Bu sefer kekikan reposundanda eklenti çekmiiş feroxx dan da , nikyokki den de.Kekikdevam zaten toplamaydı hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bu sefer kekikan reposundanda eklenti çekmiiş feroxx dan da , nikyokki den de.Kekikdevam zaten toplamaydı hocam
İşte dedimya toplama diyeBu sefer kekikan reposundanda eklenti çekmiiş feroxx dan da , nikyokki den de.
E toplama diye boşa mı dedim hocamAdam fork bile etmemiş benim repoyu direkt indirip eklemiş ne var ne yok
okForumdan biri olduğuna eminim ama delilim yok![]()
yoo ben rastgele seçiyorum ülkeyi her girdiğimdeVpn de ülkeleri denemelisin. Ülke seçiyor to grubu
belki eklerforumdan birisi olsaydı latte eklentileride olurdu
Bunu isteyen ilk kişi siz değilsiniz ama şu an böyle bir şey düşünmüyoruz çünkü olası bi ihlalde repo kapanır şu an fazlasıyla seçenek varken neden teke düşürelim ? Uğraşmalık bir şey yok yapılacak belli hepsini ekleyip eklentileri hangisinden kurmak isterseniz keyfe göre eklenti yükleyeceksiniz.Bu isi bilen ustadlar bir araya gelseniz ortak bir depo hazirlasaniz, hem siz ayri ayri ugrasmaniz hem biz guzel olmazmi?
Bunu isteyen ilk kişi siz değilsiniz ama şu an böyle bir şey düşünmüyoruz çünkü olası bi ihlalde repo kapanır şu an fazlasıyla seçenek varken neden teke düşürelim ? Uğraşmalık bir şey yok yapılacak belli hepsini ekleyip eklentileri hangisinden kurmak isterseniz keyfe göre eklenti yükleyeceksiniz.
Ben bu acidan goremedim haklisiniz.Kekikakademi repoyu kapattığında hepimiz ortada kaldık öyle böyle bir şekilde herkes forklayıp düzenlemeler yapıp bir şekilde çalışır halde tutmaya çalışıyor tek repoda toplanılsa bi dmca yerse hepsi çöp olur o yüzden böylesi daha sağlıklı birisi patlarsa diğerinden devam edilir. @feroxxcs3 dediği gibi rekabet olsun diye değil alternatif olsun.
Cloudstream 4.5.2 sürümüne güncelleyinŞuan hiçbir depo çalışmıyor hepsinde dizi yada flim actığımda bağlantı hatası veriyor depolar
Bu şekilde de eklentiler çok kötü durumda kalıyor.Birçoğunda erişim yok canlı TV eklentileri sürekli hata veriyor bence de ekip olarak tek repodan yürümelisiniz patladıkça yenisi yapılırKekikakademi repoyu kapattığında hepimiz ortada kaldık öyle böyle bir şekilde herkes forklayıp düzenlemeler yapıp bir şekilde çalışır halde tutmaya çalışıyor tek repoda toplanılsa bi dmca yerse hepsi çöp olur o yüzden böylesi daha sağlıklı birisi patlarsa diğerinden devam edilir. @feroxxcs3 dediği gibi rekabet olsun diye değil alternatif olsun.
Hangi eklentiler çalışmıyor? feroxxcs3 reposunu sürekli güncel tutuyorum @Latte ve @nikyokki ve @patr0n da sürekli güncel tutmak için emek harcıyorlar. Çalışmayan siteyi belirtirseniz düzeltelim. Tek repoda birleşmek @patr0n un da dediği gibi mantıklı değil.Bu şekilde de eklentiler çok kötü durumda kalıyor.Birçoğunda erişim yok canlı TV eklentileri sürekli hata veriyor bence de ekip olarak tek repodan yürümelisiniz patladıkça yenisi yapılır![]()
Wfilmİzle,720pizleAl bu iki eklenti benim repo da yok. Belgeselx benim repoda çalışıyorGeliştirici arkadaşlara emekleri için tşk ederim
Wfilmİzle,720pizleAl açılmıyor
BelgeselX ana sayfa açılıyor ama içeriklerin hiçbiri açılmıyor
Çok güzel herşey çalışıyor. Repoların hepsini birden kurmayın.Şuan hiçbir depo çalışmıyor hepsinde dizi yada flim actığımda bağlantı hatası veriyor depolar