CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

feroxxcs3 reposunda

-TRanimaci
-Fullhdfilmizlesene
-Netflixmirror
-DisneyMirror
-PrimeVideoMirror

eklentileri güncellendi.

Çalışmayan site varsa beni etiketlerseniz düzeltmeye çalışırım. Bu ara müsaitim.
Hocam dizillada ana sayfada "yeni çıkan bölümler" i müsait olunca eklemen mümkün mü?

Beyler güzel bi torrent deposu önerir misiniz

Zaten CS içinde profil oluşturma var. İki hesap oluşturup izlediklerinizi ayrı tutabilirsiniz sanırım.
Teşekkürler. Sizin yöntem işime yarayacak. Son izlenenler farklı oluyor. En çok bu işime yarayaacak.(y)
2 hesaba farklı repo yüklemek mümkün mü? Bununla biraz uğraşayım.

Teşekkürler. Sizin yöntem işime yarayacak. Son izlenenler farklı oluyor. En çok bu işime yarayaacak.(y)
2 hesaba farklı repo yüklemek mümkün mü? Bununla biraz uğraşayım.

Sadece izlediklerinizi ayrı tutacaksanız işinize yarayabilir ancak kullandığınız eklentiler ve ayarlamalarınız aynı kalıyor. Bu sebeple kullanıcı sisteminin doğru düzgün bir katkısı yok.

Sadece izlediklerinizi ayrı tutacaksanız işinize yarayabilir ancak kullandığınız eklentiler ve ayarlamalarınız aynı kalıyor. Bu sebeple kullanıcı sisteminin doğru düzgün bir katkısı yok.

Teşekkürler. Son izlenenler ve favoriler ayrı ayrı oldu. Bu bile yeterli.

Dediğim gibi farklı repo kullanmak için hem cs hem de cs beta kurmak gerekecek.

Son düzenleme:
feroxxcs3 reposunda

-TRanimaci
-Fullhdfilmizlesene
-Netflixmirror
-DisneyMirror
-PrimeVideoMirror

eklentileri güncellendi.

Çalışmayan site varsa beni etiketlerseniz düzeltmeye çalışırım. Bu ara müsaitim.
Abi webdeizle eklentisi calismiyor ve ya çakışıyor anlayamadım kontrol eder misin

Geri