Öneri CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Ufak bir rica, geliştiriciler repo sitelerine ufak bir simge belirti işaret koyarlarsa ayırt etmek çok kolaylaşacak
Ek olarak bu istek için her eklentinin kodlarına tek tek elle ekleme yapmak anlamına geliyor ve malûm eklenti sayısı çoğaldı bunuda göz önünde bulunduralım hocam.

Kullanmıyor olabilirsiniz ama kullanan kişiler için çok daha iyi iletişim imkanı sağlanabiliyor. Sadece telegram'da değil ferox'un ve kraptor'un github adreslerinden hata bildirimi ve bazı konularda danışmak için ulaşabilirsiniz. Aslında iletişim imkanı veriyorlar ancak önce bunları kullanmanız gerekli.
Niye github vs ile uğraşayım hocam? Ferox zaten foruma uğruyor. Hızlıca da çözüm getiriyor. Olmadı, film sitesinden cast to tv yaparız, rectv, inattv alternatifleri de var. Herkesin kendi tercihi.
Tv apk sı yapıp burada paylaşıyorlar biliyorsunuz, 1 ay geçmeden "paylaşımlar telegramdan devam edecek, email adresi gönderin" vs. Yani kolay olsun diye kullanıyoruz uygulamayı. Zaten prime ile hbo max aboneliği var, çözüm çok

Niye github vs ile uğraşayım hocam? Ferox zaten foruma uğruyor. Hızlıca da çözüm getiriyor. Olmadı, film sitesinden cast to tv yaparız, rectv, inattv alternatifleri de var. Herkesin kendi tercihi.
Tv apk sı yapıp burada paylaşıyorlar biliyorsunuz, 1 ay geçmeden "paylaşımlar telegramdan devam edecek, email adresi gönderin" vs. Yani kolay olsun diye kullanıyoruz uygulamayı. Zaten prime ile hbo max aboneliği var, çözüm çok
Github'ı önermemdeki en büyük sebep, Github'ın geliştiriciler için daha efektif gelişme kaynağı vermesi. Eklentide oluşacak hataları buraya'da yazabilirsin github'a da yazabilirsin ancak github'dan hem geliştiriciye bildirim gelir, hem de geliştirici istediği zaman oluşturduğun destek talebini kapatabilir ve açabilir. Forum içerisinden bildirim gelmiyor ve tonlarca mesaj olduğu için eski hatalar hızlıca unutuluyor. Forum işi hiç bir zaman gelişim için bana mantıklı gelmiyor, geliştiricilerin github üzerinden daha fazla etkileşime ihtiyaçları var.

Bu film ve dizi siteleri adminleri hala milletin bilgisayar başına oturup browserlerden film izlediklerini mi sanıyorlar? İnadına güya güvenlik önlemi falan getiriyorlar. Ne yaparsanız yapın yıl olmuş 2025 kimse pcden browserlerden içerik izlemez boşuna uğraşmayın. Burayı okuduğunuzu biliyoruz güya önlem alıyorsunuz! Yapın adam gibi kumanda box uyumlu apklar programlar ordan izleyelim.

kekinan latte nikstream çoğu repoyu denedim. İçerikler görünüyor ancak açınca soure error veriyor sebebi nedir

Gölge tv ile ilgili bugün yapılan paylaşımı göremedim paylaşım kaldırıldığı indirme adresini verecek varmı

Güncel uygulamanın son sürümü kurulu hocam
Bu sorunu ne zaman yaşamaya başladınız, hep bu şekilde olmuş olamaz. Eğer önceden yamamış ve şimdi yaşamaya başlamışsanız, beta sürümünü kurup test edin. Farklı bir uygulama olarak kurulacağı için asıl uygulamaya zarar gelmez.

Benim kriterlerime göre en iyi repo, çalışan repo, yani genel anlamda stabil olması önemli. Geliştiricinin forumda olması, iletişim kurabilmek de önemli. Ben feroxxcs3 ü ana repo olarak kullanıyorum. Diğer repolardan da arada takviye alıyorum
Kraptor telegramdan yazınca hızlı çözüyor. kekikan daha iyi şu an

Bu film ve dizi siteleri adminleri hala milletin bilgisayar başına oturup browserlerden film izlediklerini mi sanıyorlar? İnadına güya güvenlik önlemi falan getiriyorlar. Ne yaparsanız yapın yıl olmuş 2025 kimse pcden browserlerden içerik izlemez boşuna uğraşmayın. Burayı okuduğunuzu biliyoruz güya önlem alıyorsunuz! Yapın adam gibi kumanda box uyumlu apklar programlar ordan izleyelim.
Reklamlardan para kazanıyolar , sürekli işi zorlaştıracaklar

Bu sorunu ne zaman yaşamaya başladınız, hep bu şekilde olmuş olamaz. Eğer önceden yamamış ve şimdi yaşamaya başlamışsanız, beta sürümünü kurup test edin. Farklı bir uygulama olarak kurulacağı için asıl uygulamaya zarar gelmez.
Dün itibariyle basladı sorun betayı deneyeceğim

Hd film cehenneminin yeni apk'sini indirdim
Yarım yamalak ta olsa kumanda desteği biraz var. Öncekinde yoktu ve ana sayfaya bir de reklam düşüyordu. Son apk'da reklam yok
Ama tabii ki CS'nin yerini tutmaz

Geri