CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Kekikan reposu eklenmiyor bilginize. Veri geçersiz hatası veriyor.

Tek bir içerik için eklenti yazmak ne kadar mantıklı ? Bahsettiğiniz filmi başka eklentilerde aradınız mı ben aradım ve mevcut.

HDFilmCehennemi'nin Domainini .city olarak değiştirirmisiniz lütfen? .nl olanda kalender pide yok ama .city olanda var. Yani hertürlü .city daha iyi ve kaliteli. Lütfen değiştirin
CloudStream girince alttaki arama butonuna tıklayıp kalender pide yazıp aratın eklentiler içinde mevcut film karşınıza çıkar oradan izleyebilirsiniz.

Arkadaşlar bu cloudstream da eklentilerde film fragmanlarını görmek için herhangi bir ayar yapmakmı gerekli?hiç bir eklentide neredeyse fragman bölümü yok malesef.

@patr0n ve @nikyokki hdfilmcehennemi sitesinde afişlerin üzerinde dublaj ve altyazı bilgisini uygulamada göstermek mümkün mü cs ayarlarında özellik olarak mevcut ve son olarak site her içeriğe fragman ekliyor

bide bişe dicem. bazı eklentilerde şu yapılamaz mı? arama yerine mesela koboy filmi yazsak kovboy filmleri çıksa komdi yazsak komedi türündeki dizi filmler çıksa. netflixte böyle arama yeri. öyle olan site var mı veya varsa cloudstream için uygun mudur?

@patr0n ve @nikyokki hdfilmcehennemi sitesinde afişlerin üzerinde dublaj ve altyazı bilgisini uygulamada göstermek mümkün mü cs ayarlarında özellik olarak mevcut ve son olarak site her içeriğe fragman ekliyor
Ayarlar @/düzen/özellikler içerisinde ki fragmanları göster açık ama hiç fragman göremiyorum ben sadece 1 veya 2 defa fragmana denk geldim.bir örnek verebilirmisiniz rica etsem fragmanlı eklenti ve film birde onu deneyim.en azından sıkıntıyı belki çözebilirim.teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250502-172723_CloudStream Beta.jpg
    Screenshot_20250502-172723_CloudStream Beta.jpg
    356 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20250502-173036_CloudStream Beta.jpg
    Screenshot_20250502-173036_CloudStream Beta.jpg
    625.4 KB · Görüntüleme: 25

Konuyu görüntüleyenler

Geri