seryas76
Üye
kraptor kapanmıs ya eklenmıyor ekleyebılen varmı stabıl de ekledım kırmızı surumde gecersız dıyorStremio ya Kraptor eklentisini nasıl ekleyebiliriz yardımcı olacak varmı
kraptor kapanmıs ya eklenmıyor ekleyebılen varmı stabıl de ekledım kırmızı surumde gecersız dıyorStremio ya Kraptor eklentisini nasıl ekleyebiliriz yardımcı olacak varmı
kraptor tamamen kapandı plt-stream ekleyin yeni repotelefonumda kraptor acık ama tv de gıttı ekleme yapmaya calısıyorum eklemıyor vpd ıle de denedım vpn sızde ne yaptıysam olmadı varmıdır yardımcı olabılecek ve telegramda nerede bulabılırım
olmadı...kraptor tamamen kapandı plt-stream ekleyin yeni repo
olmadı...
Kim demiş iyi araştırma yapın yeterKraptor gibisi yokmuş
Wiolixin depolar işe yaramaz,plt fena deyil sadeceKim demiş iyi araştırma yapın yeter![]()
Depoları iyi araştırın lütfen plt falan hikaye ücretsizdi ücretliye çevirdi silin gitsin o depoyu birçok var araştırın zahmetb edip.Wiolixin depolar işe yaramaz,plt fena deyil sadece
Maxitus mu neydi o da çalışmıyor.başka ne varkiDepoları iyi araştırın lütfen plt falan hikaye ücretsizdi ücretliye çevirdi silin gitsin o depoyu birçok var araştırın zahmetb edip.