Cloudstream Kekik Eklentisine İnat Box Gelmiş

Cloudstream üzerinden kanalların linklerini alma işlemi
Her kanal için yapamayabilirsiniz. Yani almaya çalıştığınız eklenti bunda önem taşıyor. Bazıları direkt olarak oynatma bağlantısı yerine farklı kodlama ile hazırlandığı için mümkün değil tabi bilgisayar ile kullanıp ip tracker yapmıyor ve gelen giden bağlantıları ayıklayıp izlemiyorsanız ki yazıldığı kadar kolay olmayacaktır.

Fakat Kekikakademi gibi bir eklenti için almak istiyorsanız basitçe şu şekilde:

Oynatmak için kanalı seçtiğinizde karşınıza Oynatma butonları ve kanal logosu gibi şeyler gelir. Bağlantı adresini almak için ise sağ üstteki butonlardan tarayıcı simgesi olana 🌐 ya da paylaş simgesine tıklayıp alabilirsiniz.

Diğer eklentilerdeki içerikler için de aynı yol geçerli fakat söylediğim gibi hepsinde her içeriğe bu şekilde direkt erişmek mümkün değil.

Her kanal için yapamayabilirsiniz. Yani almaya çalıştığınız eklenti bunda önem taşıyor. Bazıları direkt olarak oynatma bağlantısı yerine farklı kodlama ile hazırlandığı için mümkün değil tabi bilgisayar ile kullanıp ip tracker yapmıyor ve gelen giden bağlantıları ayıklayıp izlemiyorsanız ki yazıldığı kadar kolay olmayacaktır.

Oynatmak için kanalı seçtiğinizde karşınıza Oynatma butonları ve kanal logosu gibi şeyler gelir. Bağlantı adresini almak için ise sağ üstteki butonlardan tarayıcı simgesi olana 🌐 ya da paylaş simgesine tıklayıp alabilirsiniz.

Diğer eklentilerdeki içerikler için de aynı yol geçerli fakat söylediğim gibi hepsinde her içeriğe bu şekilde direkt erişmek mümkün değil.
Anladım teşekkür ederim.

1. Cloudstream indirme
  2. Cloudstream eklenti kurma
  3. Cloudstream den birsey izleme
  4. Sevdiginiz icerigi indirme veya url sini alma
@sametbagis umarim anlarsin biraz karmasik oldu senin icin onemli olan 4 adim

1 Adim Indirme

sitesine gidip apk olarak indiriniz ( mesajina tiklayabilirsiniz)

2 Adim Eklenti kurama (resimleri sirasiyla yapiniz)
Karsiniza bir izin alma ekrani gelecek o na evet deyin (Izin ver deyin)
Karsiniza cikan ekrana 2 defa sonraki deynizi sonra karsiniza soyle bir ekran cikacak
Screenshot 2025 02 07 210625
Burada istediklerinizi isaretleyin ve sonraki tusuna basin

Uygulama duzenini otomatik yapin ve bitti ye basin karsiniza soyle bir ekran cikacak
Screenshot 2025 02 07 210841
Sol altaki ayarlar sembolune tiklayiniz ve altaki islemleri yapiniz
Screenshot 2025 02 07 211612
Screenshot 2025 02 07 211429
Screenshot 2025 02 07 211852
Bu islemleri yaptiktan sonra istediginiz siteyi indiriniz

3 Adim birsey izleme

Sol Altaki None basin
Screenshot 2025 02 07 212407 Asagidan butun izlemek istegiginiz kategorileri seciniz ve siteyi seciniz
Screenshot 2025 02 07 212636
Ben Jetfilm secdim ve istedigim Fil...m e tikladim ve Film izleye bastim

Screenshot 2025 02 07 213128
Sag altan Kaynak uzerinden Player degistirme gibi islemler yapabilirsiniz kendiniz kurcalarsiniz buralari
4 Indirme veya url alma
Screenshot 2025 02 07 213441
kirmizi isretli yere basili tutun

Screenshot 2025 02 07 213659
Otomatik indir ile direk indirebilirsiniz veya Su Kaynaktan diyerek istediginiz Kaynak la indirebilirsiniz

m3u8 Player uzerinden izleme yapilabilir
Url almak icin bu islemleri yapin
Screenshot 2025 02 07 214041

