Aynen katılıyorum sizeOrada olup diğer sitelerde olmayan ne var ? Kaliteler her yerde aynı. Diğer siteler en azından gözüne sokmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Aynen katılıyorum sizeOrada olup diğer sitelerde olmayan ne var ? Kaliteler her yerde aynı. Diğer siteler en azından gözüne sokmuyor
Özgürsün tabii nereden ne izleyeceğinde. Sadece tek bir noktada takılı kalıp ilerleyemiyoruz. İyi gecelerNe izleyip ne izlemeyeceğime sen mi karar vereceksin hayrola? Konuyu nerelere getirdin
Superfilmgeldi birkaç depoda var. Eklentiyi yükleyip yüklememek senin elinde
Eklenti çalışmıyor buraya geldik bildirdik.
Sana ne? Sana fikrini soran oldu mu? Sen film sitesi uzmanı mısın? Olmazsa olmaz bir site değil ne demek?İşte mesele de olmazsa olmaz bir site değil ki oradaki içeriklerin birçoğu diğer sitelerde var uygulamalarda var
Maalesef bunu anlamayan takıntılı kendini ileri zekalı sanan aveller var anlatınca da suçlu biz oluyoruz sağ olsun hiçbir şey yapmadığımız halde uyarı yedik her ne kadar alttan alttan belirtsek de suçlu biz oluyoruz yapacak bir şey yokAynen katılıyorum size
Son gülen iyi güler derlermişBir İki tane gereksiz insan var onlar kendini biliyor forumda başka insanlar var diye sövmek istemiyorum sadece klavye delikanlısı diyorum
Defalarca kez üstüne basa basa basa fikrimce fikrimce fikrimce dedim ama bunu anlamayan beyinsiz avel zekalılar konuyu kendilerine çekiyorlar buradaki konuşmalarınızla zaten ne kadar NSFW içerik hayranı olduğunuz belli olmuş oldu izlemekten beyniniz sulanmış sinek kadar beyniniz kalmamış devam edin ama gelip de burada bana karşı diklenme tavırlarında bulunmayın ben ne babanızım ne kardeşinizim önce üslubunuzu takının hiçbirinize sallamadım gerici konuşmalar yapmadım siz zaten lastik gibi gerilmişsiniz patlamaya yer arıyorsunuz haddinizi bilin haddinizi aşmayın
Dünkü çocuklardan gereksiz azar işitmek için bu yaşlara gelmedik
Hangi sürümdesiniz ve hangi repoyu, eklentiyi kullanıyorsunuz?Cloudstreamı iki cihaza kurdum eklenti yükledim ancak iki cihazda da "Bağlantı bulunamadı" hatası alıyorum bilgisi olan arkadaş varmı acaba ..
cloudstream-4-5-1Hangi sürümdesiniz ve hangi repoyu, eklentiyi kullanıyorsunuz?
Şuan ki sürüm 4.5.2, uygulamayı güncelleyip bir deneyin. Aynı zamanda hangi repoyu kullandığınızı da söylermisiniz?cloudstream-4-5-1
Az önce kekikan ı kurdum sonuç yine aynı 452 i kurup yazacağım sonucuŞuan ki sürüm 4.5.2, uygulamayı güncelleyip bir deneyin. Aynı zamanda hangi repoyu kullandığınızı da söylermisiniz?
Hangi eklenti de ?Az önce kekikan ı kurdum sonuç yine aynı 452 i kurup yazacağım sonucu
Konuda verilen ilk mesajdan 4.5.2 indirip deneyinAz önce kekikan ı kurdum sonuç yine aynı 452 i kurup yazacağım sonucu
İkisininde farkları var. Dizilla telif melif dinlemiyor her diziyi veriyor. Ama kendi yaptığı çeviriler rezalet. Dizibox tam tersi telifli dizi vermiyor Last of Us .... gibi. Ama kendi yaptığı çeviriler gayet güzel.Konu 2 gündür ölüydü, 3-4 yeni sayfa görünce ben de yeni bir eklenti çıktı sandım
Dizilla'da sorun olduğunu bildirmeye gelmiştim ama zaten yazılmış, umarım yakında düzelir.
Dizilla ve Dizibox'taki içeriklerin çevirisi çok kaliteli oluyor, dizi izleyeceksem ilk bunlara bakıyordum.