alikoo
Paylaşımcı
- Konular
- 9
Hicbirinde çalışmıyor bende denedim hepsiniArkadaşlar şu an dizilla kaynağının çalıştığı repo var mı? Dizilla açılıyor ama içerikler oynamıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hicbirinde çalışmıyor bende denedim hepsiniArkadaşlar şu an dizilla kaynağının çalıştığı repo var mı? Dizilla açılıyor ama içerikler oynamıyor
Bende de çalışmıyor4Kfilmizle eklentisi ve filmhane eklentisi çalışmıyor bende genel mi sorun acaba
Ssport ücretsiz üyelik mi var kiMakoto ssport plus eklentisinide tabii mantığına çevirdi. Ücretsiz üyeliğinizi girerek ulaşabilirsiniz
filmhane sitesi turkiye erisimi engellenmis eklenti duzgun calisiyor.Bende de çalışmıyor
4k izleyi 3 repoda ayrı ayrı denedim uçmuş
Filmhane daha geçen gün eklendi ne çabuk uçtu
Geliştiriciler el atarsa iyi olacak
Evet ama herkes vpn kullanmıyorfilmhane sitesi turkiye erisimi engellenmis eklenti duzgun calisiyor.
Paket almadan üye olSsport ücretsiz üyelik mi var ki
Sitelerinden ücretsiz üyelik al , üyelik bilgilerini cs ye girTabi ve ssportplus nasıl açacağım tarif edebilir misiniz
Ayarı yok içerik açıldıktan sonra playerde oynarken görüntü kalitesini görebiliyoruz. Bahtımıza ne çıkarsaslm arkadaşlar aradığımız film yada dizilerin görüntü kalitesi en iyi veren siteler hangileri olduğu anlamamız mümkün mü bir ayarı varmı acaba
tamam hocam o şekilde bakıyorum da belki ayarı varsa videoları tıklamadan bilmek mümkünse diye sordumAyarı yok içerik açıldıktan sonra playerde oynarken görüntü kalitesini görebiliyoruz. Bahtımıza ne çıkarsa
İçeriklerin %60-70'i 1080p %30-40'ı 720p çok azı 4k