Cloudstream geliştirmesi (DEV)

Bende sordum cevap alamadım 😀

Geliştirme işlemi sancılı bir süreçtir. Henüz iki gündür üzerinde çalışmama rağmen şuan basit bir sorun nedeniyle saatlerce uğraşmaktayım. Kod bana göre biraz karışık yazıldığı için deneme yaparak simulator de çalıştırarak çözmeye çalışıyorum. Zamanla gelişmeleri konuya ekleyeceğim zaten.

Geliştirme işlemi sancılı bir süreçtir. Henüz iki gündür üzerinde çalışmama rağmen şuan basit bir sorun nedeniyle saatlerce uğraşmaktayım. Kod bana göre biraz karışık yazıldığı için deneme yaparak simulator de çalıştırarak çözmeye çalışıyorum. Zamanla gelişmeleri konuya ekleyeceğim zaten.
Eyvallah kardeşim kolay gelsin

Kolay Gelsin İyi Çalışmalar 😂

Merhaba

Cloudstream uygulaması bildiğiniz gibi açık kaynaklı bir kod, ben bu uygulamayı ele aldım, piyasa da bulunan tüm eklentileri kalıcı hale getirdim.

Yani uygulamayı açtığınız da eklentiler otomatik olarak kuruluyor ve size sadece listeden seçip izlemek düşüyor.

Bunun yanı sıra profil kısmına eklentileri gösterip, eklenti seçerek sadece o eklentiyi izleyebileceğiniz bir sistem de yapmayı düşünüyorum.

Bunun dışında eksik gördüğünüz bu şu olsun dediğiniz Sistemleri lütfen yazın

Uygulama içerisinde kullanıcıların paylaştığı film tavsiye platformu bile yazabilirim.

Update 1.0 yapılan güncellemeler

- Navbar tasarımı değiştirildi, sağ üstteki profil ikonu artık aktif

Ekli dosyayı görüntüle 11725 Ekli dosyayı görüntüle 11726

- Login sayfası eklendi

Ekli dosyayı görüntüle 11727

- Artık uygulama açıldığında kurulum ekranları çıkmıyor, dil seçimi ayarlara taşındı, repo ekleme sayfası kaldırıldı
İlk
Merhaba

Cloudstream uygulaması bildiğiniz gibi açık kaynaklı bir kod, ben bu uygulamayı ele aldım, piyasa da bulunan tüm eklentileri kalıcı hale getirdim.

Yani uygulamayı açtığınız da eklentiler otomatik olarak kuruluyor ve size sadece listeden seçip izlemek düşüyor.

Bunun yanı sıra profil kısmına eklentileri gösterip, eklenti seçerek sadece o eklentiyi izleyebileceğiniz bir sistem de yapmayı düşünüyorum.

Bunun dışında eksik gördüğünüz bu şu olsun dediğiniz Sistemleri lütfen yazın

Uygulama içerisinde kullanıcıların paylaştığı film tavsiye platformu bile yazabilirim.

Update 1.0 yapılan güncellemeler

- Navbar tasarımı değiştirildi, sağ üstteki profil ikonu artık aktif

Ekli dosyayı görüntüle 11725 Ekli dosyayı görüntüle 11726

- Login sayfası eklendi

Ekli dosyayı görüntüle 11727

- Artık uygulama açıldığında kurulum ekranları çıkmıyor, dil seçimi ayarlara taşındı, repo ekleme sayfası kaldırıldı
Hocam öncelikle emeklerinizden dolayı teşekkür ederim.
Uygulamada benim yaşadığım en büyük sorun
Televizyon ve telefon arasındaki senkronizasyon bunlar için eklentiler geliştirilmiş ama ben kurup da bir şekil beceremedim.
Umarım sizin bu yapmış olduğunuz şey sayesinde telefon ve televizyon arasındaki senkronizasyon umarım olur çünkü telefondan yarıda kesip televizyondan izleyebiliyoruz veya televizyondaki izlemiş olduğumuz bir şeyi geri telefona devam ettirmek istiyoruz umarım bu sorunu siz halledebilirsiniz Teşekkür ederiz

Geri