CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Cloudstream için benimde önerim eklentilerin içinden en güncelini kurmak film ve dizi içinde aradığım film ve dizileri hangilerinde buluyorsam onları yüklemek test ederek tabi, canlı TV bu uygulama için biraz fazla lüks gerek görmüyorum,belirli aralıklarda güncelliyorum kapananlar silinip yeni çıkanları ekliyorum

Iss Turk Telekom olanlar 4kİzlesene'yi açamıyor,vpn'siz bunun bir çözümü var mı?

Yeni gelen güncellemede Feroxxcs3 ün attığı film fragmanlarını açan dosyaya yeni güncellemede yer verilmemiş güncellemeyi istek üzerine geliştiririr yayınlarsın cs yapımcıları boş boş güncelleme yapıyor istediğimiz özellik bir türlü gelmedi onlara puanım sıfır

Yeni gelen güncellemede Feroxxcs3 ün attığı film fragmanlarını açan dosyaya yeni güncellemede yer verilmemiş güncellemeyi istek üzerine geliştiririr yayınlarsın cs yapımcıları boş boş güncelleme yapıyor istediğimiz özellik bir türlü gelmedi onlara puanım sıfır
Şaka yaptığını söyle, şaka dimi 😉

Kodlardaki kaldırdığım bir yere takildi o yüzden bekletiyor. O kısmı onaylarsa işlem tamamdır.

Gönderdiğim link zip dosyası olarak iniyor. Çıkarıp yükleyebilirsiniz. Bir kaç gündür pc başına geçemiyorum o yüzden apk olarak paylaşamıyorum.

@turbetfur Aynı şekilde pc ye oturamadım Mobilden girip çözmeye çalıştım ama olmadı. En kısa sürede çözeceğim
Hocam sizin güncelleme kırmızı cloudstream'e güncelleme olarak geldi. Onaylanmış sanırım bende çalışıyor. Fakat TV için de yaparsanız sevinirim.

Hocam sizin güncelleme kırmızı cloudstream'e güncelleme olarak geldi. Onaylanmış sanırım bende çalışıyor. Fakat TV için de yaparsanız sevinirim.
Yok eklenmedi henüz beklemede. @Latte icin de faydalı bir çözüm olacak YouTube içeriklerini ara sunucu üzerinden oynatıyordu. Bu kodlar onaylanırsa ara sunucuya gerek kalmayacak. Kendisi daha iyi açıklar.

Hdch ve flmm için altyaziyi henüz çözemedim @turbetfur 🤔

Yok eklenmedi henüz beklemede. @Latte icin de faydalı bir çözüm olacak YouTube içeriklerini ara sunucu üzerinden oynatıyordu. Bu kodlar onaylanırsa ara sunucuya gerek kalmayacak. Kendisi daha iyi açıklar.

Hdch ve flmm için altyaziyi henüz çözemedim @turbetfur 🤔
Youtube-nocookie'yi de kullanmadım bilerek. Ara sunucu reklamları otomatik atlayıp sponsorlu kısımları da otomatik geçiyor diye.
Youtube'un değişen oynatma politikasını atladıkları zaman yine eskisi gibi çalışmaya devam edecektir diye umuyorum. Şu anda çalışıyor ama birden fazla sunucu var ve sürekli aktif olanı seçmek gerekiyor. O yüzden onlar düzeltene kadar ben müdahale etmeyeyim dedim.

Yine de youtube videolarını direkt onun bağlantısıyla oynatmak isteyenler için oldukça harika bir çözüm sunuyorsunuz. Ellerinize sağlık.

Bu arada fragmanlar bu yaptığınız düzenleme olmadan önce de çalışıyordu.

Konuyu görüntüleyenler

Geri