CİNE10TV Bilgisayar da Pc Kur Emilatör Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim emeğine, yüreğine sağlık. İnan Harika olmuş. Pc de kasmadan çalışıyor. Emülatör çok kasıyordu. Tekrar Kendi adıma teşekkür ederim. Bu programın reklamı iyi yapılması. Ben şahsen arkadaşlarıma tavsiye ediyorum.
TEŞEKKÜRLER DOSTUM RAHATCA KULLANIN .
İÇİNE İPTV YAYINLAR DA EKLENİCEK.
BAZI YAYINLAR ÖRNEK YEREL TV LER PC AÇMIYOR UZANTI V.S IVIR ZIVIR AMA ÖNEMLİ KANALLARIN HEPSİ ÇALIŞIYOR

Yenisini indirdim denedim süper olmuş bu programın reklamını iyi yapmanız lazım rekor kırar bu program aynı programlara bluestack filan lazım oluyor ve o ağırlaştırıyor bu süper olmuş ellerine sağlık hocam inşALLAH emeğinin karşılığını alırsın..!!!
SAĞOL ATEŞ SENİN YÜZÜNDEN :) PARDON SENİN SAYENDE AKLIMA SOKKUN 2 GÜNDÜR UYUMUYORUM BEN TEŞEKKÜR EDERİM SANA.
MİLLETE FAYDAMIZ OLDU.

Yenisini indirdim denedim süper olmuş bu programın reklamını iyi yapmanız lazım rekor kırar bu program aynı programlara bluestack filan lazım oluyor ve o ağırlaştırıyor bu süper olmuş ellerine sağlık hocam inşALLAH emeğinin karşılığını alırsın..!!!
REKLAM İSİNİ BEN YAPARIMDA SİNETECH DOSTUM YAPICAK İNŞALLAH .
ONUN DESTEĞİ ÇOK BENDE O ONUN İŞİ BAŞKA YERDE PAYLAŞMIYORUM LİNKİ SADECE BURADA

@cine10tv emeklerine sağlık ama verdiğin cevap hiç masum değil haset eden yok sana ama en azından insanları kandırmadığını bile söyleyemedin, haberim yok kem küm falan bile demedin. onun yerine bir uzmanın sorusuna neredeyse onu suçlayacak şekilde cevap vermen insana (en azından bana güven vermedi) dostum. indirdiğim uygulamayı sildim. senin için hiç önemli olmayabilir ama en azından diğer insanların bilinçlenmesi ve dikkat etmesi için birilerinin bunu söylemesi gerekirdi.

uyarıların için çok teşekkür ederim @Patron (y)

@cine10tv emeklerine sağlık ama verdiğin cevap hiç masum değil haset eden yok sana ama en azından insanları kandırmadığını bile söyleyemedin, haberim yok kem küm falan bile demedin. onun yerine bir uzmanın sorusuna neredeyse onu suçlayacak şekilde cevap vermen insana (en azından bana güven vermedi) dostum. indirdiğim uygulamayı sildim. senin için hiç önemli olmayabilir ama en azından diğer insanların bilinçlenmesi ve dikkat etmesi için birilerinin bunu söylemesi gerekirdi.

uyarıların için çok teşekkür ederim @Patron (y)
Tabiki Tarayın edin her yerden deneyin inceleyin virus taramasın yapın. ASLA VE ASLA buna lafım yok.
benim kızdığım nokta ortada bir şey yok taramamış etmemiş yada bir şey çıkmamış ( çıkması mümkün değil zaten)
acamı varmı öyle mi böylemi bu kafamı karıştırdı filan yazılması.

Bana deseki ya dostum ben taradım virus çıkkı dese okey dicem.

Bildisizliği şu arkadaşın.... Hiç bir virus Exe. içine direk kurulmaz. pc zaten direk alarm verir virus programın olmasa bile güvenlik dduvarı izin vermez.

ZİP. Winrarlı Dosyalara VİRUS konur. açık EXE. konmaz araştırın .

Bu yüzden aklınızda soru kalmasın diye Ziplemedim bile Direk EXE. olarak koydum.

Anlaştıkmı Dostlar....

SAĞOL ATEŞ SENİN YÜZÜNDEN :) PARDON SENİN SAYENDE AKLIMA SOKKUN 2 GÜNDÜR UYUMUYORUM BEN TEŞEKKÜR EDERİM SANA.
MİLLETE FAYDAMIZ OLDU.
Estf ben fikir söyledim senin ustalığın eline sağlık sana bununla alakalı bir fikir daha verim aklımıza geldikce en iyisi olur mesela bazı siteler de 1 haftaya kaadar kanallarda ge.çmişe gidiyoruz ya mesela tivibu da böyle diyelim maç başladı başını kaçırdık istersen başından izleye bilmek için yayın akışı olursa süper olur ...

