CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Arkadaşlar belli bir repoyu cs ye yukledik tekrar sil ekle yapıyorum en güncel hali için bunu silemeden güncelleme imkanımız var mı?

Arkadaşlar belli bir repoyu cs ye yukledik tekrar sil ekle yapıyorum en güncel hali için bunu silemeden güncelleme imkanımız var mı?
Evet hocam hiç bir şey yapmamak güncelleme gelince kendisi otomatik olarak eklentiyi güncelliyor.

CS de flim izlerken biz dışardan ona alt yazı ekleyebiliyormuyuz acaba
Filn içerisinden, kaynak - dosyadan yükle seçeneği ile ekleyebilirsiniz. Eğer internet üzerinden yüklemek isterseniz ayarlar - hesaplar ve güvenlik sekmesinden opensubtitles ve subdl hesaplarını kullanabilirsiniz.
Not : Opensubtitles girişi stabil (mavi) sürümünde şuanlık bozuk, beta sürümünü kullanmalısınız.

Filn içerisinden, kaynak - dosyadan yükle seçeneği ile ekleyebilirsiniz. Eğer internet üzerinden yüklemek isterseniz ayarlar - hesaplar ve güvenlik sekmesinden opensubtitles ve subdl hesaplarını kullanabilirsiniz.
Not : Opensubtitles girişi stabil (mavi) sürümünde şuanlık bozuk, beta sürümünü kullanmalısınız.
Çok teşekkür ederim

KekikAkademi'nin repo dmca yediği için sıkıntı çıktı bu yüzden alternatif repolara yöneldik altta bu repoların adreslerine ve sahiplerine ulaşabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eklenti uyumsuzluğu yaşamak istemiyorsaniz üstte vermiş olduğum stabil linkten indirip kurun.

Hangi repoda hangi eklenti var ve çalışıyor öğrenmek için tabloya göz atın veya b

nikstream için depo ekle kısmından nikstream yazmanız gerekiyor. Aşağıda belirttiğim repolar içinde aşağıda verdiğim kısa kodları kullanarak ekleyebilirsiniz.

Depo ekle kısmına url adresi yerine;

nikstream @nikyokki
Latte @Latte
kekikan @kraptor
feroxxcs3 @feroxxcs3
makoto geçici repo: makoto2
Spor Kanalları için altta verdiğim adresi cs içine ekleyebilirsiniz.

sarapcanagii

bu belirttiğim kısa kodlar ile her bir ayrı repoyu ekleyebilirsiniz.
iyi günler son zamanlarda cloudsream da hiç birşey açılmıyor nedendir acaba

Merhabalar ,
Uzun süredir kullanıyordum kekikdevam'ı , kekikan'ı kurmak için tüm eklentileri sildim. Geçersiz veri diyor, cloudstream'i sildim tekrar kurdum güncelledim. Depo ekleyemiyorum şimdi.

Merhabalar ,
Uzun süredir kullanıyordum kekikdevam'ı , kekikan'ı kurmak için tüm eklentileri sildim. Geçersiz veri diyor, cloudstream'i sildim tekrar kurdum güncelledim. Depo ekleyemiyorum şimdi.
Hiç bir repoyu ekleyemiyormusunuz?
Yazım şekilleri bu şekilde : kekikan, nikstream, feroxxcs3.

Hiç bir repoyu ekleyemiyormusunuz?
Yazım şekilleri bu şekilde : kekikan, nikstream, feroxxcs3.
O şekilde giriyorum, epeydir kullanıyordum ancak bugün sildim baştan kurulum yaptım. Next tvbox cihaza. Hatta 4.3.0 da , güncelliyorum ancak daha önce depo ekleden giriyordum , sıkıntısız ekliyordum sonra gelenleri.

Şimdi sürüm güncelliyorum. Güncelleme bitsin tekrar deneyeceğim.

Geri