Karsina buna benzer birsey cikacak istedigin kaynagi sec ve islem bitti ( asagidaki mesaji oku)
Screenshot 2025 02 07 214201
Aldigin Kaynagin calistigindan emin ol, emin olduktan sonra hala calismiyor ise User agent eklemen gerekecek listene. Asagidaki User Agent cogunda calisiyor
User Agent:
Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_14_5)

bu daha basit bir yontemmis xD

1. Cloudstream indirme
  2. Cloudstream eklenti kurma
  3. Cloudstream den birsey izleme
  4. Sevdiginiz icerigi indirme veya url sini alma

1 Adim Indirme

sitesine gidip apk olarak indiriniz ( mesajina tiklayabilirsiniz)

2 Adim Eklenti kurama (resimleri sirasiyla yapiniz)
Karsiniza bir izin alma ekrani gelecek o na evet deyin (Izin ver deyin)
Karsiniza cikan ekrana 2 defa sonraki deynizi sonra karsiniza soyle bir ekran cikacak
Ekli dosyayı görüntüle 4205
Burada istediklerinizi isaretleyin ve sonraki tusuna basin

Uygulama duzenini otomatik yapin ve bitti ye basin karsiniza soyle bir ekran cikacak
Ekli dosyayı görüntüle 4208
Sol altaki ayarlar sembolune tiklayiniz ve altaki islemleri yapiniz
Ekli dosyayı görüntüle 4211
Ekli dosyayı görüntüle 4212
Ekli dosyayı görüntüle 4214
Bu islemleri yaptiktan sonra istediginiz siteyi indiriniz

3 Adim birsey izleme

Sol Altaki None basin
Ekli dosyayı görüntüle 4215 Asagidan butun izlemek istegiginiz kategorileri seciniz ve siteyi seciniz
Ekli dosyayı görüntüle 4216
Ben Jetfilm secdim ve istedigim Fil...m e tikladim ve Film izleye bastim

Ekli dosyayı görüntüle 4217
Sag altan Kaynak uzerinden Player degistirme gibi islemler yapabilirsiniz kendiniz kurcalarsiniz buralari
4 Indirme veya url alma
Ekli dosyayı görüntüle 4218
kirmizi isretli yere basili tutun

Ekli dosyayı görüntüle 4219
Otomatik indir ile direk indirebilirsiniz veya Su Kaynaktan diyerek istediginiz Kaynak la indirebilirsiniz

m3u8 Player uzerinden izleme yapilabilir
Url almak icin bu islemleri yapin
Ekli dosyayı görüntüle 4220

Karsina buna benzer birsey cikacak istedigin kaynagi sec ve islem bitti ( asagidaki mesaji oku)
Ekli dosyayı görüntüle 4221
Aldigin Kaynagin calistigindan emin ol, emin olduktan sonra hala calismiyor ise User agent eklemen gerekecek listene. Asagidaki User Agent cogunda calisiyor
User Agent:
Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_14_5)

bu mesaji hersey olarak gorebilirsiniz

inat eklenmiş ama mor kanallar maç saati çalışmıyor. geri kalanlar çalışıyor.

Başlıkta belirttiğim üzere kekik eklenti içerisine inat box eklemiş haberi olmayan varsa haberi olsun diye konu dışında konu açıp bilgilendirmek istedim.

İnat box eklentisini kurmak için ya repoyu silip tekrar ekleyin ya da CloudStream ayarlar sekmesine gidip en altta yer alan eklentiler seçeneğini açıp kekik'in listesine girip inat box yanında ki indirme butonuna basarak eklentiyi kurabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 4167
seyirtürk de gelse güzel olur

Normalde seyirtürkde arama yapma fonksiyonu ücretli kulağa garip gelsede. Eğer yapımcı eklentiye eklerse çok iyi olur kullanıcılar için yani arama yapma mümkün olur.
Kullanmadığım için seyirturk hakkında bilgim yok. Eklenti için repo sahibine iletmeniz gerekiyor.

Başlıkta belirttiğim üzere kekik eklenti içerisine inat box eklemiş haberi olmayan varsa haberi olsun diye konu dışında konu açıp bilgilendirmek istedim.

İnat box eklentisini kurmak için ya repoyu silip tekrar ekleyin ya da CloudStream ayarlar sekmesine gidip en altta yer alan eklentiler seçeneğini açıp kekik'in listesine girip inat box yanında ki indirme butonuna basarak eklentiyi kurabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 4167
Bu gün ne rectv nede inat TV açılmıyordu😔

Geri