commander35
Üye
- Konular
- 1
Box için olmazsa küseriz valla. Emeğinize teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hayır yine boxlara kurabileceksiniz giriş yapmadan devam et özelliği de varEline sağlık reis, uygulama daha çok telefonlar için gibi sanki. Doğru mudur ?
İn app update iptal edildibu cloudstream e sürekli güncelleme geliyor o nasıl olacak peki
Sen Mükemmelsin Yemin Ediyorum Ya Şahaneİn app update iptal edildi
Bende sordum cevap alamadımKaç Güne Tamamen Hazır Olur Çok Merak Ediyorum
Bende sordum cevap alamadım![]()
Eyvallah kardeşim kolay gelsinGeliştirme işlemi sancılı bir süreçtir. Henüz iki gündür üzerinde çalışmama rağmen şuan basit bir sorun nedeniyle saatlerce uğraşmaktayım. Kod bana göre biraz karışık yazıldığı için deneme yaparak simulator de çalıştırarak çözmeye çalışıyorum. Zamanla gelişmeleri konuya ekleyeceğim zaten.
Kolay Gelsin İyi ÇalışmalarGeliştirme işlemi sancılı bir süreçtir. Henüz iki gündür üzerinde çalışmama rağmen şuan basit bir sorun nedeniyle saatlerce uğraşmaktayım. Kod bana göre biraz karışık yazıldığı için deneme yaparak simulator de çalıştırarak çözmeye çalışıyorum. Zamanla gelişmeleri konuya ekleyeceğim zaten.
Vietnamesa adlı bir eklenti var ismi tam bu mu hatırlamıyorum içinde M3u ve xstream eklentileri varUygulamaya M3U Linklerini Ekleyebileceğimiz Birşey Gelse Güzel Olur
Vietnamesa adlı bir eklenti var ismi tam bu mu hatırlamıyorum içinde M3u ve xstream eklentileri var
Ben Buldum Dm GelEklentinin linkini bulursanız atın bana
Tam anlamıyorum da bu göndermiş olduğun uzantıyı nasıl ekleyebilirim hocam uygulamayaVietnam Uzantısı :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
İlkMerhaba
Cloudstream uygulaması bildiğiniz gibi açık kaynaklı bir kod, ben bu uygulamayı ele aldım, piyasa da bulunan tüm eklentileri kalıcı hale getirdim.
Yani uygulamayı açtığınız da eklentiler otomatik olarak kuruluyor ve size sadece listeden seçip izlemek düşüyor.
Bunun yanı sıra profil kısmına eklentileri gösterip, eklenti seçerek sadece o eklentiyi izleyebileceğiniz bir sistem de yapmayı düşünüyorum.
Bunun dışında eksik gördüğünüz bu şu olsun dediğiniz Sistemleri lütfen yazın
Uygulama içerisinde kullanıcıların paylaştığı film tavsiye platformu bile yazabilirim.
Update 1.0 yapılan güncellemeler
- Navbar tasarımı değiştirildi, sağ üstteki profil ikonu artık aktif
Ekli dosyayı görüntüle 11725 Ekli dosyayı görüntüle 11726
- Login sayfası eklendi
Ekli dosyayı görüntüle 11727
- Artık uygulama açıldığında kurulum ekranları çıkmıyor, dil seçimi ayarlara taşındı, repo ekleme sayfası kaldırıldı
Hocam öncelikle emeklerinizden dolayı teşekkür ederim.Merhaba
Cloudstream uygulaması bildiğiniz gibi açık kaynaklı bir kod, ben bu uygulamayı ele aldım, piyasa da bulunan tüm eklentileri kalıcı hale getirdim.
Yani uygulamayı açtığınız da eklentiler otomatik olarak kuruluyor ve size sadece listeden seçip izlemek düşüyor.
Bunun yanı sıra profil kısmına eklentileri gösterip, eklenti seçerek sadece o eklentiyi izleyebileceğiniz bir sistem de yapmayı düşünüyorum.
Bunun dışında eksik gördüğünüz bu şu olsun dediğiniz Sistemleri lütfen yazın
Uygulama içerisinde kullanıcıların paylaştığı film tavsiye platformu bile yazabilirim.
Update 1.0 yapılan güncellemeler
- Navbar tasarımı değiştirildi, sağ üstteki profil ikonu artık aktif
Ekli dosyayı görüntüle 11725 Ekli dosyayı görüntüle 11726
- Login sayfası eklendi
Ekli dosyayı görüntüle 11727
- Artık uygulama açıldığında kurulum ekranları çıkmıyor, dil seçimi ayarlara taşındı, repo ekleme sayfası kaldırıldı
mmegarepo yaz geliyor zaten eklersin ordanTam anlamıyorum da bu göndermiş olduğun uzantıyı nasıl ekleyebilirim hocam uygulamaya
Hocam geçersiz veriyi diyor yaHocam geçersiz veriyi diyor yammegarepo yaz geliyor zaten eklersin ordan
Benim Hatam megarepo yazın olurHocam geçersiz veriyi diyor yaHocam geçersiz veriyi diyor ya
Mega repo eklentisini indirdim repo kısmına mega yazarak tı sanırım mega repo indirildiğinde bütün Cloudstream repo lari iniyor onlardan biri de o eklentiEklentinin linkini bulursanız atın bana
Hocam Mesaj Kutunuzu Kontrol Etme İmkanınız Var Mı?Eklentinin linkini bulursanız atın bana