witwickymx
Üye
- Konular
- 0
Ayarlardan beta sürümünü açmayı deneyebilirsiniz.Cloudstream arama yapınca donuyor. Sebebini bilen var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ayarlardan beta sürümünü açmayı deneyebilirsiniz.Cloudstream arama yapınca donuyor. Sebebini bilen var mı
Ayarlardan beta sürümünü bulamadımAyarlardan beta sürümünü açmayı deneyebilirsiniz.
Hocam bu apk'da iki sorun var bildirmek isterim belki düzeltme yapabilirsiniz. 1-Cloudstream film fragmanları 144p gibi kalitede açıyor ve bunları sadece tv de yapıyor kalite ayarlanmıyor yani. 2-hesap ve güvenlik kısmında simkl gibi hesaplarımıza giriş yapamıyoruz. Düzeltme yapar mısınız bilmiyorum fakat şuanlık durumlar böyle.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu apk dosyası yt ve fragman düzeltmesi içeriyor. Tv ya da telefona kurup deneyebilirsiniz.
Güncelleme işi nasıl oluyor yesildeZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu apk dosyası yt ve fragman düzeltmesi içeriyor. Tv ya da telefona kurup deneyebilirsiniz.
Teşekkürler, tam çocuklara film açacaktım açılmadı, mesajını görünce yaptık. Çok sağolDomain değişmiş düzelttim. DiziMom da düzeldi. Dizipal ve diziyou da değişecek Muhtemelen onları da değişince düzelecek.
Geri bildirim için Teşekkür ederim. Paylaştığım apk debug olduğu için hesap girişleri kapalı. Kod onaylanınca giriş aktive olacak. Kalite ayarı eklemedim çözünürlüğe göre Otomatik ayarlaması gerek.Hocam bu apk'da iki sorun var bildirmek isterim belki düzeltme yapabilirsiniz. 1-Cloudstream film fragmanları 144p gibi kalitede açıyor ve bunları sadece tv de yapıyor kalite ayarlanmıyor yani. 2-hesap ve güvenlik kısmında simkl gibi hesaplarımıza giriş yapamıyoruz. Düzeltme yapar mısınız bilmiyorum fakat şuanlık durumlar böyle.
A.sSelamunaleyküm arkadaşlar benim tv box da kekikan, makoto ve kekikdevam yüklü içindekileride komple yükledim bişey aradığımda tüm kaynaklardan ararken bazen bulmuyor uzun süreli arıyor ama yok bazende ararken program çöküyor sebebi nedir bilen varmı
Tv de bayağı düşük çözünürlükte çalışıyor. Telefonda da ehh işte diyelim. Fakat buna da çözüm bulursanız yaptığınız üründen bayağı faydalanmış olacağız. Çalışmalarınız çok iyi ellerinize sağlık.Geri bildirim için Teşekkür ederim. Paylaştığım apk debug olduğu için hesap girişleri kapalı. Kod onaylanınca giriş aktive olacak. Kalite ayarı eklemedim çözünürlüğe göre Otomatik ayarlaması gerek.
İkinci sorunuza: bunlar altyazı gibi hizmet sağlayıcılar onlardaki hesabınızı bağlayıp cs de kullanmanız içinSelamlar arkadaşlar 2 sorum olacak
Birincisi CS'de farklı olan bütün eklentileri kurup bütün uygulama kişisel ve genel ayarlarımı yaptıktan sonra yedekleme yaptım sonra uygulamanın depolamasını sıfırlayıp baştan kurdum yedeği geri yükle yaptıktan sonra her şey geliyor fakat bir tek yüklediğim eklentileri baştan yükletiyor bunu nasıl düzeltebiliriz
İkincisi sürekli merak ettiğim bir bölüm var uygulamada ss bırakıyorum burası tam olarak ne işe yarıyor hesaplarEkli dosyayı görüntüle 8006
Uygulama o kadarını destekliyodurSelamlar arkadaşlar 2 sorum olacak
Birincisi CS'de farklı olan bütün eklentileri kurup bütün uygulama kişisel ve genel ayarlarımı yaptıktan sonra yedekleme yaptım sonra uygulamanın depolamasını sıfırlayıp baştan kurdum yedeği geri yükle yaptıktan sonra her şey geliyor fakat bir tek yüklediğim eklentileri baştan yükletiyor bunu nasıl düzeltebiliriz
İkincisi sürekli merak ettiğim bir bölüm var uygulamada ss bırakıyorum burası tam olarak ne işe yarıyor hesaplarEkli dosyayı görüntüle 8006
Selamunaleyküm arkadaşlar benim tv box da kekikan, makoto ve kekikdevam yüklü içindekileride komple yükledim bişey aradığımda tüm kaynaklardan ararken bazen bulmuyor uzun süreli arıyor ama yok bazende ararken program çöküyor sebebi nedir bilen varmı
Ayarlardan beta sürümünü bulamadım
Favorilere ekleyinarkadaşlar haftalık izlediğim diziler var, son bölümü izlediğimde alttan kayboluyor.Gelecek hafta tekrar arayıp buluyorum.Ne yapmalıyım ?
Aslında D*sney plus'ı doğrudan eklenti olarak yapsa daha iyi olur E*xen G*in S**ortPlus T*bii gibi üyelikli giriş yapılsa yine de işe yarar@feroxxcs3 @nikyokki @kraptor günaydın
Netflix mirror yapımcıları disney i uygulamalarına eklemişler. Cs ye eklenti yapılabilir mi ?
makoto nun eklentisi gerçekten güzel ama film yönünden biraz eksik kalıyor. Film açısından rectv ve torrent kaynağı var ama torrent kaynağı pek düzgün çalışmıyor bende dönüp duruyor kaynak bulmak için. Kendisine hdfilmcehennemi ve filmakinesi kaynaklarını eklemesi için ricada bulundum müsait olunca. Umarım eklerAslında D*sney plus'ı doğrudan eklenti olarak yapsa daha iyi olur E*xen G*in S**ortPlus T*bii gibi üyelikli giriş yapılsa yine de işe yarar
Diğer eklentilere ihtiyaç da kalmaz ben şahsen önceden bütün eklentileri kurardım farklı olanları tabii şu an sadece makoton'un eklentilerini kuruyorum içerikler yetiyor da artıyor bile