Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Onu Siz Yapıcaksınzı dostum ama Windows 7 ve Sonrası artık engelliyor Auto Açılımını.pc sürümünü portable yapma imkanı olursa çok iyi olur....
ek bilgi yazan yere tıkla oradan devam edebilirsiniz
zip dosyası ile sorunsuz kurulum yapıldı, mükemmel bir iş çıkartmışsınız emekleriniz için TEŞEKKÜRLER !!!Aynen Zip olarak atıyorum şimdi Musayit zamanda kurlum yaparsın.
Dediğini çok iyi anladım ve o çalışma ayrıca başladı tşkler bilgi içiniyi gunler ilerde ottplayer m3u listede yapın bence
Umarım beğenmisinizdir.zip dosyası ile sorunsuz kurulum yapıldı, mükemmel bir iş çıkartmışsınız emekleriniz için TEŞEKKÜRLER !!!
Program yükleme sırasında risk uyarısı dışında sıkıntı yok, amatör kullanıcı olarak benim için mükemmel ötesi tam bir takım çantası herşey varUmarım beğenmisinizdir.
Bu arada herhangi bir uyarı v.s virus ile ilgili bir netice oldumu ?
-Dostum ilk önce bu sorunun gerçekden amacı nedir?Kardeş bu konuyu niye bukadar hortlatıyorsun ortada program yok web sitesi linkini apk altına gömmüşsün pc dede exe altına gömmüşsün mileti niye o kadar yoruyorsun program adı altında web sitesini sunuyorsun neden direk sunmuyorsun web sitesini. Madem çıkarın yok. Direk linki paylaşalım. Kimse programla uğraşmasın. Bu işten bi menfaat kokusu geliyor forumda en tepede kalmak için konuyu hortlatıp duruyorsun
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Eyvalah Dostum sende sağol varol iyi seyirler.Program yükleme sırasında risk uyarısı dışında sıkıntı yok, amatör kullanıcı olarak benim için mükemmel ötesi tam bir takım çantası herşey var
emeğin tekrar teşekkürler ...
sen şimdi millete iyilik yaptıgını sanıyorsun...Haşa senin kadar bilgi sahibi değilim sen profesör sün kendinede üyelerede yazık etme web sitesi tüm platforlarda çalışıyor direk web sitesini paylaşsan programla uğraşmıyacaksın
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
sen çocuk musun ? ergenmisin kalyve delikanlsı arasana beni tel özelden vericem okYaw bi yürü git be üçkağıtçı herif bi bok bildiğin yok apk program diye mileti kandırıyorsun ordan burdan web sitelerinin 2 üç linkiyle forum açıldığı günden beri odur prim kasıyorsun forum yöneticilerinin yerinde olsam 1 dk barındırmam seni
Veeletlik işler bunlar dünkü çocukların muhabbetini yapıyor birde çocukmusun diyor kendi yaşıtlarınla kumda oynasen çocuk musun ? ergenmisin kalyve delikanlsı arasana beni tel özelden vericem ok
ararmısın özelden tel yazdım sadece araVeeletlik işler bunlar dünkü çocukların muhabbetini yapıyor birde çocukmusun diyor kendi yaşıtlarınla kumda oyna
Aranmaya değmessin saf olan üyeleri kandırıp durmaararmısın özelden tel yazdım sadece ara
tamam özele gel orda konuşucam senin ile burayı kirletmicem ok son yazısımAranmaya değmessin saf olan üyeleri kandırıp durma
Sonunda benim gibi birisi daha dünden beri bende bişeyler anlatmaya çalışıyorum mesajları okuduysan görmüşsündür hocam münakaşaya girmeye değmez boş ver uzatma takılsın :dAranmaya değmessin saf olan üyeleri kandırıp durma
İlk günden beri biliyorum ne yaptığını bozmayayım bozmayayım diyorum ama hakkediyor bide utanmadan çok bilmişlik yapıyor burdaki saf üyeleri kandırıyor madem o kadar menfaatsiz iş yapıyorsun web sitesini direk paylaş apkmış programmış diye mileti kandırmaSonunda benim gibi birisi daha dünden beri bende bişeyler anlatmaya çalışıyorum mesajları okuduysan görmüşsündür hocam münakaşaya girmeye değmez boş ver uzatma takılsın :d