CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Rectv yı ultima ya ekleyebilen oldu mu? Eklenmiyor

Hocam iyi akşamlar webdeizle eklentisi ve dizila eklentisini güncelleme şansınız var mı şimdiden teşekkürler

Bildiğim bir kaç repo daha var. He m repo yapan arkadaşlara desteğimiz olur hem de ihtiyaç karşılanır. kekikdevam , ve nikstream e ek olarak aşağıdaki içerikler faydalı olabilir ;

(senin repon )

megarepo - içerisin de phisher reposundan streamplay , csx reposundan cinestream ve extractors , cuxplug reposundan watch32 , dogiors reposundan huhu (vpn gerektirir)

Anime severler bu yolu kullanabilir.

Teşekkürler, iyiymiş. Biraz yavaş bende, o da sorun değil.

Benim sormak istediğim Patron arkadaşımız yada Nikyok ki arkadaşımız repoların içine Vietnamese reposu içinde bulunan 2 iptv ekelntisini ekleyebilir mi ? Ben tesadüf eseri forumdan bir arkadaşın bahsetmesi sonucu farkına vardım ve 2-3 m3u adresiyle test ettim gayet güzel çalışıyor. Bir çok kişi yabancı repoları incelemiyor ve ipyv eklentilerinin farkında değil. Eğer bu 2 iptv eklentisini kekikdevam ve nikstream içine ekleyebilirseniz çok güzel olur diye düşünüyorum

Benim sormak istediğim Patron arkadaşımız yada Nikyok ki arkadaşımız repoların içine Vietnamese reposu içinde bulunan 2 iptv ekelntisini ekleyebilir mi ? Ben tesadüf eseri forumdan bir arkadaşın bahsetmesi sonucu farkına vardım ve 2-3 m3u adresiyle test ettim gayet güzel çalışıyor. Bir çok kişi yabancı repoları incelemiyor ve ipyv eklentilerinin farkında değil. Eğer bu 2 iptv eklentisini kekikdevam ve nikstream içine ekleyebilirseniz çok güzel olur diye düşünüyorum

Dediğiniz Vietnamese eklentisini ve içindeki herseyi cloudstream e ekledim ama iptv ler gözükmüyor. Bir ayar mı yapmak lazım?

Arkadaşlar ben CloudStream'i tamamen kaldırdım tekrar kurdum ve Eklentiye de kekik devamı ekledim stabil tertemiz çalışıyor sorun yok.

Merhaba,
Şu an kekikakademi kullanıyorum. Bunu silmeden kekikdevam da ekleyebilir miyiz? Farklı depolar mı? Birbirini etkileyip çakışma durumu olur mu?( Çalışan tekere çomak sokmayalım ? 😀)
Teşekkürler 🙏

Konuyu görüntüleyenler

Geri