someone1
Paylaşımcı
silindi.
Son düzenleme:
silindi.
Hocam bence bunu bir konu yapsanız burda iyi olur güncelleme oldukça sizden öğreniriz o konuya yazarsın guncellemeleriCloudstream 4.8.0 sürümü yayınlandı.
Bu güncelleme Kraptor tarafından bizzat Cloudstream uygulamasına yapıldı. Güncellemeyle birlikte yeni bir kısa kod sağlayıcısı (Py.md) devreye girdi. Artık VPN veya DNS kullanmadan kısa kodlara erişebilirsiniz.
Py.md sağlayıcısının kısa kodları: "!Kraptor" ve "!cskarma"
Not: Bu kısa kodları kullanabilmek için beta sürümünün en güncel haline güncellemiş olmanız gerekiyor. Stabil sürüm kullanıcıları için py.md çalışmayacaktır.
Öğrenmek isteyen telegram a grubumuzq geliyorHocam bence bunu bir konu yapsanız burda iyi olur güncelleme oldukça sizden öğreniriz o konuya yazarsın guncellemeleri
Onu unuttum hocam ben ya sorry duyuru telegramı vardı değil miÖğrenmek isteyen telegram a grubumuzq geliyor
Duyuru grumuz var , duyuru grubu sabit mesajında diğer gruplarımızdanda linki varOnu unuttum hocam ben ya sorry duyuru telegramı vardı değil mi
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
cloudstreamrepo://raw.githubusercontent.com/Kraptor123/cs-Karma/refs/heads/master/repo.json
Hepsi çalışıyor. Bozuk eklenti nedir ? Beta sürüm kullanınızRepo eklemeyi başardık ama repolar çalışmıyorki.
Kraptor ve kraptor plus dahil kanallar açılmıyor. Çalışan repo varmı?
Hocam hemen deniyorum. Beta dediğiniz. Ön sürümünü yükleyin kısmında kırmızı cloudstream sanırım değilmi?Hepsi çalışıyor. Bozuk eklenti nedir ? Beta sürüm kullanınız
Evet kırmızıHocam hemen deniyorum. Beta dediğiniz. Ön sürümünü yükleyin kısmında kırmızı cloudstream sanırım değilmi?
Sorunum çözüldü ilginize teşekkür ederim. Kraptor çalışıyor.Hepsi çalışıyor. Bozuk eklenti nedir ? Beta sürüm kullanınız
Sorunun çözümü noktasında açıklamanız çok faydalı oldu. Uygulamayı güncelledim ve kısa kodları yazdım. Kolay bir şekilde sorun çözüldü. Teşekkürler.Cloudstream 4.8.0 sürümü yayınlandı.
Bu güncelleme Kraptor tarafından bizzat Cloudstream uygulamasına yapıldı. Güncellemeyle birlikte yeni bir kısa kod sağlayıcısı (Py.md) devreye girdi. Artık VPN veya DNS kullanmadan kısa kodlara erişebilirsiniz.
Py.md sağlayıcısının kısa kodları: !Kraptor ve !cskarma
Not: Bu kısa kodları kullanabilmek için beta sürümünün en güncel haline güncellemiş olmanız gerekiyor. Stabil sürüm kullanıcıları için py.md çalışmayacaktır.
Depo ekle menüsüneBende bu sekilde hata veriyor en son surum yuklu couldstream hicbir sitede video acilmiyor