Cloudstream Depo Ekleme Çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stremio ya Kraptor eklentisini nasıl ekleyebiliriz yardımcı olacak varmı
kraptor kapanmıs ya eklenmıyor ekleyebılen varmı stabıl de ekledım kırmızı surumde gecersız dıyor

telefonumda kraptor acık ama tv de gıttı ekleme yapmaya calısıyorum eklemıyor vpd ıle de denedım vpn sızde ne yaptıysam olmadı varmıdır yardımcı olabılecek ve telegramda nerede bulabılırım

Teşekkür ederiz.

telefonumda kraptor acık ama tv de gıttı ekleme yapmaya calısıyorum eklemıyor vpd ıle de denedım vpn sızde ne yaptıysam olmadı varmıdır yardımcı olabılecek ve telegramda nerede bulabılırım
kraptor tamamen kapandı plt-stream ekleyin yeni repo

PLT-STREAM :
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

MRTDEVM :
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Bu iki repo işinizi görür sanırım kraptor tarafı telif yemiş diye duydum malesef kapalı.

Merhaba maçları izleyebileceğimiz bir repo var mı? Bendekiler çalışmıyor

Cloudstream yükledim fakat tüm yazdığım depo isimleri geçersiz diyor yüklenmedi,ne yapmam gerek?

kraptor birakti artik

!mrc-cs depo calisir durumda suan

Kraptor gibisi yokmuş

evet kekikten sonra baya uğraştılar sağolsunlar

Wiolixin depolar işe yaramaz,plt fena deyil sadece
Depoları iyi araştırın lütfen plt falan hikaye ücretsizdi ücretliye çevirdi silin gitsin o depoyu birçok var araştırın zahmetb edip.

Depoları iyi araştırın lütfen plt falan hikaye ücretsizdi ücretliye çevirdi silin gitsin o depoyu birçok var araştırın zahmetb edip.
Maxitus mu neydi o da çalışmıyor.başka ne varki

Cloudstream bölümü tamamen kapandı mı önceden girebiliyordum şimdi açılmıyor sayfa, yeterli mesaj sayımda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri