Dostum forumda allrepostan öncede bu istekler vardı ama yapılmamasının bir sebebi vardı. 3 4 repo kurup kullanmak / incelemek arkadaşlarımıza zor gelmemeli. Ya allrepos yüzünden tüm repolar telif yerse ? Bu yüzden allrepos gibi repolar yapılmıyordu.Forumu takip edenler hangi eklentiyi hangi repodan kullanması gerektiğini biliyor.Geliştiriciler amacına ulaştıhani gönül koymuşlardı ya depo ex
En başından özetleyeyim bu depoyu oluşturan adam kalkıp da sizin depo içeriğinizi çalmadı kopyalamadı köprü görevi görecek bir depo hazırladı ki herkes 10 tane depo ile uğraşmasın yok Gönül koyduk yok o oldu bu oldu ne yaptı bu adam insan gibi kullanabileceğiniz basit ama etkili bir sistem hazırladı mademki şu ana kadar bu fikir aklınızda vardı yapardık ederdik demekle olmuyor e yapsaydınız verilere baktım 500 kişiden fazla depoyu kullanan oldu bir günde...
Ki bu adam sizin depolarınızın olduğu sadece TR depolarına özel bir megarepo da yapacaktı nereden görmüş okumuş bilmiyorum sizin mesajlarınızı gördükten sonra depoyu kapatmış bunun için çok teşekkür ediyorum eklentileriniz de sizin olsun diğer arkadaşlar da tek tek ekleyebilir sizin eklentilerinizi
İyilik yapıp azar işitmek diye buna denir
Kendisi zaten kendine özel bir depo yapar ben oradan idare ederim
Dün bahsi geçen deponun konusu açıldığından beri çamur atmayan kalmadı eğer bu adam kekikdevam gibi direkt içerikleri alıp depo oluştursaydı eyvallah derdim sövün her şeyi yapın ama baktığında ne eklentiler benim dedi ne depolar benim dedi ne herhangi bir değişiklik yaptı aksine hangi depodaki eklenti çalışıyor hangisinde çalışmıyor derdinden kurtardı
Daha da bir şey demek istemiyorum