CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Yine, Yeni, Yeniden dilimizde tüy bitti! Hevesimiz kalmadı! Tek bir ricamız oldu yine de iplenmedik. Satırlarca yazdık yine umursanmadık. kekikanime olarak artık yeni eklenti çıkartmıyorum ve bir şeyler bozulduğunda kendi keyfime göre belki düzeltirim belki düzeltmem bunca zamandır siz mağdur olmayın diye oturup saatlerce bir şeyler düzeltmeye vakit harcıyoruz ama github sayfası açan plugin json düzenliyor yeni repo oluyor ayrıca bir de kekikdevam koyacak kadar bir şeyler bilmeyen adamlar yapımcılar kısmına adını ekliyor. Hoş geldin bebek diyorum, destekçilere ve foruma veda ediyorum. Repo kapanmayacak olduğu yerde duruyor sadece eski performansımı göstermeyeceğim ve forumda aktif olmayacağım iyi
günler.

Ekli dosyayı görüntüle 9159
yazın tadını çıkar boşver uğraşma rica senden gelince değerlendirilmez ama sana rica edilince sen yaparsın hayat böyle işte :)

Yine, Yeni, Yeniden dilimizde tüy bitti! Hevesimiz kalmadı! Tek bir ricamız oldu yine de iplenmedik. Satırlarca yazdık yine umursanmadık. kekikanime olarak artık yeni eklenti çıkartmıyorum ve bir şeyler bozulduğunda kendi keyfime göre belki düzeltirim belki düzeltmem bunca zamandır siz mağdur olmayın diye oturup saatlerce bir şeyler düzeltmeye vakit harcıyoruz ama github sayfası açan plugin json düzenliyor yeni repo oluyor ayrıca bir de kekikdevam koyacak kadar bir şeyler bilmeyen adamlar yapımcılar kısmına adını ekliyor. Hoş geldin bebek diyorum, destekçilere ve foruma veda ediyorum. Repo kapanmayacak olduğu yerde duruyor sadece eski performansımı göstermeyeceğim ve forumda aktif olmayacağım iyi
günler.

Eklentilerinizi kullanmadım ama yine de emeğinize sağlık yolunuz açık olsun güle güle.

Kardeşim size iyi niyetle cevap vermek yaramıyor galiba boş boş diye konuşmuşsun sana cevap veren bendim sözlerini üstüme alındım.
Oturup ilgilenildiğine şükür etmek yerine sürekli bir şikayet hani derdiniz ne sıkıntınız ne anlamadım olmayan bir şeyi söylemiş gibi lanse etmenin manası ne ? Farklı dizipaller var doğru olmayan bir şey mi söyledikte cavlıyon böyle ? Domain kontrol et dedik diye boş boş konuşuyor olduk.
Önce saygı.
Sana demedim ki ben sana cevap bile vermedim.

Yardım etmeye çalıştık boş boş cevaplar veriyorlar diye yazmışsın. Evet birden fazla dizipal var. Soru sorupda sana cevap verenlere yardım etmeye çalışanlara boş boş cevaplar yazıyor demek ne demek olduğunu buradaki diğer üyelerin anlayışına bırakıyorum! Bundan sonra umarım soru sorup boş boş cevaplar almazsın :). Bir şeyi bilmeyip de soru sorar isen cevap verenlere saygılı olmak lazım
He sana dedim hemşerim bilmediğin konular hakkında yorum yapma. Ben sana orjinal dizipal diye bir şey sormadım. Neden güncel olmuyor dizipal uygulamada dedim. Laf kalabalığı yapmaktan başka bişey değilsin. İşine bak

Kardeşim size iyi niyetle cevap vermek yaramıyor galiba boş boş diye konuşmuşsun sana cevap veren bendim sözlerini üstüme alındım.
Oturup ilgilenildiğine şükür etmek yerine sürekli bir şikayet hani derdiniz ne sıkıntınız ne anlamadım olmayan bir şeyi söylemiş gibi lanse etmenin manası ne ? Farklı dizipaller var doğru olmayan bir şey mi söyledikte cavlıyon böyle ? Domain kontrol et dedik diye boş boş konuşuyor olduk.
Önce saygı.
Birader sen hayırdır ya senle muhatap olan olmadı ki sen kimsin bana racon kesiyorsun. Siz hayırdır ya

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba, ben sizin deponuzu kullanıyorum stabil şekilde çalışıyor. Benim sormak istediğim dizipal web sitesine eklenen içerikler bölümler cloudstream uygulamasına günler sonra düşüyor. Bunu sormak istedim acaba bende mi bir sorun var. Normalde web siteye düşen bölümler uygulamayada düşerdi. Teşekkürler
Ben bizzat repo sahibine soru sordum. Bilen de atladı bilmeyen de. Kuru kalabalık.

Birader sen hayırdır ya senle muhatap olan olmadı ki sen kimsin bana racon kesiyorsun. Siz hayırdır ya
Klavye delikanlılığı yapma kardeşim benim bu eklentileri izliyorsan en büyük paylardan biri bu arkadaşındır önüne gelene atar gider yapmak kimseye bir fayda sağlamaz yapma böyle.

Ben bizzat repo sahibine soru sordum. Bilen de atladı bilmeyen de. Kuru kalabalık.
Uyeler size kolaylık olsun diye cevap vermiş kukremissiniz burda boş konusma çok olmuştur doğru ancak repolarda genel olarak orjinal dizipal adresi kullanılmıyor arkadaşların anlatma çalıştığı bu ha kurkalabalik lafına gelince burda ne işin var o zaman çalıp cirpmaya mi geldiniz boş konusup insanların sabriyla oynamaya mı ?

günler.

