Alpha Centauri
Üye
- Konular
- 0
Superfilmgeldi hiçbirisinde çalışmıyorKraptorun reposunda şuan çalışıyor, bir deneyebilirmisiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Superfilmgeldi hiçbirisinde çalışmıyorKraptorun reposunda şuan çalışıyor, bir deneyebilirmisiniz?
Arka plan sorunu çözülemiyor mu yani?Ben altyazıları sarı yaptım , fontu da az büyüterek sorunları çözdüm
Denemedim arka planı hiçArka plan sorunu çözülemiyor mu yani?
Yazıları renklendirmeyi düşündüm fakat dikkat dağıtıcı geliyor yıllardır beyaz okumaya alışmışım. Fontu biraz büyüttüm ama yeterli değil aydınlık sahnelerde zor olabiliyor.
CS3 dosyası APK dosyası ile aynı şey ayrıca açsanız bile kodları sadece smali dilinde görürsünüz pek işinize yaramazcs3 doyalarını visual studio açamadı. Hangi uygulama açar
Hocam deneyimledim dediğin gin oldu. Kendim için pasife alınan bir repoyu akti etcem olmuyorCS3 dosyası APK dosyası ile aynı şey ayrıca açsanız bile kodları sadece smali dilinde görürsünüz pek işinize yaramaz
Benim gibi eklenti hakkında fazla bilgisi olmayanlar için işe yarıyor rectv eklentisinde eklemeyen dizi ile ilgili bölümler var oldukça geniş son diziler diye kısıtlı bir bölüm oluşturulmuş smali dosyalarından bu adresleri dizi adresleri ile değiştirerek oluşturmuştum gayet güzel çalışmıştı bu vesileyle rectv ye ikinci bir versiyon veya altına dizi türlerinden birkaç tane eklense güzel olmazmıCS3 dosyası APK dosyası ile aynı şey ayrıca açsanız bile kodları sadece smali dilinde görürsünüz pek işinize yaramaz
Windows üzerinde Jadx ile okunabilir hale getirmeyi deneyin. jadx-gui kullanımı basittir.Hocam deneyimledim dediğin gin oldu. Kendim için pasife alınan bir repoyu akti etcem olmuyor
Site içerisinde sorun var, içerikler türkiyede yasaklı gibi duruyor. Vpn veya dns kullanmanız lazım.Superfilmgeldi hiçbirisinde çalışmıyor
Dün açılmıyordu, bugün düzeltmişler demek ki.Site açılıyor vpn'siz içerikler de açılıyor...Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ekli dosyayı görüntüle 9526
Yasaklı, mahkeme kararı çıkıyor tıklayıncaSite içerisinde sorun var, içerikler türkiyede yasaklı gibi duruyor. Vpn veya dns kullanmanız lazım.
Aman Hocam Mahkemelik Olmayalım Şimdi Siteye Girmeye Çalıştığımız İçinYasaklı, mahkeme kararı çıkıyor tıklayınca
cs3 doyalarını visual studio açamadı. Hangi uygulama açar
Aradığım sorunun cevabı burada değil hocam. Teşekkür ederim. Raw ile başlayan linke kadar buldum , orada kaldımZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu linkte çok açık anlatılmış bence buradan sıfırdan çalışabilirsiniz kolay gelsin hocam ...
Yok hocam, site engellenmiştir diyor, girdiğmize göre tam engelleyememişlerAman Hocam Mahkemelik Olmayalım Şimdi Siteye Girmeye Çalıştığımız İçin
Domain değişecektirJetFilmizle, nikstream,kekikan ve ferox repolarında açılmıyor
Hocam merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın bu arkadaşlar tek bir repo yapsalar hepsi hem guncelleme hem yeni seyler eklemede daha güçlü olmazlar mi. yani ilk kekik zamanlarında kaynaklar herkese acik özgürce paylaşım yapalım beraber vs diyordu admini ilk kurucu yani 100 kişiydik hattaDomain değişecektir
Telif yeme riskleri var, aynı zamanda her geliştiricinin kendi reposu var bazıları kapatmak istemeyecektir. Gelecekte anlaşmazlık gibi sonuçlarıda doğurabilir bu durum.Hocam merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın bu arkadaşlar tek bir repo yapsalar hepsi hem guncelleme hem yeni seyler eklemede daha güçlü olmazlar mi. yani ilk kekik zamanlarında kaynaklar herkese acik özgürce paylaşım yapalım beraber vs diyordu admini ilk kurucu yani 100 kişiydik hattayani hem onlar için hem bizler için daha iyi ve kolay olmaz mı size sorma nedenim hepsiyle iletişiminiz var diye bildihimden