Maç özetleri var kanka :)
Estf ben fikir söyledim senin ustalığın eline sağlık sana bununla alakalı bir fikir daha verim aklımıza geldikce en iyisi olur mesela bazı siteler de 1 haftaya kaadar kanallarda ge.çmişe gidiyoruz ya mesela tivibu da böyle diyelim maç başladı başını kaçırdık istersen başından izleye bilmek için yayın akışı olursa süper olur ...
Maç özetleri var dostum :))) o dediğin olay elimde olan bir şey olsa yaparım o server ve yayıncının sağladığı bir özellik eskiden her kanal 24 saat geri sarıyordu şimdi pek kalmadı

Maç özetleri var kanka :)

Maç özetleri var dostum :))) o dediğin olay elimde olan bir şey olsa yaparım o server ve yayıncının sağladığı bir özellik eskiden her kanal 24 saat geri sarıyordu şimdi pek kalmadı
Anladım ama bence sen onu da yaparsın bu işi bu kadar sürede yaptıysan sana güveniyorum:) Senden bişey daha rica edecem aklıma geldi mesela İphone kullananlar herşey indirip kuramıyor bu programın o sürümünü de yapabilsen bi yerlere gittiğimizde tlfondan kullana bilsek bu da eksik bence diğer programlar da yok bunu da ayarlarsa süper olur:)

Anladım ama bence sen onu da yaparsın bu işi bu kadar sürede yaptıysan sana güveniyorum:) Senden bişey daha rica edecem aklıma geldi mesela İphone kullananlar herşey indirip kuramıyor bu programın o sürümünü de yapabilsen bi yerlere gittiğimizde tlfondan kullana bilsek bu da eksik bence diğer programlar da yok bunu da ayarlarsa süper olur:)
deniyorum mac pc lağzım onu diğer arkadaşım İSo için çalışıyor
bakalım zamanla olur

Sinema ve Belgesel Kanalları Eklendi Elimizde Olanlar.

bakalım zamanla olur
İphone kullanan çok biliyorsun ve hiç birşey kullanamıyorlar onu da yaparsan o alan da tek olursun
bakalım zamanla olur
Anladım biliyorsun iphone kullananlar bu tür programları indiremiyor sen bunu da yaparsan bu alan da yine tek olursun inşALLAH yaparsın emin ol bundan daha çok ilgi görürsün..!!

Pek anlamadım ama anladığım kadarı ile .
PC için Driver atıldı ordan indir kur. ( Yenisini Yapıyorum ileri geri sayfa yenile gibi özellikler olacak tam ekranda kaybolması v.s ) ve 1 defa kurulduğu zaman bir daha güncelleme yapmanıza gerek yok .

APK içinde aynı güncelle yok. indirin kullanın sadece bu
Tam anlayamamanıza şaşırmadım ama her neyse netlik kazanması için düzgün bir Türkçe ile yazayım tekrar.

İlk cümlem sizin mesajınızı KAYAR ÇUCUKLU diye yazmanızdan dolayı ufak bir espri idi.
Sorum ise (APK değil bilgisayar için kullanılan uygulama içindi) siz uygulamaya yenilikler veya düzenlemeler yaptığınızda güncellemek için yeniden indirip kurmamız mı gerekecek yoksa uygulama üzerindeki güncelleme yazan yere tıkladığımızda kendi içerisinde mi indirip güncelleme başlatacak idi.

Sorma nedenim ise şu anda da olduğu gibi bilgisayardan değil telefondan giriş yapıyor olmamdı.

Bir çok kişinin işine yarayabilecek bir uygulama yapıyorsunuz ve uğraşıyorsunuz. Kafanız meşguldür sanıyorum. Size kolay gelsin.

Tabiki Tarayın edin her yerden deneyin inceleyin virus taramasın yapın. ASLA VE ASLA buna lafım yok.
benim kızdığım nokta ortada bir şey yok taramamış etmemiş yada bir şey çıkmamış ( çıkması mümkün değil zaten)
acamı varmı öyle mi böylemi bu kafamı karıştırdı filan yazılması.

Bana deseki ya dostum ben taradım virus çıkkı dese okey dicem.

Bildisizliği şu arkadaşın.... Hiç bir virus Exe. içine direk kurulmaz. pc zaten direk alarm verir virus programın olmasa bile güvenlik dduvarı izin vermez.

ZİP. Winrarlı Dosyalara VİRUS konur. açık EXE. konmaz araştırın .

Bu yüzden aklınızda soru kalmasın diye Ziplemedim bile Direk EXE. olarak koydum.

Anlaştıkmı Dostlar....
Bilgisizliğim mi :D sizinle daha münakaşaya dahi girmeyecem işiniz rast gitsin :)

Merhaba Hocam yeni eklediğiniz uygulamayı bilgisayara yükleyemiyoruz. Windows Sakıncalı yayın olarak görüyor. Bilginize.

Adsz

Konu mesenger muhabbetine döndü. Böle devam ederse çöplük forum olur

Öncelikle çabalarınız için teşekkürler, bende de drive dan indirme sırasında ''Yaygın olarak indirilen bir dosya değil, açmadan önce Cine10 Pc.exe dosyasının güvenilir olduğundan emin olun'' uyarısı verip indirmiyor , sorun bende mi acaba, nasıl çözebilirim ?
Önerileriniz konusunda tekrar teşekkürler 🙏

ek bilgi yazan yere tıkla oradan devam edebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri