Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Açık bir proje isteyen benim gibi yapar zatenHocam cs geliştiricileri bu özellikleri yapmıyor. Onlara pull request yapsanız daha iyi olmaz mı ? Globale açılır özellikler
Tebrik ederim iyi çalışmalarMerhaba
Cloudstream uygulaması bildiğiniz gibi açık kaynaklı bir kod, ben bu uygulamayı ele aldım, piyasa da bulunan tüm eklentileri kalıcı hale getirdim.
Yani uygulamayı açtığınız da eklentiler otomatik olarak kuruluyor ve size sadece listeden seçip izlemek düşüyor.
Bunun yanı sıra profil kısmına eklentileri gösterip, eklenti seçerek sadece o eklentiyi izleyebileceğiniz bir sistem de yapmayı düşünüyorum.
Bunun dışında eksik gördüğünüz bu şu olsun dediğiniz Sistemleri lütfen yazın
Uygulama içerisinde kullanıcıların paylaştığı film tavsiye platformu bile yazabilirim.
Update 1.0 yapılan güncellemeler
- Navbar tasarımı değiştirildi, sağ üstteki profil ikonu artık aktif
Ekli dosyayı görüntüle 11725 Ekli dosyayı görüntüle 11726
- Login sayfası eklendi
Ekli dosyayı görüntüle 11727
- Artık uygulama açıldığında kurulum ekranları çıkmıyor, dil seçimi ayarlara taşındı, repo ekleme sayfası kaldırıldı
Yeni özellikleri
İnsanların birbirleri arasında film dizi tavsiye edebileceği bir sosyal alan düşünüyorum bu yüzden yaptımÇok teşekkürler, umarım güzel ve ömür boyu desteklenip, geliştirilecek bir uygulama olur. Üye Girişi yapma seçeneği eklemişsiniz sanırım bu cihazlar arasında senkronizasyon sağlayacaksa gerçekten çok güzel olur. Eğer yanlış anlıyorsam da talebim bu özelliğin gelmesi olsun. Yani telefon tablet tv senkronize olsa müthiş olur.
Ne zaman hazır olur hocam inşallahİnsanların birbirleri arasında film dizi tavsiye edebileceği bir sosyal alan düşünüyorum bu yüzden yaptım
konuya eklendiBir görsel paylaşım yaparsanız iyi olur diye düşünüyorum
Senkronizasyon mu olacak ? Bir cihazdaki veri başka cihazda da mı görünecekMerhaba
Cloudstream uygulaması bildiğiniz gibi açık kaynaklı bir kod, ben bu uygulamayı ele aldım, piyasa da bulunan tüm eklentileri kalıcı hale getirdim.
Yani uygulamayı açtığınız da eklentiler otomatik olarak kuruluyor ve size sadece listeden seçip izlemek düşüyor.
Bunun yanı sıra profil kısmına eklentileri gösterip, eklenti seçerek sadece o eklentiyi izleyebileceğiniz bir sistem de yapmayı düşünüyorum.
Uygulama içerisinde kullanıcıların paylaştığı film tavsiye platformu bile yazabilirim.
- Login sayfası eklendi
- Artık uygulama açıldığında kurulum ekranları çıkmıyor, dil seçimi ayarlara taşındı, repo ekleme sayfası kaldırıldı
hayır bu olmayacak eklenti verilerini aktarmak zor bir işSenkronizasyon mu olacak ? Bir cihazdaki veri başka cihazda da mı görünecek
m3u ekleme olacak mı peki?hayır bu olmayacak eklenti verilerini aktarmak zor bir iş
M3u playlist ekleme var diye hatırlıyorum bunda kaldırmıyorum o bölümüm3u ekleme olacak mı peki?
Eline sağlık reis, uygulama daha çok telefonlar için gibi sanki. Doğru mudur ?Merhaba
- Login sayfası eklendi