CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Güzel kardeşim doğru söylüyorsun da 3_5 kendini bilmez yüzünden çok kişi mağdur oluyor. Dolayısı ile burdan zararlı çıkanlar onlar değil bizim gibi sizlere ve emeklerinize değer veren kullanıcılar oluyor. Yine de aldığınız karara saygı duyuyorum. Sonuç da bizler mağdur oluyoruz diye sizlere zorla bir şeyler de yaptıracak halimiz yok.
Sırf sizler mağdur olmayın diye her şeyi silip gitmiyoruz zaten hocam eklentilere desteği kesmiyorum sadece bundan sonra forumda aktif olup insanlarin istediği eklentiler nelermis hangi eklentide problem olmuş bunlarla ilgilenmeyecegim github üzerinden issues olarak bir şeyler belirtirseniz elimden geldiğince bakarım sadece Forum üzerinde bunca muhabbete kendimizi açıklama çabasına sadece drama yapıyorsunuz egonuz mu oksanmiyor toplu depo yapanları küstürüp duruyorsunuz gibi muhabbetlerden sıkıldım ve kırıldım onca söze sizin depoyu kullanmıyordum hadi baybay yazıyorlar hocam hani bu kadar önemsizsek aktif olup bir şeyler düzelince bildirmeye ve yeni eklentilerle eklenti havuzunu genişletmeye gerek yok zaten kullanmıyorlarmış.

cncv adlı bir repo var. İçerisin de disney hotstar , netfix , amazon mevcut. Altyazı seçenekleri eklenmemiş. Özellikle disney hotstar da kategorilendirme ve altyazıları düzenleyebilir misiniz ?

Sevgili geliştirici arkadaşlar.

Bu çalma çırpma hareketleri maalesef işimizin (open source geliştiriciyim) doğasında var. Hırsızlık bitmeyecek. Boşuna kendinizi yıpratıyorsunuz. Sizi bilen biliyor zaten. Bilmeyeni ise kendi haline bırakın.

Nedir kendinize bu kastınız? Şarlatanları dikkate almayın. Sizin seviyeniz düşer sadece, onlara hiçbir şey olmaz. Çünkü kavga etmek için seviye inmeniz lazım. Ne gereği var 3 5 çapulcu için alçalmaya?

Kararlarınıza saygı duyuyorum ama doğru bulmuyorum yine. Yaşça büyük ihtimalle benden küçüksünüz. O yüzden derim ki "bu aciz hırsızları dikkate almayın". Kolay gelsin.

cncv adlı bir repo var. İçerisin de disney hotstar , netfix , amazon mevcut. Altyazı seçenekleri eklenmemiş. Özellikle disney hotstar da kategorilendirme ve altyazıları düzenleyebilir misiniz ?
Cloudstream da hesaplar bölümünde altyazı hesapları var. Orada OpenSubtitles kısmına tıklayıp hesap açın. Sonra izlediğiniz videonun kaynaklar kısmına gelip internetten yükle deyin. "Yok" yazan yere Türkçe seçin. Aslıdan ayarlar oynatıcı altyazılar bölümünde indirilecek ve tercih edilen dilden Türkçe ayarlayınca otomatik gelmesi lazım ama bazen gelmiyor. O zaman yok yazan yerden seçip girin. Orada OpenSubtitles sitesindeki video adına göre Türkçe olan alt yazıları size bulup çıkarır. İçlerinde hangi altyazı uygunsa deneyip bulmanız lazım.

Sevgili geliştirici arkadaşlar.

Bu çalma çırpma hareketleri maalesef işimizin (open source geliştiriciyim) doğasında var. Hırsızlık bitmeyecek. Boşuna kendinizi yıpratıyorsunuz. Sizi bilen biliyor zaten. Bilmeyeni ise kendi haline bırakın.

Nedir kendinize bu kastınız? Şarlatanları dikkate almayın. Sizin seviyeniz düşer sadece, onlara hiçbir şey olmaz. Çünkü kavga etmek için seviye inmeniz lazım. Ne gereği var 3 5 çapulcu için alçalmaya?

Kararlarınıza saygı duyuyorum ama doğru bulmuyorum yine. Yaşça büyük ihtimalle benden küçüksünüz. O yüzden derim ki "bu aciz hırsızları dikkate almayın". Kolay gelsin.
Çalıp çırpsınlar hocam zaten ona lafım yok fakat çalıp çırpan bizden daha değerli halde tepkimiz bu kişileri destekleyenlere ve bizleri yerenlere onlara göre tek istediğimiz drama çıkarmak kullanan kullansin işte sizde çalışın eklentiyi yenileyin bizde toplama depoya destek çıkalım diyorlar orada yanlış anlaşılma olmasın kırıldığımız kişiler çalanlar değil çalanı destekleyenler.

Cloudstream da hesaplar bölümünde altyazı hesapları var. Orada OpenSubtitles kısmına tıklayıp hesap açın. Sonra izlediğiniz videonun kaynaklar kısmına gelip internetten yükle deyin. "Yok" yazan yere Türkçe seçin. Aslıdan ayarlar oynatıcı altyazılar bölümünde indirilecek ve tercih edilen dilden Türkçe ayarlayınca otomatik gelmesi lazım ama bazen gelmiyor. O zaman yok yazan yerden seçip girin. Orada OpenSubtitles sitesindeki video adına göre Türkçe olan alt yazıları size bulup çıkarır. İçlerinde hangi altyazı uygunsa deneyip bulmanız lazım.
Teşekkürler. O ayarlar zaten yapılı. Orjinal altyazı ile open subtitle altyazı kalitesi farklı oluyor

Çalıp çırpsınlar hocam zaten ona lafım yok fakat çalıp çırpan bizden daha değerli halde tepkimiz bu kişileri destekleyenlere ve bizleri yerenlere onlara göre tek istediğimiz drama çıkarmak kullanan kullansin işte sizde çalışın eklentiyi yenileyin bizde toplama depoya destek çıkalım diyorlar orada yanlış anlaşılma olmasın kırıldığımız kişiler çalanlar değil çalanı destekleyenler.
Eyvallah. Hırsızın da dalkavuğu olur. Her şey gibi... Canınız sağ olsun. Kendinizi yıpratmayın.

Konu aslında sadece altyazı değil, sitenin içerisinde dublaj seçeneğinin bulunması lazım ama hintliler sanırsam eklerken tüm dilleri eklememişler. Altyazılarda yine önemli bir konu zira sitenin içerisinde zaten bulunuyor. Onun dışında içerik isimleri ve kategorilendirme yapılmamış.

@patr0n hocam webdeizle eklentisi galiba yine patlamiş ilgilenir misin musait olunca hangi eklenti calismiyor bilmiyorum 3 bastim olmadı sen ilgileniyorsun diye etiket yaptim. Iyi aksamalr

Kodu veya bağlantısı var mıdır hocam Amazon çok işime yarar

Sanal ortamda birini desteklemek genelde sadece çıkar içindir. Ben çok cs kullanan biri değilim ama uğraşan kişilerin emeğine her zaman saygı duyarım.

Burada da çıkarcılık söz konusu sizlerin yaptığı eklentiler insanlara sorun çıkardığından ve çoğu zaman çalışmadıkları için bu kişinin hataları en aza indiren reposunu tercih ediyorlar ve görüldüğü kadarıyla sorunları azaltmış olmalı ki insanlar şimdilik onların paylaşımını tercih ediyor.

Kullanıcılar genelde kim ne yapmış buna bakmaz onlar sadece kullanım kolaylığına bakar hatta çoğu zaman faydalandığı bir paylaşım için teşekkürü bile çok görür bunlar internet ortamında her zaman olan şeylerdir.

@patr0n hocam webdeizle eklentisi galiba yine patlamiş ilgilenir misin musait olunca hangi eklenti calismiyor bilmiyorum 3 bastim olmadı sen ilgileniyorsun diye etiket yaptim. Iyi aksamalr
Şu an güncelliyorum 5 10 dk içinde düzelir eklenti güncellemesi gelmezse ayarlar > güncelleme ve yedekleme > eklentileri elle güncelle diyerek tüm eklentileri güncelleyebilirsiniz.

Mor kanallara çözüm bulmak lazım bence. Onlar oldukça, her yaştan, her kesimden hırsızı da amigosu da gelecektir. Repoyu sahiplenen, çalan kişi günlük hayatta da her türlü hırsızlığı yapar.

Sanal ortamda birini desteklemek genelde sadece çıkar içindir. Ben çok cs kullanan biri değilim ama uğraşan kişilerin emeğine her zaman saygı duyarım.

Burada da çıkarcılık söz konusu sizlerin yaptığı eklentiler insanlara sorun çıkardığından ve çoğu zaman çalışmadıkları için bu kişinin hataları en aza indiren reposunu tercih ediyorlar ve görüldüğü kadarıyla sorunları azaltmış olmalı ki insanlar şimdilik onların paylaşımını tercih ediyor.

Kullanıcılar genelde kim ne yapmış buna bakmaz onlar sadece kullanım kolaylığına bakar hatta çoğu zaman faydalandığı bir paylaşım için teşekkürü bile çok görür bunlar internet ortamında her zaman olan şeylerdir.
Bilginiz yok hocam bu konu hakkında buna rağmen kabara kabara fikir belirtiyorsunuz bizim yaptığımız eklentiler sorun yaratıyorsa sorunu yine biz çözüyoruz toplama depolar değil toplama deponun tek olayı eklentilerin cakismamasidir tek olay burada zaten şu eklenti çalışmıyor dendiğinde aynı gün içinde tüm gelistiriciler guncelliyor güncellemeyen de 2 3 gün içinde ilgileniyor toplama depo bakın tekrar ediyorum toplama depo dediğimiz şey zaten biz geliştiricilerin reposu evet bizim repomuz zaten yaptığı tek şey çakışma olmadan en çok eklentiyi toplamak 2 3 ayrı repoya girip indirme yapılacağına tek repodadan indiriyor zaten inen şey benim repomda diğer geliştiricilerin reposunda bu adamlar bir şey mi çözüyor sanıyorsunuz siz hala anlamadim o kadar anlattık hocam lütfen biraz konuya hakim olun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilginiz yok hocam bu konu hakkında buna rağmen kabara kabara fikir belirtiyorsunuz bizim yaptığımız eklentiler sorun yaratıyorsa sorunu yine biz çözüyoruz toplama depolar değil toplama deponun tek olayı eklentilerin cakismamasidir tek olay burada zaten şu eklenti çalışmıyor dendiğinde aynı gün içinde tüm gelistiriciler guncelliyor güncellemeyen de 2 3 gün içinde ilgileniyor toplama depo bakın tekrar ediyorum toplama depo dediğimiz şey zaten biz geliştiricilerin reposu evet bizim repomuz zaten yaptığı tek şey çakışma olmadan en çok eklentiyi toplamak 2 3 ayrı repoya girip indirme yapılacağına tek repodadan indiriyor zaten inen şey benim repomda diğer geliştiricilerin reposunda bu adamlar bir şey mi çözüyor sanıyorsunuz siz hala anlamadim o kadar anlattık hocam lütfen biraz konuya hakim olun
Sen benim yazdıklarımdan bunu anladıysan sana daha bir şey yazmaya gerek yok.

Hocam tabii ki nihai karar sizin ama size bir şey sormak isterim siz bıraktınız @Latte hocam bıraktı @feroxxcs3 hocam bıraktı @patr0n bıraktı ne olacak siz yenilgiyi kabullenmiş olmayacakmisiniz? Siz bu işten para kazanmiyorsunuz bildiğim kadarıyla bu işi keyif aldığınız için yapıyorsunuz peki keyfinizi kacirmalarina neden müsade ediyorsunuz? Cevap verip vermemek size kalmış karariniza @Latte hocam da olduğu gibi saygım var sadece merak ettiğim için sorularim ...

Sen benim yazdıklarımdan bunu anladıysan sana daha bir şey yazmaya gerek yok.
Evet hocam senin yazdığından anladığım sizin reponuz sorun çıkarıyor ki insanlar toplama depo tercih ediyor farklı gizli bir anlam mı var acaba içerisinde benim depom sorun çıkarıyor bu yüzden insanlar benim yerime toplama depo tercih ediyor
Hocam tabii ki nihai karar sizin ama size bir şey sormak isterim siz bıraktınız @Latte hocam bıraktı @feroxx hocam bıraktı @patr0n bıraktı ne olacak siz yenilgiyi kabullenmiş olmayacakmisiniz? Siz bu işten para kazanmiyorsunuz bildiğim kadarıyla bu işi keyif aldığınız için yapıyorsunuz peki keyfinizi kacirmalarina neden müsade ediyorsunuz? Cevap verip vermemek size kalmış karariniza @Latte hocam da olduğu gibi saygım var sadece merak ettiğim için sorularim ...
Hocam ben bir şeylere heves ettim uğraştım yaptım sadece kendim kullanıyordum ben hiç bir yerde reklam falan da yapmadım depomu duyurmadimda ama insanlar beğenmeye issues bırakmaya başlayınca talep olduğunu gördüm kaynak olarak forumu buldum baktım insanlar bir sürü siteler talep etmiş ben de zevk alıyorum öyleyse istekler yanıtsız kalmasın istedim ve forumda da aktif olup bir şeyler yapmaya çalıştım çalışıyorum benim kendimle alakalı bir sorunum yok benim için önemsiz ben kendime çalışırken siz faydalaniyorsunuz ben haz aldığım için yapıyorum hobi gibi sadece istek olduğu için bir sürü site yapmaya karar verip aşırı emek harcadım bu yüzden harcadigim zamanı ve emeği kendime değil forumda ki taleplere de harcadım latte hocamızın tepkisini görmesem zaten umrumda olmazdı ama yaşananlara rağmen hala aynı muhabbetler dönüp duruyor kimse kimsenin hakkını yemesin insanlara geri dönüş verin çok zor değil kendime eklenti yaparken sorun değildi ama foruma katılim sağlayıp sizlere de hizmet sunmak için çabalamaya başladığımdan beri yapılanın saygısızlık olduğunu görüyorum o yüzden Forum ile kafayı bozmak yerine kendi inime çekilip oradan devam edeceğim herkese de teşekkürler. Son mesajım olsun çok uzattım vaktinizi de çaldım kusura kalmayın herkese iyi yazlar diliyorum

Geri