Öneri CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Merhaba, cloudstream olayında yeniyim, forumdaki son 30_40 sayfayı okuyup epey şey öğrendim. Hem telefonda, hem tv de gayet güzel kullanıyorum. Sormak istediğim bir şey var, cevabına ulaşamadım. 4k gibi yüksek çözünürlükte içerik yok mu hiç bir kaynakta yoksa ben mi bulamadım? İsim verebilirseniz çok sevinirim.

Konuyu kapattın bence kardeşim eline sağlık.İlla bu siteyi kullanmak isteyen bu şekilde kullansın daha sağlıklı
Ayrıca FullHDfilmizlesene sitesinin kendi apk'si var. Bu apk'nin de yarım yamalak ta olsa kumanda desteği var
İnat tv ve Rec tv'nin kendi apk'si var. Oradan da film dizi izleyebiliyorsun kumanda desteği diğer 2 apk ye göre daha iyi
Evet Cloudstream mükemmel ama açılmayan site olursa buradan devam edin
Bende inat ve rec ile birlikte her iki sitenin apk'si kurulu kendi sitesinden indirebiliyorsun ve iş görüyor

Merhaba, cloudstream olayında yeniyim, forumdaki son 30_40 sayfayı okuyup epey şey öğrendim. Hem telefonda, hem tv de gayet güzel kullanıyorum. Sormak istediğim bir şey var, cevabına ulaşamadım. 4k gibi yüksek çözünürlükte içerik yok mu hiç bir kaynakta yoksa ben mi bulamadım? İsim verebilirseniz çok sevinirim.
Web üzerinden yayın yapan Sitelerin hemen hepsi 720p ve 1080p filmler yayınlıyor
Cloudstream bu sitelerden stream ettiği için site neyi yayınlıyorsa CS de film açtığın zaman o çözünürlükte film izliyorsun
Yani özetle CS de film ve dizilerin çoğu 720p ve 1080p. Çok az 4k içerik var
Filmmodu ve fullhdfilmizlesenede bazı filmler 4k

Web üzerinden yayın yapan Sitelerin hemen hepsi 720p ve 1080p filmler yayınlıyor
Cloudstream bu sitelerden stream ettiği için site neyi yayınlıyorsa CS de film açtığın zaman o çözünürlükte film izliyorsun
Yani özetle CS de film ve dizilerin çoğu 720p ve 1080p. Çok az 4k içerik var
Filmmodu ve fullhdfilmizlesenede bazı filmler 4k
Teşekkür ederim, torrent desteğiyle çözücez sanırım o işi de. Yts de 4k içeriklere eriştim. Bu vesileyle bir şey daha sorayım, altyazı bulunmayan içeriklerde "internetten yükle" seçeneğini seçtiğimde arama yapıyor ama hiç bir şey bulmuyor. Bir şeyleri eksik yapıyor olabilir miyim?

Teşekkür ederim, torrent desteğiyle çözücez sanırım o işi de. Yts de 4k içeriklere eriştim. Bu vesileyle bir şey daha sorayım, altyazı bulunmayan içeriklerde "internetten yükle" seçeneğini seçtiğimde arama yapıyor ama hiç bir şey bulmuyor. Bir şeyleri eksik yapıyor olabilir miyim?
O konuda detaylı bilgim yok diğer arkadaşlar bilgi versin ben Tr dublaj içerikler tercih ediyorum. Son çare film ile beraber gömülü gelen ayar yapmana gerek kalmayan tr altyazılı içerikleri izliyorum

makoto2 reposunu kullanırsanız torrent filmler eklentisi var. yts altyapısını kullanıyor ve 4k türkçe altyazılı içerik mevcut

Film siteleri için merak ettim hangi siteler çalışmıyor diye hepsini teker teker kontrol ettim
Eklentilerin çoğu çalışıyor
Hd film cehennemi ve film makinesi haricinde gözüme çarpan SineWix,Wfilmizle ve UğurFilm oldu
Bu da toplam eklentilerin içinde %15-20 eder
Geliştiriciler için Bilgilendirme amaçlı yazdım. İsterlerse müsait zamanlarında ilgilenirler.
Gözümden kaçan 1-2 site olabilir
Hd filmcehennemi izleyeceksem kendi apk sinden izliyorum Filmmakinesi zaten aynı site içeriklerin %90'ı aynı ha cehennem ha makine aynısı
O kadar çok film sitesi var ki çoğunun adını biliyorum ama film izlemişliğim pek azdır
Ama baktım hepsi çalışıyor
Örnek: sinefy,filmhane,unutulmaz filmler,filmizle,film kovası,filmİzleİlk.vs

Film siteleri için merak ettim hangi siteler çalışmıyor diye hepsini teker teker kontrol ettim
Eklentilerin çoğu çalışıyor
Hd film cehennemi ve film makinesi haricinde gözüme çarpan SineWix,Wfilmizle ve UğurFilm oldu
Bu da toplam eklentilerin içinde %15-20 eder
Geliştiriciler için Bilgilendirme amaçlı yazdım. İsterlerse müsait zamanlarında ilgilenirler.
Gözümden kaçan 1-2 site olabilir
Hd filmcehennemi izleyeceksem kendi apk sinden izliyorum Filmmakinesi zaten aynı site içeriklerin %90'ı aynı ha cehennem ha makine aynısı
O kadar çok film sitesi var ki çoğunun adını biliyorum ama film izlemişliğim pek azdır
Ama baktım hepsi çalışıyor
Örnek: sinefy,filmhane,unutulmaz filmler,filmizle,film kovası,filmİzleİlk.vs
kekikan da çalışmayan var mı ? Adminleri sürekli takipte ve yeniliklere bakıyor

Ben de aramistim.
4K HDHUB,
Cinestream,
Netflix
Streamplay,
UHDmovies
Eklentilerinde 4K ve yuksek çözünürlüklü film ve dizilere ulasabiliyorsun
Phisher reposunda..

Altyazi icin ayarlar- hesaplar ve guvenlik opensubtitles hesabin tanımlı olmalı...

Nikstream reposunda Webteizle ve Wfilmizle , bağlantı hatası var. Webteizle kekikan reposunda çalışıyor

Cehennem 1 çalışıyor
Cehennem 2 siitesinde filmler bozuk
Makine ve sinewix çalışıyor
Uğur film düzeltildi
Evet kekikan'da cehennem 1 , makine ve uğur düzelmiş ama SineWix hala bağlantı hatası veriyor bende
Edit: Sinewix'te filmi açtığın zaman bağlantı hatası veriyor açmıyor ama üst üste ikinci veya üçüncü denemede açılıyor

Son düzenleme:
Ben de aramistim.
4K HDHUB,
Cinestream,
Netflix
Streamplay,
UHDmovies
Eklentilerinde 4K ve yuksek çözünürlüklü film ve dizilere ulasabiliyorsun
Phisher reposunda..
Hocam çok teşekkür ederim, bahsettiğiniz repoyu ekledim ancak yazdıklarınızdan yalnızca Streamplay ve UHDmovies e ulaşabildim, diğerleri yok listede.

Dizifun aynı şekilde diziyi açtığın zaman bağlantı hatası diyor ama beklersen 10 saniye sonra sunucuya bağlanıyor. Bende durum böyle

Geri