Kararından dolayı tebrik ederim. Bu repo işleri çok saçma sapan bir hal aldı. Bakın arkadaşlar 10.000 kusur kişi benim repoyu kullanmış ya da kullanıyor bana maddi olarak hiç bir katkısı yok.

Böyle bireysel çaba ve zaman harcadığımız işlerin kopyalanması cidden sinir bozucu.

@kraptor Un kararına saygı duyuyorum en azından bu çakma repocular dağılana kadar ara vermek en mantıklı hareket. Çünkü @kraptor un new kadar emek verdiğini ve zaman harcadığını biliyorum.

Kalın sağlıcakla.

En kötü tarafı bu durumları bile bile o depoları kullanıp "çok iyi, harika, iyi ki olmuş" gibi geri dönüşler.
Her zaman söylüyoruz herkesin alıp kullanabileceğini bireysel olarak kullanabileceğini ama bu yöntem çok fena.

Arabayı çal, seri numarasını değiştir ve sat. Hırsız her zaman hırsızdır.
Örnek almak ve yenisini yapmak ya da geliştirmek başka bir şey bu başka bir şey.

@kraptor tepkine ve reaksiyonuna tam destek veriyorum.

⬆️
Bu mesajı @kraptor 'un mesajından sonra yazıp yolladığımı sanıyordum ama taslak olarak durduğunu gördüm.

+ Kendi başına bir şeyler geliştirmeye çalışan insanların çabalarını kendine mal etmek demek bile değildir bu durum çünkü o terim bile alıntılayarak yeniden oluşturmak ve geliştirmek demektir.

Sevgili geliştirici arkadaşlarım ve kardeşlerimin bir anda yolda kalan arabayı itmek yerine başka araçlar temin edip kimsenin mağdur olmaması için gösterdikleri çabayı görmezden gelmemek gerekiyor.

Selamlar.

Teşekkürler latte ve ferox hocam ben etkiye tepki olarak bir karşı duruş alıyorum latte hocamında yaşadığı sorunlar karşında bu işe bir dur demek gerekiyor ben işin şanı şöhretinde değilim tek amacım bir şeyler paylaşıp insanlara fayda sağlamak bu kadar geliştirici insanlar anlasın diye tane tane neden toplu depoya karşıyız anlatmaya çalışıyoruz bu toplu repolari kuran bazı kişiler saygı gösterip repoları kapatıyor ertesi gün 2 3 tane daha açılıyor. Bu gözümüzün içine bakıp sana saygı duymuyorum demekten başka bir şey değil haksızlığa susan dilsiz şeytandır diyerek bunca emek veren büyüklerime bu saygısızlığı yakıştıramıyorum kendisine isim yapma peşinde kişiler armut piş ağzıma düş misali sadece iki üç metin düzenlemesi yaparak size yeni bir eklenti dosyasını linkliyor siz de bir emek var sanıp alkışlıyorsunuz bizleri destekleyenleri zaten farkındayız onlar üstüne alınmasın fakat durum böyledir gidin yıldızlarınızı esirgemeyin ancak şunu da bilin ki not defterini açıp kendinize aynı mantıkta bir toplu repo kurmak 4 5 dakikanızı almayacaktır. Biz kişisel kullanıma karşı değiliz kendi reklamını yapanlara karşıyız. Benim repomu kullanın ya da kullanmayın 25 tane siteyi eklentiye çevirdim sırf insanlar saçma sapan bet reklamları ve 40km ötedeki dullarla uğraşmasın, android TV ve Android cihazlarindan saf seyir keyfi yasayabilsin diye. Benim duruşum bu şekildedir.

Teşekkürler latte ve ferox hocam ben etkiye tepki olarak bir karşı duruş alıyorum latte hocamında yaşadığı sorunlar karşında bu işe bir dur demek gerekiyor ben işin şanı şöhretinde değilim tek amacım bir şeyler paylaşıp insanlara fayda sağlamak bu kadar geliştirici insanlar anlasın diye tane tane neden toplu depoya karşıyız anlatmaya çalışıyoruz bu toplu repolari kuran bazı kişiler saygı gösterip repoları kapatıyor ertesi gün 2 3 tane daha açılıyor. Bu gözümüzün içine bakıp sana saygı duymuyorum demekten başka bir şey değil haksızlığa susan dilsiz şeytandır diyerek bunca emek veren büyüklerime bu saygısızlığı yakıştıramıyorum kendisine isim yapma peşinde kişiler armut piş ağzıma düş misali sadece iki üç metin düzenlemesi yaparak size yeni bir eklenti dosyasını linkliyor siz de bir emek var sanıp alkışlıyorsunuz bizleri destekleyenleri zaten farkındayız onlar üstüne alınmasın fakat durum böyledir gidin yıldızlarınızı esirgemeyin ancak şunu da bilin ki not defterini açıp kendinize aynı mantıkta bir toplu repo kurmak 4 5 dakikanızı almayacaktır. Biz kişisel kullanıma karşı değiliz kendi reklamını yapanlara karşıyız. Benim repomu kullanın ya da kullanmayın 25 tane siteyi eklentiye çevirdim sırf insanlar saçma sapan bet reklamları ve 40km ötedeki dullarla uğraşmasın, android TV ve Android cihazlarindan saf seyir keyfi yasayabilsin diye. Benim duruşum bu şekildedir.
Güzel kardeşim doğru söylüyorsun da 3_5 kendini bilmez yüzünden çok kişi mağdur oluyor. Dolayısı ile burdan zararlı çıkanlar onlar değil bizim gibi sizlere ve emeklerinize değer veren kullanıcılar oluyor. Yine de aldığınız karara saygı duyuyorum. Sonuç da bizler mağdur oluyoruz diye sizlere zorla bir şeyler de yaptıracak halimiz yok.

Son düzenleme:

Geri