CİNE10TV Bilgisayar da Pc Kur Emilatör Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pc sürümünü portable yapma imkanı olursa çok iyi olur....
Onu Siz Yapıcaksınzı dostum ama Windows 7 ve Sonrası artık engelliyor Auto Açılımını.
Bu işlem ile USB'nize bir AutoPlay penceresi ekleyip, programınızı kısayol aracılığıyla başlatılabilir hale getirebilirsiniz. Ancak, AutoPlay'in modern Windows sistemlerinde kısıtlandığını unutmamalısınız,

Çok Lağzım ise Google araştır dostum

zip dosyası ile sorunsuz kurulum yapıldı, mükemmel bir iş çıkartmışsınız emekleriniz için TEŞEKKÜRLER !!!
Umarım beğenmisinizdir.
Bu arada herhangi bir uyarı v.s virus ile ilgili bir netice oldumu ?

Kardeş bu konuyu niye bukadar hortlatıyorsun ortada program yok web sitesi linkini apk altına gömmüşsün pc dede exe altına gömmüşsün mileti niye o kadar yoruyorsun program adı altında web sitesini sunuyorsun neden direk sunmuyorsun web sitesini. Madem çıkarın yok. Direk linki paylaşalım. Kimse programla uğraşmasın. Bu işten bi menfaat kokusu geliyor forumda en tepede kalmak için konuyu hortlatıp duruyorsun

Umarım beğenmisinizdir.
Bu arada herhangi bir uyarı v.s virus ile ilgili bir netice oldumu ?
Program yükleme sırasında risk uyarısı dışında sıkıntı yok, amatör kullanıcı olarak benim için mükemmel ötesi tam bir takım çantası herşey var
emeğin tekrar teşekkürler ...

Kardeş bu konuyu niye bukadar hortlatıyorsun ortada program yok web sitesi linkini apk altına gömmüşsün pc dede exe altına gömmüşsün mileti niye o kadar yoruyorsun program adı altında web sitesini sunuyorsun neden direk sunmuyorsun web sitesini. Madem çıkarın yok. Direk linki paylaşalım. Kimse programla uğraşmasın. Bu işten bi menfaat kokusu geliyor forumda en tepede kalmak için konuyu hortlatıp duruyorsun

-Dostum ilk önce bu sorunun gerçekden amacı nedir?
-Bu Formun amaçı nedir ?
-İnsanlara Bedava bırak günleri aylarımız veriyoruz bir şey yapalım diye
-1000 de 1 olsa bile senin düşüncene sahip insanlar çıkıyor

Herşeyi çok iyi biliyorsun WEB sayfası diye ( Sen daha iyisini yap biz izliyelim)

--------------------------------------------------------

Şimdi neden olduğunu söylim Cahilliğini gider .
Ben web sitesini paylaşırsam ne olur =?
Ben Söylim 3 güne kalmaz kapanır.
Bu yüzden direk link atamıyoruz paylaşamıyoruz yada WEB sitemizi veremiyoruz sağ sola gömüyoruz KAÇIYORUZ Yani.
Kapanmasın diye Millet izlesin diye.

Umarım Anlamışındır Saygılar.

Program yükleme sırasında risk uyarısı dışında sıkıntı yok, amatör kullanıcı olarak benim için mükemmel ötesi tam bir takım çantası herşey var
emeğin tekrar teşekkürler ...
Eyvalah Dostum sende sağol varol iyi seyirler.
Zaten amaç o hepsi bir arada en iyileri koyuyoruz.

Haşa senin kadar bilgi sahibi değilim sen profesör sün kendinede üyelerede yazık etme web sitesi tüm platforlarda çalışıyor direk web sitesini paylaşsan programla uğraşmıyacaksın 😂

Haşa senin kadar bilgi sahibi değilim sen profesör sün kendinede üyelerede yazık etme web sitesi tüm platforlarda çalışıyor direk web sitesini paylaşsan programla uğraşmıyacaksın 😂
sen şimdi millete iyilik yaptıgını sanıyorsun...
ben o adresi değiştirim sorun değil millet senin yüzünden beklicek. bu yaptığın TERBİYESİZLİK VE AHLAKSIZLIKDIR

Yaw bi yürü git be üçkağıtçı herif bi bok bildiğin yok apk program diye mileti kandırıyorsun ordan burdan web sitelerinin 2 üç linkiyle forum açıldığı günden beri odur prim kasıyorsun forum yöneticilerinin yerinde olsam 1 dk barındırmam seni

Yaw bi yürü git be üçkağıtçı herif bi bok bildiğin yok apk program diye mileti kandırıyorsun ordan burdan web sitelerinin 2 üç linkiyle forum açıldığı günden beri odur prim kasıyorsun forum yöneticilerinin yerinde olsam 1 dk barındırmam seni
sen çocuk musun ? ergenmisin kalyve delikanlsı arasana beni tel özelden vericem ok

Aranmaya değmessin saf olan üyeleri kandırıp durma
Sonunda benim gibi birisi daha dünden beri bende bişeyler anlatmaya çalışıyorum mesajları okuduysan görmüşsündür hocam münakaşaya girmeye değmez boş ver uzatma takılsın :d

Sonunda benim gibi birisi daha dünden beri bende bişeyler anlatmaya çalışıyorum mesajları okuduysan görmüşsündür hocam münakaşaya girmeye değmez boş ver uzatma takılsın :d
İlk günden beri biliyorum ne yaptığını bozmayayım bozmayayım diyorum ama hakkediyor bide utanmadan çok bilmişlik yapıyor burdaki saf üyeleri kandırıyor madem o kadar menfaatsiz iş yapıyorsun web sitesini direk paylaş apkmış programmış diye mileti kandırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri