CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Bu sefer kekikan reposundanda eklenti çekmiiş feroxx dan da , nikyokki den de.
İşte dedimya toplama diye 😂

Benim yetkimide çekmiş yinede ekleyim konuya alternatifler arasında dursun😂

Adam fork bile etmemiş benim repoyu direkt indirip eklemiş ne var ne yok

Bu isi bilen ustadlar bir araya gelseniz ortak bir depo hazirlasaniz, hem siz ayri ayri ugrasmaniz hem biz guzel olmazmi?
Bunu isteyen ilk kişi siz değilsiniz ama şu an böyle bir şey düşünmüyoruz çünkü olası bi ihlalde repo kapanır şu an fazlasıyla seçenek varken neden teke düşürelim ? Uğraşmalık bir şey yok yapılacak belli hepsini ekleyip eklentileri hangisinden kurmak isterseniz keyfe göre eklenti yükleyeceksiniz.

Kekikakademi repoyu kapattığında hepimiz ortada kaldık öyle böyle bir şekilde herkes forklayıp düzenlemeler yapıp bir şekilde çalışır halde tutmaya çalışıyor tek repoda toplanılsa bi dmca yerse hepsi çöp olur o yüzden böylesi daha sağlıklı birisi patlarsa diğerinden devam edilir. @feroxxcs3 dediği gibi rekabet olsun diye değil alternatif olsun.

Bunu isteyen ilk kişi siz değilsiniz ama şu an böyle bir şey düşünmüyoruz çünkü olası bi ihlalde repo kapanır şu an fazlasıyla seçenek varken neden teke düşürelim ? Uğraşmalık bir şey yok yapılacak belli hepsini ekleyip eklentileri hangisinden kurmak isterseniz keyfe göre eklenti yükleyeceksiniz.

Kekikakademi repoyu kapattığında hepimiz ortada kaldık öyle böyle bir şekilde herkes forklayıp düzenlemeler yapıp bir şekilde çalışır halde tutmaya çalışıyor tek repoda toplanılsa bi dmca yerse hepsi çöp olur o yüzden böylesi daha sağlıklı birisi patlarsa diğerinden devam edilir. @feroxxcs3 dediği gibi rekabet olsun diye değil alternatif olsun.
Ben bu acidan goremedim haklisiniz.

Şuan hiçbir depo çalışmıyor hepsinde dizi yada flim actığımda bağlantı hatası veriyor depolar

Bu şekilde de eklentiler çok kötü durumda kalıyor.Birçoğunda erişim yok canlı TV eklentileri sürekli hata veriyor bence de ekip olarak tek repodan yürümelisiniz patladıkça yenisi yapılır 😁

Bu şekilde de eklentiler çok kötü durumda kalıyor.Birçoğunda erişim yok canlı TV eklentileri sürekli hata veriyor bence de ekip olarak tek repodan yürümelisiniz patladıkça yenisi yapılır 😁
Hangi eklentiler çalışmıyor? feroxxcs3 reposunu sürekli güncel tutuyorum @Latte ve @nikyokki ve @patr0n da sürekli güncel tutmak için emek harcıyorlar. Çalışmayan siteyi belirtirseniz düzeltelim. Tek repoda birleşmek @patr0n un da dediği gibi mantıklı değil.

Geliştirici arkadaşlara emekleri için tşk ederim
Wfilmİzle,720pizleAl açılmıyor
BelgeselX ana sayfa açılıyor ama içeriklerin hiçbiri açılmıyor

Konuyu görüntüleyenler

Geri