Cloudstream Kekik Eklentisine İnat Box Gelmiş

patr0n

Geliştirici
Konular
38
Başlıkta belirttiğim üzere kekik eklenti içerisine inat box eklemiş haberi olmayan varsa haberi olsun diye konu dışında konu açıp bilgilendirmek istedim.

İnat box eklentisini kurmak için ya repoyu silip tekrar ekleyin ya da CloudStream ayarlar sekmesine gidip en altta yer alan eklentiler seçeneğini açıp kekik'in listesine girip inat box yanında ki indirme butonuna basarak eklentiyi kurabilirsiniz.

Screenshot 2025 02 06 21 36 04 499 comlagradostcloudstream3

Teşekkürler bu arada

CloudStream yeni versiyon verildi güncelleme yapabilirsiniz​

Evet az önce kurulumunu yaptım, güncelleme notlarına baktığımda görsel olarak değişen bir şey yok sadece bazı hataların onarıldığı belirtilmiş.

Dizipal de sürekli adres.degistiedigi için iyi çalışmıyor onu da cozseler keske

@Rayo Vallecano şu an kontrol ettim dizipal açılıyor bilginiz olsun domain değişirse kekik güncelleyince eklenti içinde oto güncelleniyor. Ek olarak dizimom siteside kekik'e ait orayada bakabilirsiniz.

Bende hepsi açılıyor sadece dizipal açılmıyor acaba VPN ile mi deneyeyim dizimomda yerli içerikler yok
Şu an fark ettim dizipal vodafone internetimde açıyor ama tt internetimde açmıyor. Warp ile ttnet ile açabildim bilginiz olsun. Warp ile deneyin.

Başlıkta belirttiğim üzere kekik eklenti içerisine inat box eklemiş haberi olmayan varsa haberi olsun diye konu dışında konu açıp bilgilendirmek istedim.

İnat box eklentisini kurmak için ya repoyu silip tekrar ekleyin ya da CloudStream ayarlar sekmesine gidip en altta yer alan eklentiler seçeneğini açıp kekik'in listesine girip inat box yanında ki indirme butonuna basarak eklentiyi kurabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 4167
Şimdi baktım mesajını görünce kardeşim. Güzel olmuş.

Ayrı ayrı iki uygulama yüklemek yerine tek bir uygulama altında tüm içeriğe ulaşmak daha iyi görünüyor.

Şimdi baktım mesajını görünce kardeşim. Güzel olmuş.

Ayrı ayrı iki uygulama yüklemek yerine tek bir uygulama altında tüm içeriğe ulaşmak daha iyi görünüyor.
Kekik resmen türk iptv uygulamalarına savaş açmış gibi hareket ediyor önce rec şimdi inat piyasada en eski ve en güncel uygulamaları topluyor ve reklamsız bir şekilde izletmeye çalışıyor ekstra web siteleride cabası. Film dizi için forumda modlayıp paylaştığım sinewix uygulamasını da eklemiş. Boşuna modlamak için zahmete girmiş oldum abi. 😅

Kekik resmen türk iptv uygulamalarına savaş açmış gibi hareket ediyor önce rec şimdi inat piyasada en eski ve en güncel uygulamaları topluyor ve reklamsız bir şekilde izletmeye çalışıyor ekstra web siteleride cabası. Film dizi için forumda modlayıp paylaştığım sinewix uygulamasını da eklemiş. Boşuna modlamak için zahmete girmiş oldum abi. 😅
Ona zahmet denmez, tecrübe tecrübe 😅

Karanlıkta kalanları nasıl modluyorsan ve gün yüzüne çıkartmıyorsan bu tecrübeler de ilerki karanlık günler için alıştırma kıvamında 💪😃

Hocam o dediginiz modlu sinewix uygulamasi linki varmidır?

En son rec tv cloudstream yüklüyse uyarı verip açılmıyordu biz de reci sildik devam ettik tabi xd

1738870358457

@Memetcandal

Yanlış hatırlamıyorsam bir ara Harry Pıtır serisinin bazı bölümlerini soruyordunuz.

Cloudstream'deki inatbox ile alabilirsiniz onların bağlantılarını da kolayca.

İzlemek istediğiniz içeriği seçince Oynat demek yerine sağ üstten tarayıcı simgesine basıp bağlantı adresini alabilirsiniz.

Hatta sadece filmlerin değil diğer inat içeriğinin bağlantılarını da bu şekilde alabilirsiniz. Mor kanallar hariç.

@Memetcandal

Yanlış hatırlamıyorsam bir ara Harry Pıtır serisinin bazı bölümlerini soruyordunuz.

Cloudstream'deki inatbox ile alabilirsiniz onların bağlantılarını da kolayca.

İzlemek istediğiniz içeriği seçince Oynat demek yerine sağ üstten tarayıcı simgesine basıp bağlantı adresini alabilirsiniz.

Hatta sadece filmlerin değil diğer inat içeriğinin bağlantılarını da bu şekilde alabilirsiniz. Mor kanallar hariç.
Biliyorum Cloudstream den hem kekik canlı dan hemde rec ten kanallar alıyor İdim zaten inat ta eklenmiş artık tadından yenmez birşey oldu Cloudstream

Geri