Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Evet hocam hiç bir şey yapmamak güncelleme gelince kendisi otomatik olarak eklentiyi güncelliyor.Arkadaşlar belli bir repoyu cs ye yukledik tekrar sil ekle yapıyorum en güncel hali için bunu silemeden güncelleme imkanımız var mı?
Filn içerisinden, kaynak - dosyadan yükle seçeneği ile ekleyebilirsiniz. Eğer internet üzerinden yüklemek isterseniz ayarlar - hesaplar ve güvenlik sekmesinden opensubtitles ve subdl hesaplarını kullanabilirsiniz.CS de flim izlerken biz dışardan ona alt yazı ekleyebiliyormuyuz acaba
Çok teşekkür ederimFiln içerisinden, kaynak - dosyadan yükle seçeneği ile ekleyebilirsiniz. Eğer internet üzerinden yüklemek isterseniz ayarlar - hesaplar ve güvenlik sekmesinden opensubtitles ve subdl hesaplarını kullanabilirsiniz.
Not : Opensubtitles girişi stabil (mavi) sürümünde şuanlık bozuk, beta sürümünü kullanmalısınız.
Ama uygulama yok diyorÇok teşekkür ederim
Büyük ihtimalle televizyondan deniyorsunuz, play storeda bulabileceğiniz bazı dosya yöneticisi uygulamalar kullanmalısınız.Ama uygulama yok diyor
Dosyadan yüklemek için box a alyazı atıp onu seçmelisin. Open subtitles a bağlanıp yüklemek daha kolayAma uygulama yok diyor
iyi günler son zamanlarda cloudsream da hiç birşey açılmıyor nedendir acabaKekikAkademi'nin repo dmca yediği için sıkıntı çıktı bu yüzden alternatif repolara yöneldik altta bu repoların adreslerine ve sahiplerine ulaşabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Eklenti uyumsuzluğu yaşamak istemiyorsaniz üstte vermiş olduğum stabil linkten indirip kurun.
Hangi repoda hangi eklenti var ve çalışıyor öğrenmek için tabloya göz atın veya bZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
nikstream için depo ekle kısmından nikstream yazmanız gerekiyor. Aşağıda belirttiğim repolar içinde aşağıda verdiğim kısa kodları kullanarak ekleyebilirsiniz.
Depo ekle kısmına url adresi yerine;
nikstream @nikyokki
Latte @Latte
kekikan @kraptor
feroxxcs3 @feroxxcs3
makoto geçici repo: makoto2
Spor Kanalları için altta verdiğim adresi cs içine ekleyebilirsiniz.
sarapcanagii
bu belirttiğim kısa kodlar ile her bir ayrı repoyu ekleyebilirsiniz.
Örnek repo adı ve eklenti adı veriniz. Yoksa yardımcı olamayıziyi günler son zamanlarda cloudsream da hiç birşey açılmıyor nedendir acaba
kekikdevam yazıyorum daha önce açıyordu şimdi açmıyorÖrnek repo adı ve eklenti adı veriniz. Yoksa yardımcı olamayız
Kekikdevam kimsenin kullanmadığı bir repo, "kekikan" reposunu deneyin.kekikdevam yazıyorum daha önce açıyordu şimdi açmıyor
Tekkür ederim şimdi açtı filmler birde belki bilginiz vardır diye soruyorum rec tv hakkında filmlerin sesleri var görüntü yok neden olabilirKekikdevam kimsenin kullanmadığı bir repo, "kekikan" reposunu deneyin.
Rec uygulamasında durum ne baktınız mıTekkür ederim şimdi açtı filmler birde belki bilginiz vardır diye soruyorum rec tv hakkında filmlerin sesleri var görüntü yok neden olabilir
belki yeri değil ama rec tv son güncellemeden sonra ses geliyor ama görüntü yok neden olabilir yardımcı olursanız memnun olurumdepo ekleye basıp verdiğim url adresini girin gelir
sadece görüntü yok ses varRec uygulamasında durum ne baktınız mı
Hiç bir repoyu ekleyemiyormusunuz?Merhabalar ,
Uzun süredir kullanıyordum kekikdevam'ı , kekikan'ı kurmak için tüm eklentileri sildim. Geçersiz veri diyor, cloudstream'i sildim tekrar kurdum güncelledim. Depo ekleyemiyorum şimdi.
Ayarlar - Oynatıcı - Yazılımsal kod çözücü ayarını önce kapalı sonra açık olarak test ediniz.sadece görüntü yok ses var
O şekilde giriyorum, epeydir kullanıyordum ancak bugün sildim baştan kurulum yaptım. Next tvbox cihaza. Hatta 4.3.0 da , güncelliyorum ancak daha önce depo ekleden giriyordum , sıkıntısız ekliyordum sonra gelenleri.Hiç bir repoyu ekleyemiyormusunuz?
Yazım şekilleri bu şekilde : kekikan, nikstream, feroxxcs3.