CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

şimdilik güncel repolar var ama dizipalin sürekli domaini değişiyor güncel domaini hemen buluyorum ama repoda nasıl güncellicez daha basit bi yolu yokmu ?

bendemi problem var anlamadım ama hangi repoyu depo ekleye yazsam geçersiz veri yazıyor

Anime için Anizium ekleyebilir misiniz orada kaliteli 4k olarak var şimdiden teşekkürler

Kendi repomuzu nasıl yapabiliriz couldstream için bilgi alabileceğim veya bana yazvilecek varmı acaba teşekkürler

Eklentiler iyi, uygulamanın genelinde bir yavaşlama var bu aralar. Çok fazla repo ve eklenti olmamasına rağmen. Bir de Ana Arama düğmesi çoğu kez içerikleri bulamamaya başladı. Önce diziyi google ile buluyorum, ha dizipal deymiş deyip eklentiyi seçiyorum, aratıp izliyorum ki eklenti şu an hiç bir repoda çalışmıyor, sitesi aktif, domain mi değişti naptı
Bende de aramalarda zaman zaman bir şey bulmuyorum. Geri çıkıp tekrar basıyorum o zaman buluyor. Ama şu ara en çok aramalarda bir şey ararken cloudstream çöküyor, uygulamadan atıp ana ekrana dönüyor. Bu durum farklı iki üç cihazımda da oldu. Tekrar cihaza girip yeniden araya basmak zorunda kalıyorum. Cihaz kaynaklı değil uygulama kaynaklı sanırım. Niye oluyor anlamadım.

Bende de aramalarda zaman zaman bir şey bulmuyorum. Geri çıkıp tekrar basıyorum o zaman buluyor. Ama şu ara en çok aramalarda bir şey ararken cloudstream çöküyor, uygulamadan atıp ana ekrana dönüyor. Bu durum farklı iki üç cihazımda da oldu. Tekrar cihaza girip yeniden araya basmak zorunda kalıyorum. Cihaz kaynaklı değil uygulama kaynaklı sanırım. Niye oluyor anlamadım.
Arama yaparken çıkmayan içerik olursa yukarıda ki film dizi tiklerini kaldırıp tekrar işaretleyin

Geri