CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Hocam allrepoda nasıl aktif olmustu yapmisti arkadas
Allrepoda ayrı olarak aktif değildi onun mantığı tüm repolarda yer alan eklentilerin linkini eklemekti bu sayede asıl eklenti sahibi eklentiyi güncellediği vakit güncellenecekti. Yani zaten var olan eklentiyi çekmişti yoksa ayrı olarak yaptığı bir şey yoktu.

Şu an bende aktif ederim ama dediğim gibi telif sorunu var çok dayanmaz repo dmca yer kapanır, mahkemelik olmak söz konusu bunlar göz önüne alındığında açıkçası uzak durmak en mantıklısı çünkü 3 tane yayını beles izletecez diye mahkemelerde sürünmenin pek mantığa sığan yanı yok dediğim gibi direkt içerik ismiyle aratıp izlemek en sağlıklısı

Şu an bende aktif ederim ama dediğim gibi telif sorunu var çok dayanmaz repo dmca yer kapanır, mahkemelik olmak söz konusu bunlar göz önüne alındığında açıkçası uzak durmak en mantıklısı çünkü 3 tane yayını beles izletecez diye mahkemelerde sürünmenin pek mantığa sığan yanı yok dediğim gibi direkt içerik ismiyle aratıp izlemek en sağlıklısı
İsimlerini değişelim a b c yapalım 😀

Allrepoda ayrı olarak aktif değildi onun mantığı tüm repolarda yer alan eklentilerin linkini eklemekti bu sayede asıl eklenti sahibi eklentiyi güncellediği vakit güncellenecekti. Yani zaten var olan eklentiyi çekmişti yoksa ayrı olarak yaptığı bir şey yoktu.
İste ben telefona bunu yapınca tabiyi girmistim ve telefonda Arkadas silsede eklenti kaldı ama televizyona eklemeye vaktim olmadı zaten arkadasda sildi sizde böyle yapıp açsaniz sonra silersiniz bu arada bizde tv ye girmis oluruz olmazmı acaba

Hukuksal boyuta geldiğinde olay yalnız kalacaksınız sonra yapmasaydı olacak.

Sarı siyah platform ve yeşil platform olmayı versin. Bir sürü film ve dizi sitesi var inatı var Rec'i var
O içerikleri buralarda bulursunuz

Yanılmıyorsam bu talep bu başlık altında daha önce de gündeme geldi. Geliştirici arkadaşlar gerekçeleri ile buna sıcak bakmadıklarını ifade ettiler.
Bu yapıldığın da kimseye bir zararı olmayacak ki tek bir repo adı girerek tüm repolara ulaşılacak , isteyen istediğini indirecek

Hocam bir de ingilizce filan yazın bence😁 Ben anksiyete hastasıyım, mesajları okuyunca daralıyorum, acaba bir bende mi oluyor? OLMAZ'ı niye anlamak istemiyor insanlar

@feroxxcs3 hocam filmodu kaynağında hem afişler çıkmıyor hemde hiç bir içerik çalışmıyor. Müsait olduğunuzda bakar mısınız? Teşekkürler.

Geri