CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

@CENGİZ HAN kusura bakmayın ama önceki rumuz SHERİF olan ise konuşma tarzından değil paylaştığınız şiddet içerikli görsel yüzünden banlandınız.

Hiçbir moderatör veya admin aşırı şiddet içeren, küfür veya argo olan saldırgan mesajlar dışında kimseyi banlamaz normalde.

Hepimiz öfkelenebiliyoruz ama gördüğüm kadarıyla sizin size karşı olan hiçbir mesaja tahammülünüz yok. Hatta size karşı olmasına da gerek yok direkt tavır alarak karşılık veriyorsunuz.

Her mesajı okumak ya da cevaplamak zorunda değilsiniz, kimisini okuyup geçin. Boş verin. Bu kadar sinir ve alınganlık iyi birşey değil.

Cloudstream Tv'de çalışmıyor mu ? Bildiğim kadarıyla içinde tv ve telefon modu var hocam ona göz atın tv moduna alın uygulamayı.
Dün çalışmıyordu eklenti. Bugün bakmadım.

Dizi konusunda en iyi site dizilla. Tek başına yeter.

uygulamada seçenek yok hocam. Uygulamanın görüntüsü tvde Küçük telefon ekranı kullanır gibi çıkıyor.

uygulamada seçenek yok hocam. Uygulamanın görüntüsü tvde Küçük telefon ekranı kullanır gibi çıkıyor.

Ayarlar/Düzen'e girince Uygulama düzeni yazana tıklayınca bu seçenekler çıkıyor olmalı.
1000044314

Hocam bu dizilla nın uygulaması mı? Bende düzen diye seçenek yok. Ayarlara basınca connectx.sx diye siteye yönlendiriyor. Bunu nerden indirebilirim
Siz TV'ye uygun değil diye yazınca ben ve diğer arkadaşlar konunun da sebebinden dolayı cloudstream uygulamasından bahsediyorsunuz diye anlayarak ona göre cevap verdik.

Siz başka bir uygulamadan bahsediyorsunuz sanırım. Dierkt yazmayınca böyle buraya gelmiş konu belli ki 😄

Siz TV'ye uygun değil diye yazınca ben ve diğer arkadaşlar konunun da sebebinden dolayı cloudstream uygulamasından bahsediyorsunuz diye anlayarak ona göre cevap verdik.

Siz başka bir uygulamadan bahsediyorsunuz sanırım. Dierkt yazmayınca böyle buraya gelmiş konu belli ki 😄
Anladım hocam. Yazınca oluyor böyle şeyler.

Cloudstream nikstream içinde dizilla çalışıyor kontrol ettim bir sorun yok.

Aslında bazı başlıkların, bilgilerin sabit bir başlıkta toplanması iyi olabilir, aynı konular çok kere soruluyor gibi. Forumu düzenli takip etmeyenler, şu çalışmıyor bu çalışmıyor diyeceklerine, sabit başlıklarda cevabı bulabilirler. Aslında her sorunun cevabı da sayfalarda var. Ya da ilk mesajlar güncel tutulursa faydalı olabilir tembel arkadaşlara 🥳

Aslında bazı başlıkların, bilgilerin sabit bir başlıkta toplanması iyi olabilir, aynı konular çok kere soruluyor gibi. Forumu düzenli takip etmeyenler, şu çalışmıyor bu çalışmıyor diyeceklerine, sabit başlıklarda cevabı bulabilirler. Aslında her sorunun cevabı da sayfalarda var. Ya da ilk mesajlar güncel tutulursa faydalı olabilir tembel arkadaşlara 🥳
Ne yaparsak yapalım sorulmaya devam edecek

@patr0n en azından repoları sabit mesaja ekleyebilir misin ? Dağınık durmasın

Konuda zaten iki repoya nasıl ulaşılacağını söyledim.
Bildiğim bir kaç repo daha var. He m repo yapan arkadaşlara desteğimiz olur hem de ihtiyaç karşılanır. kekikdevam , ve nikstream e ek olarak aşağıdaki içerikler faydalı olabilir ;

(senin repon )

megarepo - içerisin de phisher reposundan streamplay , csx reposundan cinestream ve extractors , cuxplug reposundan watch32 , dogiors reposundan huhu (vpn gerektirir)

Anime severler bu yolu kullanabilir.

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri