CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Merhaba;

Yukarıdaki verdiğim ilk versiyona biraz değişklik yaptım. Bilhassa html çıktısında.
Yaptığım şudur: Eğer bir eklenti sadece bir repoda varsa eklenti ismi ve o eklentiyi ekleyenin hücresinde değişklikler.

Aşağıda bir ön izleme resmi ve uygulamanın yeni versiyonunu ekliyorum.

Ekli dosyalar

• cs_html2.png
    cs_html2.png
    57.5 KB · Görüntüleme: 85
  • CloudStream_Repo_Karsilastirma_Program_2.rar
    6.8 MB · Görüntüleme: 112
4Kfilmizle eklentisi ve filmhane eklentisi çalışmıyor bende genel mi sorun acaba

Makoto ssport plus eklentisinide tabii mantığına çevirdi. Ücretsiz üyeliğinizi girerek ulaşabilirsiniz

Merhabalr cloudstream de indirme yaparken kaynak seçebiliyorum ama parça secemigorum dil secenegi parcalarda kalıyor dizi hep altyazisiz ingilizce iniyor. Fakat ben ses tercihinden dublajli indiricem indiremiyorum bi ayari falan var mı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

slm arkadaşlar aradığımız film yada dizilerin görüntü kalitesi en iyi veren siteler hangileri olduğu anlamamız mümkün mü bir ayarı varmı acaba

slm arkadaşlar aradığımız film yada dizilerin görüntü kalitesi en iyi veren siteler hangileri olduğu anlamamız mümkün mü bir ayarı varmı acaba
Ayarı yok içerik açıldıktan sonra playerde oynarken görüntü kalitesini görebiliyoruz. Bahtımıza ne çıkarsa
İçeriklerin %60-70'i 1080p %30-40'ı 720p çok azı 4k

Ayarı yok içerik açıldıktan sonra playerde oynarken görüntü kalitesini görebiliyoruz. Bahtımıza ne çıkarsa
İçeriklerin %60-70'i 1080p %30-40'ı 720p çok azı 4k
tamam hocam o şekilde bakıyorum da belki ayarı varsa videoları tıklamadan bilmek mümkünse diye sordum

Konuyu görüntüleyenler

Geri