CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

slmarkadaşlar cs de kullandığım ultima ekletisi var dı kapanmış galiba bilgisi olan var mı başka bir eklentiye taşınmış olabilir mi
Repo sahibi avocado açıklama yapmadan repoyu kapattı, kendi discord sunucusundanda çıkmış. Ne olduğunu bilmiyoruz.

Ultima cloudstreamın bence en güzel yabancı eklentisi idi. Kapanması kötü oldu. Aslında bizim üstadlar isterlerse aynısını yapabilirler 😄

Geliştirici arkadaşlar superfilmgeldi eklentisi
Nikstream,ferox ve kekikan eklentilerinde çalışmıyor

Ultima çok kullanışlıydı. Kapanması kötü olmuş. Ona alternatif bir eklenti çıkarsa onu kullanırız artık.

Konu sessizliğe gömülmüş neredeyse bir gün oldu tık yok konu üste çıksın diye biz yazalım bari aralıksız bakıyorum En azından üstte kalsın daha kolay bakarım 😅

kekikdevamdaki canlı yayın eklentilerinin hepsini indirmeme rağmen sadece rec ve inatı seçebiliyorum, aynı eklentiyi arkadaşımın cihazına kurduğumda diğerlerini seçebiliyorum ama bende indirmeme rağmen canlı kanallar kısmında gözükmüyor, sebebini bilen var mı?

kekikdevamdaki canlı yayın eklentilerinin hepsini indirmeme rağmen sadece rec ve inatı seçebiliyorum, aynı eklentiyi arkadaşımın cihazına kurduğumda diğerlerini seçebiliyorum ama bende indirmeme rağmen canlı kanallar kısmında gözükmüyor, sebebini bilen var mı?
Ayarlar - sağlayıcılar - tercih edilen medya üzerinden canlı yayını seçtiğinizde düzelecektir.

Netflix mirror eklentisi biraz güncellenmesi gerekiyor disneymirror eklentisi geldi eklenti içine eklenti yapan depolara baktığımda @feroxxcs3 deposunda eklentiler hata veriyor disney mirror eklenmemiş @nikyokki deposunda disney plus mirror diye eklenti çıkıyor ama eklenti netflix mirror ile aynı içerik ama linke basıldımı çalışmıyor ve primevideomirrorda disneymirror gibi aynı hatayı veriyor bu yazıyı eklentilerinin de hata olduğunu bilmenizi istediğim için ysdım haliyle bir çok eklenti var sorun çıkaran birileri söylemezse haberiniz olmayabilir emekleriniz için teşekkürler

Netflix mirror eklentisi biraz güncellenmesi gerekiyor disneymirror eklentisi geldi eklenti içine eklenti yapan depolara baktığımda @feroxxcs3 deposunda eklentiler hata veriyor disney mirror eklenmemiş @nikyokki deposunda disney plus mirror diye eklenti çıkıyor ama eklenti netflix mirror ile aynı içerik ama linke basıldımı çalışmıyor ve primevideomirrorda disneymirror gibi aynı hatayı veriyor bu yazıyı eklentilerinin de hata olduğunu bilmenizi istediğim için ysdım haliyle bir çok eklenti var sorun çıkaran birileri söylemezse haberiniz olmayabilir emekleriniz için teşekkürler
Disney belki geliştirme aşamasındadır. cncv reposunda kullanılabilir

N
Netflixmirror ve Disneyplus ı Tatil sonrası düzelteceğim. 10 gün yoğum kusura bakmayın 😊
Hint içerikleri öneriyor çoğunlukla onu da çözeceğim.

Geri