Tr kanallar yok galibakekikan reposuna İPtvPlay geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tr kanallar yok galibakekikan reposuna İPtvPlay geldi
hangi eklentin görüntü kalitede verdigini ancak bakarak deneyilersin ama istersen istediğin kaliteyi seçip ayarlarsın otomatik olarak senin ayarlara göreslm arkadaşlar aradığımız film yada dizilerin görüntü kalitesi en iyi veren siteler hangileri olduğu anlamamız mümkün mü bir ayarı varmı acaba
Vpnsiz açılıyorMakoto ssport ve tabii için vpn engeli mi var ?
Yok ben normalde vpnsiz girmiyorum sitelere, bunda da vpn ile açılmıyor normalde açılıyor. Acaba vpn engeli mi var diye düşündümVpnsiz açılıyor
Dünyadan farklı ülkelerin kanalları varTr kanallar yok galiba
Ücretsiz üyelik demişsiniz. Orada deneme kısmı var üyelikten ama telefon vb. İstiyor. Sadece mail ile üye olunmuyor mu. Yada göstermelik bir üyelik var mı. Yapabileceğimiz.Makoto ssport plus eklentisinide tabii mantığına çevirdi. Ücretsiz üyeliğinizi girerek ulaşabilirsiniz
Paket almadan üye olunabiliyor. Deneme üyeliği değil. İnternetten fake mail ve fake no alınabiliyor sanırımÜcretsiz üyelik demişsiniz. Orada deneme kısmı var üyelikten ama telefon vb. İstiyor. Sadece mail ile üye olunmuyor mu. Yada göstermelik bir üyelik var mı. Yapabileceğimiz.
Bunu bir türlü çözemedim dostlar ses parçası sadece İngilizce iniyor Türkçesi inmiyorMerhabalr cloudstream de indirme yaparken kaynak seçebiliyorum ama parça secemigorum dil secenegi parcalarda kalıyor dizi hep altyazisiz ingilizce iniyor. Fakat ben ses tercihinden dublajli indiricem indiremiyorum bi ayari falan var mı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Benden telefon istemedi sadece mail istediÜcretsiz üyelik demişsiniz. Orada deneme kısmı var üyelikten ama telefon vb. İstiyor. Sadece mail ile üye olunmuyor mu. Yada göstermelik bir üyelik var mı. Yapabileceğimiz.
İlk sayfaya bakınMerhaba yeni hangi repolar var yazarsanız sevinirik. Şimdiden teşekkürler
aaa üzdü buMakoto ssport plus eklentisinide tabii mantığına çevirdi. Ücretsiz üyeliğinizi girerek ulaşabilirsiniz
Yaptıkları gep patlıyodu. Böyle çözüm bulduaaa üzdü bu
valla ikisine de üyelikli kasmam ya gerek yok cloudstream içinde telefon fılan ugraşmaya değmez tabii de hiç değmez splus da hani eski maçalrı izliyosan filan belkiYaptıkları gep patlıyodu. Böyle çözüm buldu
Dediğim gibi Ücretli üyeliğe gerek yok. boş üyeliği giriyosun full gibi oluyor. Karar senin , saygı duyarımvalla ikisine de üyelikli kasmam ya gerek yok cloudstream içinde telefon fılan ugraşmaya değmez tabii de hiç değmez splus da hani eski maçalrı izliyosan filan belki