CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

O şekilde giriyorum, epeydir kullanıyordum ancak bugün sildim baştan kurulum yaptım. Next tvbox cihaza. Hatta 4.3.0 da , güncelliyorum ancak daha önce depo ekleden giriyordum , sıkıntısız ekliyordum sonra gelenleri.

Şimdi sürüm güncelliyorum. Güncelleme bitsin tekrar deneyeceğim.
Eski sürümlerde hata vermesi çok doğal, yeni sürümle birlikte test edince tekrar yazarsınız.

Son sürümü de kurdum. Ancak depo ekleden eklediğimde geçersiz veri uyarısı alıyorum. Bir yılı aşkındır birkaç yere yaptım hiç sıkıntı çıkmamıştı.

Güncelledikten sonra kurulumu tekrarla seçeneğinden tekrar kurulum yaptım , geçersiz veri diyor.

Son sürümü de kurdum. Ancak depo ekleden eklediğimde geçersiz veri uyarısı alıyorum. Bir yılı aşkındır birkaç yere yaptım hiç sıkıntı çıkmamıştı.
Bazen bu hatalar denk gelebiliyor benimde başıma gelmişti. Uygulama verilerini silip üstüne cihazı yeniden başlatmayı denermisiniz?

Yok hocam maalesef iki kere denedim, tüm verileri silip restart yapmama rağmen geçersiz veri uyarısı alıyorum :(

Güncelleme : Çözdüm. Ayarlardan Genel içinde ISS kısıtalamaları var. Orada HTTPS üzerinden DNS kısmına girip Google 'ı işaretledim. Daha sonra depo ekleye gittiğimde açıldı.

Son düzenleme:
Yok hocam maalesef iki kere denedim, tüm verileri silip restart yapmama rağmen geçersiz veri uyarısı alıyorum :(
Ben benzeri bir sorunla next stick cihazı ilk aldığımda karşılaşmıştım. Ne yaptıysam düzelmemişti. En son sticki fabrika ayarlarına döndürdüm, düzeldi. Çok uygulama olmadığı için işlem uzun da sürmedi

Güncelleme : Çözdüm. Ayarlardan Genel içinde ISS kısıtalamaları var. Orada HTTPS üzerinden DNS kısmına girip Google 'ı işaretledim. Daha sonra depo ekleye gittiğimde açıldı.
Dns kullanmadan github'a erişim saglayamıyormusunuz?

Mantıkta bir yere kadar farklı repo yüklemek için klondur betadir stabildir bunlara ne gerek var en çok işini gören repoyu kur bak keyfine daha fazla ne beklenir bu uygulamadan bence suyunu çıkarmamak lazım geliştiricileri de fazla yorma yalım bu arada şu olsun bu olsun falan filan sonuçta açılıyorsa daha ne olsun.Bazen yorumları okuyorum yok artık diyorum istekler için bi uslu durun olanla yetinmeyide bilmek lazım.

Geri