primevideomirror var altyazılı izlemek istersenizVar hocam bende zaten yazdım rectv de var diye ama rectv her gün patlıyor ve arkadaşlar müdahale etmek zorunda kalıyorlar
rectvyi kendi apksından diziyi izlersen sorun olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
primevideomirror var altyazılı izlemek istersenizVar hocam bende zaten yazdım rectv de var diye ama rectv her gün patlıyor ve arkadaşlar müdahale etmek zorunda kalıyorlar
Rectv programı kendi başına mükemmel gerçekten. Hem yayınlar hemde film dizi konusundaprimevideomirror var altyazılı izlemek isterseniz
rectvyi kendi apksından diziyi izlersen sorun olmaz
Şimdi vpn ile denedim oldu eyvallah kralVpn ile denedin mi hocam ? Çünkü vpn ile çalışıyor. @nikyokki önceden proxy ile çalışıyacak şekilde ayarlamıştı proxy vavoo tarafından banlaninca bende normale çevirdim vpn ile kullanmanız gerekiyor.
Bende hiç çalışmadı, ana sayfada takılıyorRectv programı kendi başına mükemmel gerçekten. Hem yayınlar hemde film dizi konusunda
Teşekkürler, iyiymiş. Biraz yavaş bende, o da sorun değil.Bildiğim bir kaç repo daha var. He m repo yapan arkadaşlara desteğimiz olur hem de ihtiyaç karşılanır. kekikdevam , ve nikstream e ek olarak aşağıdaki içerikler faydalı olabilir ;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.(senin repon )
megarepo - içerisin de phisher reposundan streamplay , csx reposundan cinestream ve extractors , cuxplug reposundan watch32 , dogiors reposundan huhu (vpn gerektirir)
Anime severler bu yolu kullanabilir.
Rica ederim genelde kaliteleri yüksek olduğundan yavaş.Teşekkürler, iyiymiş. Biraz yavaş bende, o da sorun değil.
mavi cloudstream de çalışmıyor.Rica ederim genelde kaliteleri yüksek olduğundan yavaş.
Dediğiniz Vietnamese eklentisini ve içindeki herseyi cloudstream e ekledim ama iptv ler gözükmüyor. Bir ayar mı yapmak lazım?Benim sormak istediğim Patron arkadaşımız yada Nikyok ki arkadaşımız repoların içine Vietnamese reposu içinde bulunan 2 iptv ekelntisini ekleyebilir mi ? Ben tesadüf eseri forumdan bir arkadaşın bahsetmesi sonucu farkına vardım ve 2-3 m3u adresiyle test ettim gayet güzel çalışıyor. Bir çok kişi yabancı repoları incelemiyor ve ipyv eklentilerinin farkında değil. Eğer bu 2 iptv eklentisini kekikdevam ve nikstream içine ekleyebilirseniz çok güzel olur diye düşünüyorum
Tüm dile göster yapın o zaman çıkıyor eklentilerDediğiniz Vietnamese eklentisini ve içindeki herseyi cloudstream e ekledim ama iptv ler gözükmüyor. Bir ayar mı yapmak lazım?
TeşekkürlerTüm dile göster yapın o zaman çıkıyor eklentiler
Hocam halletim şimdi m3u adresi lazımTüm dile göster yapın o zaman çıkıyor eklentiler
Forumdan bulabilirsiniz IPTVSeverler var kendi listem Bext var @Berat55 e ait ve daha fazlasi say say bitmezHocam halletim şimdi m3u adresi lazım![]()
Eyvallah bir araştırayım forumuForumdan bulabilirsiniz IPTVSeverler var kendi listem Bext var @Berat55 e ait ve daha fazlasi say say bitmez