alikoo
Paylaşımcı
- Konular
- 10
Eyvallah harika bu eklentiHayır netmirror uzun süredir bozuk, yakın zamanda "cncv" reposu forklayıp düzeltti onu kullanabilirsiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eyvallah harika bu eklentiHayır netmirror uzun süredir bozuk, yakın zamanda "cncv" reposu forklayıp düzeltti onu kullanabilirsiniz.
İyi tatiller dilerim hocamN
Netflixmirror ve Disneyplus ı Tatil sonrası düzelteceğim. 10 gün yoğum kusura bakmayın
Hint içerikleri öneriyor çoğunlukla onu da çözeceğim.
cncv hangi repo acaba yada eklenti ?Eyvallah harika bu eklenti
Repo adı da belirtebilir misin ?Merhaba denk geldiğim çalışmayan eklentiler bunlar
Film izlesene
Film modu
FullHdFilm
Kült filmler
Tafdi
Yabancı dizi
Kendi başına bir repocncv hangi repo acaba yada eklenti ?
Ana repom nikstreamRepo adı da belirtebilir misin ?
Diğer repolardan da dene. Bendekilerde çalışıyor. Filmizlesene çalışmayacak sadeceAna repom nikstream
cncv reposunda ilk baştaki eklentinin icinde Netflix prime video falan varcncv hangi repo acaba yada eklenti ?
cncv reposundaki eklentilerde Tr altyazı seçeneği var mı?Kendi başına bir repo
Dublaj bile var orjinal Netflix galibacncv reposundaki eklentilerde Tr altyazı seçeneği var mı?
Bu eklenti gerçekten çok iyi. Birebir netflix ile aynı. Türkçe ses ve Türkçe altyazı mevcut. Umarım yakın zamanda bozulmazHayır netmirror uzun süredir bozuk, yakın zamanda "cncv" reposu forklayıp düzeltti onu kullanabilirsiniz.
Bir kez yapıldığı vakit uzun süre boyunca düzgün kalacağını düşünüyorum. Gelecekte daha fazla platform ekleyecekler, o zaman güncelleme gerekebilir.Bu eklenti gerçekten çok iyi. Birebir netflix ile aynı. Türkçe ses ve Türkçe altyazı mevcut. Umarım yakın zamanda bozulmaz
dostum gelistiriciler icin hangi kısakodda oldugunu bildirmeniz daha kolaylastirir isleri ...Hocalarım iyi akşamlar 4kfilm hdfilmcehennemi dizila sezonlukdizi filmmodu webdeizle eklentilerine gunceller misiniz musait olduğunuzda
stremio var bildigim ama cok fazla Türkçe eklentisi yok diye biliyorum ...Cs alternatifi başka uygulama var mı acaba??