CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Ne izleyip ne izlemeyeceğime sen mi karar vereceksin hayrola? Konuyu nerelere getirdin
Superfilmgeldi birkaç depoda var. Eklentiyi yükleyip yüklememek senin elinde
Eklenti çalışmıyor buraya geldik bildirdik.
Özgürsün tabii nereden ne izleyeceğinde. Sadece tek bir noktada takılı kalıp ilerleyemiyoruz. İyi geceler

İşte mesele de olmazsa olmaz bir site değil ki oradaki içeriklerin birçoğu diğer sitelerde var uygulamalarda var
Sana ne? Sana fikrini soran oldu mu? Sen film sitesi uzmanı mısın? Olmazsa olmaz bir site değil ne demek?
Ne izleyip ne izlemeyeceğime sen mi karar vereceksin?
Geliştiriciler eklenti yapmış, eklenti çalışmayınca geldik bildirdik. Konuyu başka yerlere çekmeyin

Samimi söylüyorum Tartışma çıkarmak konuyu uzatmak için yazmıyorum. 20 yıllık forum kültürüm var.
Bir eklentiyi kullanmayabilirsin. Ben hayatta anime,asya dizisi izlemem , buraya gelip te o eklenti çalışmıyor diyene de salça olmam
Bazılarının mantığına göre
Koskoca CS'de 1 tane film sitesi olsun. 1 tane dizi sitesi olsun. Nasılsa her içerik hepsinde var. Mantığa bak sen
Buraya goy goy yapmaya gelmiyoruz. Konuyu trollemiyoruz. Eklentide problem varsa gelip bildiriyoruz. Israrla konuyu başka yerlere çekmeyin. Saçma sapan mesaj yazmayın. Eğer izniniz olursa ne izleyip ne izleyeceğimize biz karar verelim

Konuyu kilitlemek istemiyorum. Daha fazla bu konuda tartışma devam ederse, bu mesajdan sonra yazanlara 3 gün uzaklaştırma vereceğim.

Uyarılara rağmen tartışmaya devam ettiği için uyarı verildi.
Bir İki tane gereksiz insan var onlar kendini biliyor forumda başka insanlar var diye sövmek istemiyorum sadece klavye delikanlısı diyorum
Defalarca kez üstüne basa basa basa fikrimce fikrimce fikrimce dedim ama bunu anlamayan beyinsiz avel zekalılar konuyu kendilerine çekiyorlar buradaki konuşmalarınızla zaten ne kadar NSFW içerik hayranı olduğunuz belli olmuş oldu izlemekten beyniniz sulanmış sinek kadar beyniniz kalmamış devam edin ama gelip de burada bana karşı diklenme tavırlarında bulunmayın ben ne babanızım ne kardeşinizim önce üslubunuzu takının hiçbirinize sallamadım gerici konuşmalar yapmadım siz zaten lastik gibi gerilmişsiniz patlamaya yer arıyorsunuz haddinizi bilin haddinizi aşmayın
Dünkü çocuklardan gereksiz azar işitmek için bu yaşlara gelmedik

Bir İki tane gereksiz insan var onlar kendini biliyor forumda başka insanlar var diye sövmek istemiyorum sadece klavye delikanlısı diyorum
Defalarca kez üstüne basa basa basa fikrimce fikrimce fikrimce dedim ama bunu anlamayan beyinsiz avel zekalılar konuyu kendilerine çekiyorlar buradaki konuşmalarınızla zaten ne kadar NSFW içerik hayranı olduğunuz belli olmuş oldu izlemekten beyniniz sulanmış sinek kadar beyniniz kalmamış devam edin ama gelip de burada bana karşı diklenme tavırlarında bulunmayın ben ne babanızım ne kardeşinizim önce üslubunuzu takının hiçbirinize sallamadım gerici konuşmalar yapmadım siz zaten lastik gibi gerilmişsiniz patlamaya yer arıyorsunuz haddinizi bilin haddinizi aşmayın
Dünkü çocuklardan gereksiz azar işitmek için bu yaşlara gelmedik
Son gülen iyi güler derlermiş 🤣

Cloudstreamı iki cihaza kurdum eklenti yükledim ancak iki cihazda da "Bağlantı bulunamadı" hatası alıyorum bilgisi olan arkadaş varmı acaba ..​

Konu 2 gündür ölüydü, 3-4 yeni sayfa görünce ben de yeni bir eklenti çıktı sandım :LOL:

Dizilla'da sorun olduğunu bildirmeye gelmiştim ama zaten yazılmış, umarım yakında düzelir.
Dizilla ve Dizibox'taki içeriklerin çevirisi çok kaliteli oluyor, dizi izleyeceksem ilk bunlara bakıyordum.

Konu 2 gündür ölüydü, 3-4 yeni sayfa görünce ben de yeni bir eklenti çıktı sandım :LOL:

Dizilla'da sorun olduğunu bildirmeye gelmiştim ama zaten yazılmış, umarım yakında düzelir.
Dizilla ve Dizibox'taki içeriklerin çevirisi çok kaliteli oluyor, dizi izleyeceksem ilk bunlara bakıyordum.
İkisininde farkları var. Dizilla telif melif dinlemiyor her diziyi veriyor. Ama kendi yaptığı çeviriler rezalet. Dizibox tam tersi telifli dizi vermiyor Last of Us .... gibi. Ama kendi yaptığı çeviriler gayet güzel.

Geri