CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Geliştiriciler amacına ulaştı 👏👏👏 hani gönül koymuşlardı ya depo ex
En başından özetleyeyim bu depoyu oluşturan adam kalkıp da sizin depo içeriğinizi çalmadı kopyalamadı köprü görevi görecek bir depo hazırladı ki herkes 10 tane depo ile uğraşmasın yok Gönül koyduk yok o oldu bu oldu ne yaptı bu adam insan gibi kullanabileceğiniz basit ama etkili bir sistem hazırladı mademki şu ana kadar bu fikir aklınızda vardı yapardık ederdik demekle olmuyor e yapsaydınız verilere baktım 500 kişiden fazla depoyu kullanan oldu bir günde...
Ki bu adam sizin depolarınızın olduğu sadece TR depolarına özel bir megarepo da yapacaktı nereden görmüş okumuş bilmiyorum sizin mesajlarınızı gördükten sonra depoyu kapatmış bunun için çok teşekkür ediyorum eklentileriniz de sizin olsun diğer arkadaşlar da tek tek ekleyebilir sizin eklentilerinizi
İyilik yapıp azar işitmek diye buna denir
Kendisi zaten kendine özel bir depo yapar ben oradan idare ederim ✨
Dün bahsi geçen deponun konusu açıldığından beri çamur atmayan kalmadı eğer bu adam kekikdevam gibi direkt içerikleri alıp depo oluştursaydı eyvallah derdim sövün her şeyi yapın ama baktığında ne eklentiler benim dedi ne depolar benim dedi ne herhangi bir değişiklik yaptı aksine hangi depodaki eklenti çalışıyor hangisinde çalışmıyor derdinden kurtardı
Daha da bir şey demek istemiyorum
Dostum forumda allrepostan öncede bu istekler vardı ama yapılmamasının bir sebebi vardı. 3 4 repo kurup kullanmak / incelemek arkadaşlarımıza zor gelmemeli. Ya allrepos yüzünden tüm repolar telif yerse ? Bu yüzden allrepos gibi repolar yapılmıyordu.Forumu takip edenler hangi eklentiyi hangi repodan kullanması gerektiğini biliyor.

Diger canlı tv den neyi farklı
Cnbc-e başta olmak üzere bazı kanallar açılmıyor canlı tv'de.

Tamam şimdi çözdüm olayı, izleniyor bölümüne yer imi olarak kaydettiklerimin hiçbiri açmıyor fakat normal sırasından açmayı denediğimde açılıyor. Sanırım kaydedilen kanallar otomatik olarak güncellenmiyor.

En başından özetleyeyim bu depoyu oluşturan adam kalkıp da sizin depo içeriğinizi çalmadı kopyalamadı köprü görevi görecek bir depo hazırladı ki herkes 10 tane depo ile uğraşmasın yok Gönül koyduk yok o oldu bu oldu ne yaptı bu adam insan gibi kullanabileceğiniz basit ama etkili bir sistem hazırladı mademki şu ana kadar bu fikir aklınızda vardı yapardık ederdik demekle olmuyor e yapsaydınız verilere baktım 500 kişiden fazla depoyu kullanan oldu bir günde...
Ki bu adam sizin depolarınızın olduğu sadece TR depolarına özel bir megarepo da yapacaktı nereden görmüş okumuş bilmiyorum sizin mesajlarınızı gördükten sonra depoyu kapatmış bunun için çok teşekkür ediyorum eklentileriniz de sizin olsun diğer arkadaşlar da tek tek ekleyebilir sizin eklentilerinizi
Dün bahsi geçen deponun konusu açıldığından beri çamur atmayan kalmadı eğer bu adam kekikdevam gibi direkt içerikleri alıp depo oluştursaydı eyvallah derdim sövün her şeyi yapın ama baktığında ne eklentiler benim dedi ne depolar benim dedi ne herhangi bir değişiklik yaptı aksine hangi depodaki eklenti çalışıyor hangisinde çalışmıyor derdinden kurtardı
Öncelikle reponun mantığı hakkında konuşmak istiyorum. Allrepos reposunun tek yaptığı şey diğer repolardaki eklentileri tek repoda toplamak, fikir güzel ancak bir sorun var, bu eklentilerin %95i aynı bu sebepten birine yapılan güncelleme genelde diğerinede aynı şekilde yapılıyor. Cloudstream eklentileri doğrudan uygulamaya indirip kaydetmiyor, eklentiler uygulama yeniden başlayınca kuruluyor. Bunu görmek için uygulamayı kapatıp açıp eklenti menüsüne hızlıca bakmanız yeterli.

Allrepos üzerinden yüklediğiniz eklentiler her seferinde tekrar yükleneceği için uygulamada performans sorunları yada çökme sorunları ile karşılaşacaksınız.
Aslında bu sorun allrepos ile sınırlı değil. Tonlarca eklenti indirdiğiniz takdirde aynı sorunu yaşayacaksınız, özellikle düşük sistemli android tv veya tvbox kullanıyorsanız illaki çökme sorunu ile karşılaşmış ve "Güvenli Mod" ekranına denk gelmişsinizdir.

Tüm bunların dışında, cevap verdiğim arkadaş "Temelyus" forumda allrepos konusunu ilk kendisi açtı ve repoyu açan arkadaş adına yazdığını söyledi ancak tüm söylemleri repoyu kendinin oluşturduğunu gösteriyor, hem repoyu kendin oluşturuyorsun hem gizleniyorsun hemde eklentileri geliştirenlerin emeklerini çalıp sonrasında onlara hakaret ediyorsun.

Boş boş konuşmuş çaldı etti diyen zaten olmadı adamlar emek veriyor gönül koyduklarını dile getirdi bunca zaman beleş kullandığı yetmez gibi gelmiş burda millete çamur atmış hırsızlık yaptı diyen olmadı sadece kendi düşüncelerini dile getirdi bunada hakları var oturup şükür etmek gerekirken millete laf ebeligi yapmanın lüzumu yok ilk günden beri repoyu arkadaşım attı falan muhabbeti oldu biz inceledik repoyu açılmış burada paylaşım yapılmış o hangi arkadaşmış 7/24 githubta gezip yeni açılan reponun konusunu hemen burda açmış her eve lazım öyle arkadaştan...

Daha fazla uzatmanın manası yok eklentiler burda geliştiriciler burda adamları küstürüp, sıkmanın da lüzumu yok, iyi forumlar.

Manuel 1 sayfadan eklemek en sağlıklısı bence Tekrardan uğraşan emek veren tüm dostlara teşekkürler.
Konu mümkün olursa Forumda Sabitlenen konular bölümü açılırsa ,en başa konulmalı bence👍🙏.

Son düzenleme:
Tüm repolar açık kaynak geliştirmek isteyenler fayda sağlayabilir ya da repolardan forklayıp eklentileri güncelleyebilirler pull request atıp güncellenen içerikleri de alabilirler ya da destek olmak için bize bir şeyleri düzeltip pushlayadabilirler github böyle çalışır paylaştıkça güzeldir mantelitesi için bir şeyler yapıyoruz zaten kodlarımız herkese açık isterseniz evet izin almadan tek repo altında da toplayabilirsiniz fakat bu sadece heves kırıyor bunu da bilin bir geribildirim almadığımızda bir amaç kalmıyor bir şey bozuksa gelin yazın github da issues bölümüm açık düzeltebiliyorsam düzeltirim tüm repolar içinde bu böyledir diye düşünüyorum kimseden bir şey sakladığımız veyahut sakındığımız yok özgürsünüz ama bir şeyi yapmanızı istemiyorsalar onu yapmayın bence çünkü repoyu silmek 2 tuş.

Arkadaşlar hangi repolar calisiyorr simdi hepsi karman çorban oldu bahlanti bulunamadı şu uygulama eskiden piyasanın enn iyisiydi ne yazık

bu konuya bende dahil olayum bari kendi adıma hepsinin birarada olduğu depo zaten olmamıştı eklentilerden birini indirdiğinizde aynı isimdeki diğer eklendilerde inmiş gibi gözüküyordu hangi kişiye ait depo belli olmuyor depo ekentilerini yapanlar içinde en belirgini latte oluyor emoji koyarak. En güzeli mega repo benzeri cs3 yapmak tek bir kısa kodla tüm depoların inmesi tapi bunu depoyu yapanlarbilir
ellerine sağlık şimdiye kadar güzel götürüyorlar eklentileri kendi adıma eklenti nasıl yapılır gibi yazılar bekliyorum en azından bizde biraz bir şeyler öğrenmiş oluruz

Tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık. En çok da o laf atanlar kullanır utanmadan.

Repolardaki aynı eklentilerin karışmaması için herkes kendine özel emoji yada kısaltma kullansa daha iyi olur. Böylece bozuk eklentiler daha kolay tespit edilebilir.
Bunun tabloları forumda çok var. Nik ya da feroxx nerdeyse hepsi çalışıyor biri ana repon olabilir. Zaten 2 3 eklenti ile her şeye erişilebiliyor. Sorun olacağını düşünmüyorum

Bunun tabloları forumda çok var. Nik ya da feroxx nerdeyse hepsi çalışıyor biri ana repon olabilir. Zaten 2 3 eklenti ile her şeye erişilebiliyor. Sorun olacağını düşünmüyorum
bu arada bu all repos şuan açık silersek mi yalan olucak silip bizim arkadaşlara döniyim ya yarı yolda onları bırakmak bize yakışmaz yukarıları çok okumadım özet geçicek biri varsa iyi olur

Geri