CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Onun için ilk mesajda verdiğim repoları kurarak içlerinden asya içerikleri için oluşturulan eklentiler mevcut onları kurabilirsiniz. :)
teşekkürler hepsini yaptım aylardır kullanıyorum güncellemeleri de yakından takip ediyorum.Şifremi ve mailimi unutunca yeni üyelik açtım.Foruma da eski üyeyim ama arama özelliğini kaçırmışım.Yapanların yazanların yardım edenlerin ellerine sağlık

teşekkürler hepsini yaptım aylardır kullanıyorum güncellemeleri de yakından takip ediyorum.Şifremi ve mailimi unutunca yeni üyelik açtım.Foruma da eski üyeyim ama arama özelliğini kaçırmışım.Yapanların yazanların yardım edenlerin ellerine sağlık
Tüm arkadaşlar adına rica ederim, aldım verdim kabul ettim 777.
(Nickname sonunda ki 777 bu anlamdadır diye düşünüyorum) 😄

@feroxxcs3 @nikyokki ve @kraptor hocalarim, dizilla kaynağında kendi sitesinde ilk girişte cloudflare güvenlik tiki sayfası açılıyor ve eklentilerde hata veriyor. Müsait olduğunuzda bakar mısınız? Teşekkürler

Selam Arkadaşlar cloudstream de nikstream deposunu ekliyorum ama alt alta başka depolarda geliyor neden . Mesela bu depolaro ben indirmedim. Çok kasıyor ve atıyor. Cloudstream APK sını paylaşa bilecek olan var mı acaba

Ekli dosyalar

• 1749473052979356948125337562998.jpg
    1749473052979356948125337562998.jpg
    2.4 MB · Görüntüleme: 50
Selam Arkadaşlar cloudstream de nikstream deposunu ekliyorum ama alt alta başka depolarda geliyor neden . Mesela bu depolaro ben indirmedim. Çok kasıyor ve atıyor. Cloudstream APK sını paylaşa bilecek olan var mı acaba
nikstream ile alakası yok hocam megarepo eklediğiniz için bunlar geldi

@feroxxcs3 @nikyokki ve @kraptor hocalarim, dizilla kaynağında kendi sitesinde ilk girişte cloudflare güvenlik tiki sayfası açılıyor ve eklentilerde hata veriyor. Müsait olduğunuzda bakar mısınız? Teşekkürler
nikstream dizilla hallettim eklenti şu an derleniyor derlendikten sonra oto güncelleme gelir gelmezse ayarlardan güncelleme ve yedeklere gidip altta yer alan eklentileri elle güncelle derseniz güncellenmiş eklenti gelir

Eyvallah. :)

Bir süredir takip ediyorum forumu. Sayfalarca yazıldı çizildi, hep aynı mevzular. Şunu kabul etmek lazım artık, insanlar hırsız ve nankördür . Bu kadar basit.

Ne zaman bir geliştirici yeni bir cs eklentisi yazsa hemen yedeklerim data'dan. Ne olur ne olmaz. Çünkü olacaklar belli. Talep artınca ya ücreti artar ya da arz eden naz yapar. Başka yolu yok. Burada bir iş kopyalanmış ve maalesef geliştirici naz'a geçti (küstü, kızdı, bıraktı, ara verdi vs.).

Neyse ki yedeğim var da makoto ve latte nin işleri hâlâ cihazımda duruyor. Kendi sunucumdan kullanıyorum artık.

Ne diyelim, herkese bol şans. Geliştirici arkadaşların ise şunu kabul etmesi lazım. Ya ücretli yapacaksınız ya da böyle tiplere alışacaksınız. Benzer konulardan çok canım sıkıldı ama başka yol yok. Etik kavramı yok artık dünyamızda.

Selamlar herkese. Hayırlı bayramlar. Sakin olunuz :)
Arkadaşlar yedeklediğim eklentileri isteyen oldu.

Geliştirici izin vermediği için paylaşamam maalesef. Kararlarını yanlış bulsam da saygı duyuyorum.

Bu yüzden DM atmayınız :)

Cloudflare benzeri bir bot kontrolü eklemişler. Vercel isimli. Cloudflare i, cloudstream otomatik çözüyordu kod ekleyince. Bu Vercel icin bizim kod eklememiz gerekiyor. Çözerim ama hemen değil maalesef.

Tabletime cloudstream yükledim ancak Latte yazdığımda depo yok diyor…

Bu Dizilla'ya tarayıcıdan da girilemiyor gibi. Böyle olursa sadece cloudflare ile devam edebilirler belki. Vercel'in güvenlik sistemi çok daha gelişmiş çünkü. Siteye erişim zorlanırsa kaldırmak zorunda kalırlar.

Geri