matmat3545
Üye
- Konular
- 0
Uygun mudur ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
kekikan da düzeltldişimdilik güncel repolar var ama dizipalin sürekli domaini değişiyor güncel domaini hemen buluyorum ama repoda nasıl güncellicez daha basit bi yolu yokmu ?
kekikan reposuna bakarsanız asya içerikleri varUygun mudur ?
Onun için premium hesap gerekiyor.Anime için Anizium ekleyebilir misiniz orada kaliteli 4k olarak var şimdiden teşekkürler
bein palatformu 163, kanalBein 163. Kanal nedir
Tamam 163. kanal anladık da içeriği nedirbein palatformu 163, kanal
cbeebies türkçe çocuk eğtimi için kanalTamam 163. kanal anladık da içeriği nedir![]()
Bende de aramalarda zaman zaman bir şey bulmuyorum. Geri çıkıp tekrar basıyorum o zaman buluyor. Ama şu ara en çok aramalarda bir şey ararken cloudstream çöküyor, uygulamadan atıp ana ekrana dönüyor. Bu durum farklı iki üç cihazımda da oldu. Tekrar cihaza girip yeniden araya basmak zorunda kalıyorum. Cihaz kaynaklı değil uygulama kaynaklı sanırım. Niye oluyor anlamadım.Eklentiler iyi, uygulamanın genelinde bir yavaşlama var bu aralar. Çok fazla repo ve eklenti olmamasına rağmen. Bir de Ana Arama düğmesi çoğu kez içerikleri bulamamaya başladı. Önce diziyi google ile buluyorum, ha dizipal deymiş deyip eklentiyi seçiyorum, aratıp izliyorum ki eklenti şu an hiç bir repoda çalışmıyor, sitesi aktif, domain mi değişti naptı
Arama yaparken çıkmayan içerik olursa yukarıda ki film dizi tiklerini kaldırıp tekrar işaretleyinBende de aramalarda zaman zaman bir şey bulmuyorum. Geri çıkıp tekrar basıyorum o zaman buluyor. Ama şu ara en çok aramalarda bir şey ararken cloudstream çöküyor, uygulamadan atıp ana ekrana dönüyor. Bu durum farklı iki üç cihazımda da oldu. Tekrar cihaza girip yeniden araya basmak zorunda kalıyorum. Cihaz kaynaklı değil uygulama kaynaklı sanırım. Niye oluyor anlamadım.
Forumda aratirsaniz çıkıyor bu konuda defalarca paylaşıldı ...Öğrenmek istiyorum yardımcı olur musunuz bana
Peki çökmede aynı sebepten miArama yaparken çıkmayan içerik olursa yukarıda ki film dizi tiklerini kaldırıp tekrar işaretleyin
Çok fazla repo yüklerseniz Ram yetersizse çöküyor.Peki çökmede aynı sebepten mi
Çökme için bir şey diyemiyorum ben telefonda kullandığım için hiç çökme yaşamadım ama tv veya boxta nasıl oluyo bilgim yok @ibrahimoguz03 dediği gibi ram yetersiz oluyoda olabilir.Peki çökmede aynı sebepten mi
İşe yarıyor, teşekkürlerArama yaparken çıkmayan içerik olursa yukarıda ki film dizi tiklerini kaldırıp tekrar işaretleyin