Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Blocklanacak bir adam dahamaç zımburtusu
Demeye çalığıntığınız şey şarapçanağı ise "megaturk" reposunun içerisinde bulunuyor. Bu arada dediklerinizden hiç anlayamıyoruz, biraz daha cümle kurarsanız anlayabiliriz.maç zımburtusu
Ellerine sağlık hocam. Nikstream daki dizillanin diğer repolardan artısı "yeni çıkan bölümler" sekmesi var. İyi oldu bu.Uzun uğraşlar sonucu nikstream içinde yer alan lanetli eklenti dizillayı bende güncelleyebildim bu konuda ki acemiliğim ve mantığı çözmem bi hayli vakit alsada şu an sorunsuz gibi gözüküyor umarım öyle de kalmaya devam eder dediğim gibi bu konuda diğer repo sahiplerine göre mobil ve web platformunda oldukça acemiyim
Şu an github içinde derleniyor 5 dk içinde falan o da hazır olmuş olur.
Teşekkür ederim hocam umarım uzun süre bozulmaz gerçekten bana zulüm olduEllerine sağlık hocam. Nikstream daki dizillanin diğer repolardan artısı "yeni çıkan bölümler" sekmesi var. İyi oldu bu.
Çok teşekkürler hocam. Umarım tekrar bozulmaz.Teşekkür ederim hocam umarım uzun süre bozulmaz gerçekten bana zulüm oldu![]()
Diğer geliştiriciler'de bunları yaparak öğreniyor, emeğiniz için teşekkürler.Uzun uğraşlar sonucu nikstream içinde yer alan lanetli eklenti dizillayı bende güncelleyebildim bu konuda ki acemiliğim ve mantığı çözmem bi hayli vakit alsada şu an sorunsuz gibi gözüküyor umarım öyle de kalmaya devam eder dediğim gibi bu konuda diğer repo sahiplerine göre mobil ve web platformunda oldukça acemiyim
Şu an github içinde derleniyor 5 dk içinde falan o da hazır olmuş olur.
Teşekkür ederim ama diğer geliştiriciler mobil konusunda benden fazlasıyla bilgileri var o yüzden rahat halledebiliyolar ben onlara göre mobil ve webte acemiyim bu da beni zorluyor o yüzden eklentilere fazla yüklenmiyorum fakat şu sıralar mobile ilgim arttığı için bi bakayım dedim sorunu çözebildim her ne kadar haddinden fazla uğraşsam da becerebildim.Diğer geliştiriciler'de bunları yaparak öğreniyor, emeğiniz için teşekkürler.
Kralsın patron eline sağlık...Superfilmgeldi için domain güncellemesi gelmiş onuda güncelledim.
Makoto iyimiMakoto, dizilla yı çözdü sağolsun
Bana da pull req atmış sayesinde çözüldü
alttan alttan devamferoxxcs3 reposunda
-TRanimaci
-Fullhdfilmizlesene
-Netflixmirror
-DisneyMirror
-PrimeVideoMirror
eklentileri güncellendi.
Çalışmayan site varsa beni etiketlerseniz düzeltmeye çalışırım. Bu ara müsaitim.
Mail atarsan cevap verebilirMakoto iyimi![]()
Disney mirror da film isimlerini ekleyebilme şansın var mı ? Ve de makoto gibi tr altyazıferoxxcs3 reposunda
-TRanimaci
-Fullhdfilmizlesene
-Netflixmirror
-DisneyMirror
-PrimeVideoMirror
eklentileri güncellendi.
Çalışmayan site varsa beni etiketlerseniz düzeltmeye çalışırım. Bu ara müsaitim.