patr0n
Geliştirici
- Konular
- 40
Ne için hocamHocam dizipal py kod yazarmısınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ne için hocamHocam dizipal py kod yazarmısınız
m3u linki hazırılıyom cloudfare sorun çıkardıdaNe için hocam
feroxxcs3 ve nikyokki su anda aktif çalışmalar yapıyor kekikan da aktif devam ediyorEn güncel repo hangisi
Kekikan'ı tavsiye ederim.En güncel repo hangisi
feroxxcs3, nikstream güncel ve gayet yeterliEn güncel repo hangisi
Domain değişmiştir güncelleyince muhtemelen düzelir.Eklentiler iyi, uygulamanın genelinde bir yavaşlama var bu aralar. Çok fazla repo ve eklenti olmamasına rağmen. Bir de Ana Arama düğmesi çoğu kez içerikleri bulamamaya başladı. Önce diziyi google ile buluyorum, ha dizipal deymiş deyip eklentiyi seçiyorum, aratıp izliyorum ki nikyokki ve feroxxc3 te eklenti şu an çalışmıyor, sitesi aktif
Güncel var olan sitelerde olmayan bir içerik var mıMerhaba ustalarım. Sizin yapabildiğiniz Bizim yapamadığımız herşey için çok teşekkürler
Sizden ricam repolarımıza
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekleyebilir misiniz?
Hocam değiştirdim domaini düzelmistir herhaldeEklentiler iyi, uygulamanın genelinde bir yavaşlama var bu aralar. Çok fazla repo ve eklenti olmamasına rağmen. Bir de Ana Arama düğmesi çoğu kez içerikleri bulamamaya başladı. Önce diziyi google ile buluyorum, ha dizipal deymiş deyip eklentiyi seçiyorum, aratıp izliyorum ki eklenti şu an hiç bir repoda çalışmıyor, sitesi aktif, domain mi değişti naptı
Elinize sağlık hocam, düzelmiş evet, cast to tv yapıyordum geçici çözümHocam değiştirdim domaini düzelmistir herhalde
Var ustamGüncel var olan sitelerde olmayan bir içerik var mı
Örnek verebilir misinŞimdiden elinize emeğinize çok teşekkürler
Var ustam