Öneri CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Cehennem 1 çalışıyor
Cehennem 2 siitesinde filmler bozuk
Makine ve sinewix çalışıyor
Uğur film düzeltildi
Evet kekikan'da cehennem 1 , makine ve uğur düzelmiş ama SineWix hala bağlantı hatası veriyor bende
Edit: Sinewix'te filmi açtığın zaman bağlantı hatası veriyor açmıyor ama üst üste ikinci veya üçüncü denemede açılıyor

Son düzenleme:
Ben de aramistim.
4K HDHUB,
Cinestream,
Netflix
Streamplay,
UHDmovies
Eklentilerinde 4K ve yuksek çözünürlüklü film ve dizilere ulasabiliyorsun
Phisher reposunda..
Hocam çok teşekkür ederim, bahsettiğiniz repoyu ekledim ancak yazdıklarınızdan yalnızca Streamplay ve UHDmovies e ulaşabildim, diğerleri yok listede.

Dizifun aynı şekilde diziyi açtığın zaman bağlantı hatası diyor ama beklersen 10 saniye sonra sunucuya bağlanıyor. Bende durum böyle

Hd filcehenneminde 3 kez birkaç film açmayı denedim 3 kez güvenli moda alıp çöktü prg herseferinde kapatıp tekrar açtım. Sanırım bu versiyon sıkıntılı.

Hindularin yaptığı repolarda 4k tabii bulursunuz biz burda 100 MB göremediğimiz nete en düşük 700 lira veriyoruz adamlar 700 liraya 1 GBitten fazla kullanıyor 4k görüntüyle 1080 aynı boyutta deel sonuçta ben bu konuda ırkçıyım hocam elin hindusuyla bizi kıyaslamayın ...
Hocam bir şeyi kıyasladığım yok yahu nereden çıkıyor. Ben 4k içerik nereden bulabileceğimi sordum, arkadaş da yazmış sağolsun. Fakat yazdıklarının bir kısmına ulaşamadım, derdim onu çözmek siz konuyu bambaşka bir yere çektiniz :) Ben 1000 mbit superonline fibere 680 lira ödüyorum şahsen.

4k içerik için önerilere halen açığım.

Bugün sanırım kekikandaki tüm eklentileri kontrol ettim, çalışmayanlar :
-Cizgimax
-CizgiveDizi
-Ddizi
-DiziAsia
-DiziKral
-DiziMore
-FilmMakinesi
-HDFilm
-HDFilmcehennemi 1-2
-Iptvplaystream

Bazıları hiç açılmadı, bazılarında da içerikler açılmıyor. İlgili arkadaşlara faydası olsun diye yazdım, yoksa bunca içerik varken idare ediyoruz :)

Buraya sadece hdfilm cehennemi eklentisi varmış gibi sadece o site bozuk diye yazılmaktan vazgeçilmeli. Sayfalarca aynı yorum var. Repo sahipleri onlarc eklenti yaptı. Onlar boşuna mı ? Alternatif kullanabilirsiniz.

Geri