Bulstrap0772
Üye
- Konular
- 0
İnat açılmıyor hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
VPN'siz çalışıyor.nikstream e vavoo ekledim arkadaşlar deneyebilirmisiniz?
Aynen bence şu an nikyokki'yi ortadoğu ve balkanların en iyi programcısı ilan edebiliriz. cloudstream çıktığından beri hayalimdeki bugün itibari ile gerçekleşti.VPN'siz çalışıyor.
Perfect
Not : İngiltere ve Türkiye'de bir kaç spor ve belgesel kanallarına baktım. Diğer ülke ve kanalları bilmem.
KekikAkademi bizi cs ile tanıştırdı. Onun katkısı ve yazılımcılığı da tartışılamazAynen bence şu an nikyokki'yi ortadoğu ve balkanların en iyi programcısı ilan edebiliriz. cloudstream çıktığından beri hayalimdeki bugün itibari ile gerçekleşti.
hocam ben hiç kullanmadım işime yaramadıKekikAkademi bizi cs ile tanıştırdı. Onun katkısı ve yazılımcılığı da tartışılamaz
Test ettim VPN'siz çalıştı. Elinize sağlıknikstream e vavoo ekledim arkadaşlar deneyebilirmisiniz?
Nikyokki nin githubinda bulursunnikstream daki vavoo kanalların m3u linki varmı
Hocam nikyokki acik kaynak kod yazan bir arkadas. Github'da yazilimcilar kendi kodlarini paylasiyor. Github'da nikyokkinin sayfasinda Vavoo'ya gir kodun icinde var.Nikyokki nin githubında nasıl bulunur bulamadım
Valla kardes yanlis anlama ama ugrasamam.gecen neler yapmis diye merak edip github'ina bakmistim. Belki bu kodu ozellikle gizlemistir.sen bulursan yazarmısın ben vavoo yu girdim bulamadım
CLOUDSTREAM İÇERİSİNDE UYGULAMALARIN %97'Sİ STABİL ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR, EMEĞİ GEÇENLERE CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLER, SAĞOLSUNLAR.Hocam eklenti devam eklentisi olduğu için bazı şeyler tam yerine oturmuş değil o yüzden hangi filmi veya diziyi izlemek istiyorsunuz arama yerine ismi yazarak aradığınız içeriğe başka eklenti üstünden izlemeyi deneyin.
Gerçekten çok teşekkürler size. Eklentiniz çok güzel oldu ve hersey çalışıyor.nikstream e vavoo ekledim arkadaşlar deneyebilirmisiniz?
kekikdevam ın atası ve tr de bu repoları ilk yapan ve tanıtan KekikAkademi dir. Aslında hala KekikAkademi ağırlıklı kullanıyorsunhocam ben hiç kullanmadım işime yaramadı
Tesekürler cansın.kolay gelsinKekikAkademi'nin yeni repoyu kim forklayıp düzenliyor.
KekikDevam adı ile yayına girmiş yetmemiş içeriye patr0nTv diye eklenti eklemiş kim bu babayiğit merak ettim.
Eklentiye ulaşmak için depo ekle yerinden kekikdevam yazmanız yeterli bunu geliştiren arkadaş projeye davet etti bende kabul ettim içine powersinema ekledim yani benim repoyu silebilirsiniz kekikdevam içinde hem iptvsevenler hemde power sinema eklenmiş durumda.
kekikdevam için depo ekle kısmından kekikdevam yazmanız gerekiyor.
nikstream için depo ekle kısmından nikstream yazmanız gerekiyor.
Biliyorum kardesim kekik Turkiye icin bir numaraydi. sevdigimiz bir arkadasimiz ama eklentileri bana hitap etmedi. Mesela inat'ida turkiye'de herkes cok sever ben hic kullanmadim.kekikdevam ın atası ve tr de bu repoları ilk yapan ve tanıtan KekikAkademi dir
Aynen gölge tv ye gerek yok zaten. Yerine seçenekler var eklentide@nikyokki reis calisiyormu bakmadim ama bence golgetv'yi kaldirin. Cok tehlikeli bir adam sizin github hesabini sikintiya sokabilir. Gecen kekik'in grubunda ileri geri konusmustu diye hatirliyorum.