CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Belki de cs isteklerini ayrı bir başlıkta toplamak lazım ki aslında sürekli bir şey isteyenlerin bir kaç kişiden ibret olduğu kabak gibi ortaya çıksın

Belki de cs isteklerini ayrı bir başlıkta toplamak lazım ki aslında sürekli bir şey isteyenlerin bir kaç kişiden ibret olduğu kabak gibi ortaya çıksın
Haklısın. Cs şu an ki haliylde aranıp bulamayacakları bir içerik yok. Bundan sonra yapılması gereken repolara sorun olduğunda desteği kesmemek

Nikyokki deposundaki Filmİzlesene adlı eklentide hiçbir kategoride film gelmiyor

Repoları ekleyin ama aynı eklentileri kurmayın bir eklenti birinde var birinde yoksa olandan kurun aynı eklenti ikisinde de mevcutsa sadece birinden kurun çakışmasın
Üstad Nikyokki deposu senin miydi bilmiyorum ama bu depoda Filmİzlesene adlı eklenti de hiçbir kategori de film gelmiyor

tvbox için ücretsiz VPN önerebilecek var mı bazı içeriklere vpnsiz girmiyor

Üstad Nikyokki deposu senin miydi bilmiyorum ama bu depoda Filmİzlesene adlı eklenti de hiçbir kategori de film gelmiyor
@nikyokki ye ait, kontrol ettim o site patlamış galiba öyle bir site gözükmüyor o yüzden eklenti çalışmıyor

Sanırım anlaşamadık. Benim KekikDevam ile sorunum yoktu patron. Bozuk falan değildi. Google Chromecast kullanıcısıyım. Yanına meraktan, ek kaynaklara da sahip olduğu için feroxxcs3 depoyu da ekledim ama çalışmadı. Kaldır/kur yapınca kekik de uçtu haliyle. Temiz kuruluma sadece feroxxcs3 ile devam edince sorun kalmadı. Sıradan işler yani hocam. Siz, tabii konu açın yine yararı olacağını düşünüyorsanız.
Yaklaşık 2 aydır değişen bağlantısı şusu busu güncellenmiyordu, güncelleyen zaten @Patron. Bende neredeyse hiç bir eklentisi çalışmıyordu. Sizin repo annunakiler tarafından güncelleniyordu belkide🥳

asyalog feroxxcs3 reposuna eklendi.

ddizi ile birlikte en berbat site olabilir bu asyalog. çok uğraştırdı eksik bölüm vs yok gördüğüm kadarıyla yine de hata bulursanız bildiriniz.
asyalog.com sitesini cloudstream de görmek isteriz ben ve ailem teşekkürler ve eminimki buradaki arkadaşlarda ister😉

asyalog feroxxcs3 reposuna eklendi.

ddizi ile birlikte en berbat site olabilir bu asyalog. çok uğraştırdı eksik bölüm vs yok gördüğüm kadarıyla yine de hata bulursanız bildiriniz.
Eline sağlık hocam

HDFilmCehennemi'nin Domainini .city olarak değiştirirmisiniz lütfen? .nl olanda kalender pide yok ama .city olanda var. Yani hertürlü .city daha iyi ve kaliteli. Lütfen değiştirin

HDFilmCehennemi'nin Domainini .city olarak değiştirirmisiniz lütfen? .nl olanda kalender pide yok ama .city olanda var. Yani hertürlü .city daha iyi ve kaliteli. Lütfen değiştirin
Bahsettiğin site .city uzantılı olan .nl yani orijinal sitenin çakması ve içerik arşivi çok kısıtlı kalender pide orijinal siteye yüklenir sabırlı olun

Açtığınız konuda cevap verdim site yapısı farklı ise domain değiştirmek çözüm olmaz baştan kodlanması gerekiyor diye belirttim.

Bahsettiğin site .city uzantılı olan .nl yani orijinal sitenin çakması ve içerik arşivi çok kısıtlı kalender pide orijinal siteye yüklenir sabırlı olun
degil. city daha iyi. city olarak değişsinler domaini

Konuyu görüntüleyenler

Geri