haydar5860
Üye
- Konular
- 25
rec gidip geliyor bazenBende tekrar dene diyor![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
rec gidip geliyor bazenBende tekrar dene diyor![]()
Bende bir sorun yok iss kaynaklı da olabilir ben vodafone kullandığım için bi sıkıntı yaşamadım.Bende tekrar dene diyor![]()
mesela dizipal sitesi sürekli değistiği içın oda sürekli gidip gelebilioBende bir sorun yok iss kaynaklı da olabilir ben vodafone kullandığım için bi sıkıntı yaşamadım.
Ben hiç denk gelmedim dizipal ne zaman çalışmıyor dense bende hep çalışır vaziyette oluyo ya da denk geliyor. Kekik eklentiyi güncelledikce oto güncelleniyor benimki interet servis sağlayıcım da Vf olunca bu sayede sorun yaşamıyorummesela dizipal sitesi sürekli değistiği içın oda sürekli gidip gelebilio
3 gün önce her ikisinde açılıyordu bizim şanssızlığımız TTNet galibaBende bir sorun yok iss kaynaklı da olabilir ben vodafone kullandığım için bi sıkıntı yaşamadım.
Şu an cloudstream içinde inatın spor kanalları harici çalışmıyor. Api değişti muhtemelen.Hocam İnat Boxı Kurunca Bu Ekran Çıkıyor
O arkadaş da TTNet kurbanı olmasınŞu an cloudstream içinde inatın spor kanalları harici çalışmıyor. Api değişti muhtemelen.
Muhtemelen o da iss kurbanıO arkadaş da TTNet kurbanı olmasın![]()
Bu uzun zamandır böyle maalesefŞu an cloudstream içinde inatın spor kanalları harici çalışmıyor. Api değişti muhtemelen.
VPN ile deneyin belki çalışırinat eklenmiş ama mor kanallar maç saati çalışmıyor. geri kalanlar çalışıyor.