CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Ben altyazıları sarı yaptım , fontu da az büyüterek sorunları çözdüm
Arka plan sorunu çözülemiyor mu yani?
Yazıları renklendirmeyi düşündüm fakat dikkat dağıtıcı geliyor yıllardır beyaz okumaya alışmışım. Fontu biraz büyüttüm ama yeterli değil aydınlık sahnelerde zor olabiliyor.

CS3 dosyası APK dosyası ile aynı şey ayrıca açsanız bile kodları sadece smali dilinde görürsünüz pek işinize yaramaz
Benim gibi eklenti hakkında fazla bilgisi olmayanlar için işe yarıyor rectv eklentisinde eklemeyen dizi ile ilgili bölümler var oldukça geniş son diziler diye kısıtlı bir bölüm oluşturulmuş smali dosyalarından bu adresleri dizi adresleri ile değiştirerek oluşturmuştum gayet güzel çalışmıştı bu vesileyle rectv ye ikinci bir versiyon veya altına dizi türlerinden birkaç tane eklense güzel olmazmı

Hocam deneyimledim dediğin gin oldu. Kendim için pasife alınan bir repoyu akti etcem olmuyor
Windows üzerinde Jadx ile okunabilir hale getirmeyi deneyin. jadx-gui kullanımı basittir.

Ya da android üzerinde MTManager kullanabilirsiniz.

%100 sonuç alamayabilirsiniz ama okunaklı hale getirir. Şansınıza ve kodların karıştırılması durumuna ve seviyesine kalmış.

Farklı araçlar var piyasada dex2jar, dex2java vs...

Son düzenleme:
Site açılıyor vpn'siz içerikler de açılıyor... IMG 20250624 170311

Son düzenleme:

Bu linkte çok açık anlatılmış bence buradan sıfırdan çalışabilirsiniz kolay gelsin hocam ...
Aradığım sorunun cevabı burada değil hocam. Teşekkür ederim. Raw ile başlayan linke kadar buldum , orada kaldım

Aman Hocam Mahkemelik Olmayalım Şimdi Siteye Girmeye Çalıştığımız İçin
Yok hocam, site engellenmiştir diyor, girdiğmize göre tam engelleyememişler😁 katalog suçlara ait sitelere girmedikten sonra sorun olmaz, en azından şimdiye kadar olmadı.

Domain değişecektir
Hocam merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın bu arkadaşlar tek bir repo yapsalar hepsi hem guncelleme hem yeni seyler eklemede daha güçlü olmazlar mi. yani ilk kekik zamanlarında kaynaklar herkese acik özgürce paylaşım yapalım beraber vs diyordu admini ilk kurucu yani 100 kişiydik hatta 😁 yani hem onlar için hem bizler için daha iyi ve kolay olmaz mı size sorma nedenim hepsiyle iletişiminiz var diye bildihimden

Hocam merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın bu arkadaşlar tek bir repo yapsalar hepsi hem guncelleme hem yeni seyler eklemede daha güçlü olmazlar mi. yani ilk kekik zamanlarında kaynaklar herkese acik özgürce paylaşım yapalım beraber vs diyordu admini ilk kurucu yani 100 kişiydik hatta 😁 yani hem onlar için hem bizler için daha iyi ve kolay olmaz mı size sorma nedenim hepsiyle iletişiminiz var diye bildihimden
Telif yeme riskleri var, aynı zamanda her geliştiricinin kendi reposu var bazıları kapatmak istemeyecektir. Gelecekte anlaşmazlık gibi sonuçlarıda doğurabilir bu durum.

Geri