Öneri CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Filmmakinesi ve hdfilmcehennemi
Nikstream,ferox ve kekikan repolarında bağlantı bulunamadı hatası veriyor

24 saat gitmiyor, tekrar birşeyler değiştiriyor siteler

Hiç bir eklentide Dizikorea çalışmıyor. Uzantısını mı değiştirde sitede videolara tıklayınca bağlantı bulunamadı hatası alıyorum. Ancak arayüz geliyor.

Az önce rectv den life of Chuck filmini izledim, cs deki sorunlar biraz yordu, sanırım geliştiriciler de bıkmıştır sürekli değişiklik yapmaktan, özellikle malum iki siteden ki klonlar

Sitenin kendisi bozuk, repolar ile alakalı bir sorun yok. Olası bir sorunda tarayıcıdan siteyi test edin.
Teşekkür ederim ama baktım şimdi site çalışıyor. Dünden beri aslında sorun vardı. Ama dizidendir diye düşünmüştüm. Bugün hala devam edince tek tek tüm repoları denedim olmuyor.

Düzeltme: Site açılıyor. Bazı videolar açılıyor bazıları açılmıyor. Siteden kaynaklıymış. Tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:
Az önce rectv den life of Chuck filmini izledim, cs deki sorunlar biraz yordu, sanırım geliştiriciler de bıkmıştır sürekli değişiklik yapmaktan, özellikle malum iki siteden ki klonlar
Öyle gerçekten işsiz gibi sürekli başında oturup hangisi bozuksa düzeltelim diye uğraşmak gerekiyor.

Ben o iki malum siteyi biraz beklemeye aldım çünkü biz düzeltince onlar yine bozuyor ve @patr0n un dediği gibi sürekli uğraşmak gerekiyor.

Çalışmayan bölümler icin cs içinde bölüm sayfasında sağ üstte dünya işaretine tıklayıp sitede çalışıyor mu diye kontrol edin çalışmıyorsa buraya yazın bu ara sitelerde sorun çok

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar.bende kekikanda hdfilmcehennemi açılıyor ama filmleri açmak isterken bağlantı hatası diyor.filmleri acmiyor. Nedendir acaba?

KekikAkademi'nin repo dmca yediği için sıkıntı çıktı bu yüzden alternatif repolara yöneldik altta bu repoların adreslerine ve sahiplerine ulaşabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eklenti uyumsuzluğu yaşamak istemiyorsaniz üstte vermiş olduğum stabil linkten indirip kurun.

Hangi repoda hangi eklenti var ve çalışıyor öğrenmek için tabloya göz atın veya b

nikstream için depo ekle kısmından nikstream yazmanız gerekiyor. Aşağıda belirttiğim repolar içinde aşağıda verdiğim kısa kodları kullanarak ekleyebilirsiniz.

Depo ekle kısmına url adresi yerine;

nikstream @nikyokki
Latte @Latte
kekikan @kraptor
feroxxcs3 @feroxxcs3
makoto geçici repo: makoto2
Spor Kanalları için altta verdiğim adresi cs içine ekleyebilirsiniz.

sarapcanagii

bu belirttiğim kısa kodlar ile her bir ayrı repoyu ekleyebilirsiniz.
Çok daha güzel.Teşekkürler.

1 sayfada yer alan kaynak adreslerinden en güncel en stabil çalışanı sizce hangisi

Ekledim ancak bu hdfilmcehennem açmıyor bağlantı hatası mesajı alıyorum hangi repode adresini ekleme yapsamda olmadı. Filmleri oynatmıyor

Hdfilmcehennemi çalışıyor, çalışmıyor, çalışıyor mu tarzı yorum yapmamak lazım. Otursunlar kendileri kontrol etsinler malum site sahipleri

Hdfilmcehennemi adminleri ne yaparsa yapsınlar bu millet pc browserden film falan izlemeyecek. O devirler bitti. Ya salsınlar ya kapatıp gitsinler. Yada adam gibi bir apk yapsınlar ınattv gibi reklam koysunlar ona. Bir apk yapmışlar evlere şenlik rezalet. Kumanda uyumu rezalet. Ve kesin buraları da takip ediyorlar. Aynen devam....

Geri