CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

@Krajeyz
uğurfilm güncellemesini yaptım şu an githuba yüklüyorum 5 ile 10 dk içinde hazır olmuş olur cs içinde güncellenmezse ayarlar güncelleme ve yedekleme seçeneği içine eklentileri elle güncelle seçeneği yer alıyor oradan güncelleme yapabilirsiniz

Uzun uğraşlar sonucu nikstream içinde yer alan lanetli eklenti dizillayı bende güncelleyebildim bu konuda ki acemiliğim ve mantığı çözmem bi hayli vakit alsada şu an sorunsuz gibi gözüküyor umarım öyle de kalmaya devam eder dediğim gibi bu konuda diğer repo sahiplerine göre mobil ve web platformunda oldukça acemiyim :D

Şu an github içinde derleniyor 5 dk içinde falan o da hazır olmuş olur.

Uzun uğraşlar sonucu nikstream içinde yer alan lanetli eklenti dizillayı bende güncelleyebildim bu konuda ki acemiliğim ve mantığı çözmem bi hayli vakit alsada şu an sorunsuz gibi gözüküyor umarım öyle de kalmaya devam eder dediğim gibi bu konuda diğer repo sahiplerine göre mobil ve web platformunda oldukça acemiyim :D

Ellerine sağlık hocam. Nikstream daki dizillanin diğer repolardan artısı "yeni çıkan bölümler" sekmesi var. İyi oldu bu.

Ellerine sağlık hocam. Nikstream daki dizillanin diğer repolardan artısı "yeni çıkan bölümler" sekmesi var. İyi oldu bu.
Teşekkür ederim hocam umarım uzun süre bozulmaz gerçekten bana zulüm oldu :D

Diğer geliştiriciler'de bunları yaparak öğreniyor, emeğiniz için teşekkürler.

Diğer geliştiriciler'de bunları yaparak öğreniyor, emeğiniz için teşekkürler.
Teşekkür ederim ama diğer geliştiriciler mobil konusunda benden fazlasıyla bilgileri var o yüzden rahat halledebiliyolar ben onlara göre mobil ve webte acemiyim bu da beni zorluyor o yüzden eklentilere fazla yüklenmiyorum fakat şu sıralar mobile ilgim arttığı için bi bakayım dedim sorunu çözebildim her ne kadar haddinden fazla uğraşsam da becerebildim. :)

Superfilmgeldi için domain güncellemesi gelmiş onuda güncelledim.

feroxxcs3 reposunda

-TRanimaci
-Fullhdfilmizlesene
-Netflixmirror
-DisneyMirror
-PrimeVideoMirror

eklentileri güncellendi.

Çalışmayan site varsa beni etiketlerseniz düzeltmeye çalışırım. Bu ara müsaitim.

@Latte hocam, gofilmizlede modern kadın bağlantı hatası veriyor, diğer film ve dizilerde ve kendi sitesinde sorun yok, bilgi amaçlı yazıyorum

feroxxcs3 reposunda

-TRanimaci
-Fullhdfilmizlesene
-Netflixmirror
-DisneyMirror
-PrimeVideoMirror

eklentileri güncellendi.

Çalışmayan site varsa beni etiketlerseniz düzeltmeye çalışırım. Bu ara müsaitim.
Disney mirror da film isimlerini ekleyebilme şansın var mı ? Ve de makoto gibi tr altyazı

Geri