Cloudstream geliştirmesi (DEV)

Hocam cs geliştiricileri bu özellikleri yapmıyor. Onlara pull request yapsanız daha iyi olmaz mı ? Globale açılır özellikler

Merhaba

Cloudstream uygulaması bildiğiniz gibi açık kaynaklı bir kod, ben bu uygulamayı ele aldım, piyasa da bulunan tüm eklentileri kalıcı hale getirdim.

Yani uygulamayı açtığınız da eklentiler otomatik olarak kuruluyor ve size sadece listeden seçip izlemek düşüyor.

Bunun yanı sıra profil kısmına eklentileri gösterip, eklenti seçerek sadece o eklentiyi izleyebileceğiniz bir sistem de yapmayı düşünüyorum.

Bunun dışında eksik gördüğünüz bu şu olsun dediğiniz Sistemleri lütfen yazın

Uygulama içerisinde kullanıcıların paylaştığı film tavsiye platformu bile yazabilirim.

Update 1.0 yapılan güncellemeler

- Navbar tasarımı değiştirildi, sağ üstteki profil ikonu artık aktif

Ekli dosyayı görüntüle 11725 Ekli dosyayı görüntüle 11726

- Login sayfası eklendi

Ekli dosyayı görüntüle 11727

- Artık uygulama açıldığında kurulum ekranları çıkmıyor, dil seçimi ayarlara taşındı, repo ekleme sayfası kaldırıldı
Tebrik ederim iyi çalışmalar

Üstad umarım Cloudstreamdan çok daha iyi bir uygulama olur

Çok teşekkürler, umarım güzel ve ömür boyu desteklenip, geliştirilecek bir uygulama olur. Üye Girişi yapma seçeneği eklemişsiniz sanırım bu cihazlar arasında senkronizasyon sağlayacaksa gerçekten çok güzel olur. Eğer yanlış anlıyorsam da talebim bu özelliğin gelmesi olsun. Yani telefon tablet tv senkronize olsa müthiş olur.

Yeni özellikleri

Çok teşekkürler, umarım güzel ve ömür boyu desteklenip, geliştirilecek bir uygulama olur. Üye Girişi yapma seçeneği eklemişsiniz sanırım bu cihazlar arasında senkronizasyon sağlayacaksa gerçekten çok güzel olur. Eğer yanlış anlıyorsam da talebim bu özelliğin gelmesi olsun. Yani telefon tablet tv senkronize olsa müthiş olur.
İnsanların birbirleri arasında film dizi tavsiye edebileceği bir sosyal alan düşünüyorum bu yüzden yaptım

Merhaba

Cloudstream uygulaması bildiğiniz gibi açık kaynaklı bir kod, ben bu uygulamayı ele aldım, piyasa da bulunan tüm eklentileri kalıcı hale getirdim.

Yani uygulamayı açtığınız da eklentiler otomatik olarak kuruluyor ve size sadece listeden seçip izlemek düşüyor.

Bunun yanı sıra profil kısmına eklentileri gösterip, eklenti seçerek sadece o eklentiyi izleyebileceğiniz bir sistem de yapmayı düşünüyorum.

Uygulama içerisinde kullanıcıların paylaştığı film tavsiye platformu bile yazabilirim.

- Login sayfası eklendi

- Artık uygulama açıldığında kurulum ekranları çıkmıyor, dil seçimi ayarlara taşındı, repo ekleme sayfası kaldırıldı
Senkronizasyon mu olacak ? Bir cihazdaki veri başka cihazda da mı görünecek

Merhaba

- Login sayfası eklendi

Eline sağlık reis, uygulama daha çok telefonlar için gibi sanki. Doğru mudur ?

Geri