Kanarya.87259
Üye
- Konular
- 0
Kardeşim geçmiş olsun, bir iki defa ben de kandırıldım. Ama yeğenimin sayesinde GUEK İPTV aldım çok memnunum. Tavsiye ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
SEVGİLİ ADMİN LÜTFEN SİLMEYİN HERKES OKUSUN BUNDAN 35 GÜN ÖNCE 750 TL ÜCRET ÖDEYEREK CINE10 TV YAPIMCISINDAN 1 YILLIK ÜYELİK SATIN ALDIM KARMAKARIŞIK BİR LİSTE HALİNDE M3U DOSYASI ATTI VE VPN OLMADAN ÇALIŞMAYACAĞINI SÖYLEDİ NEYSE DEDİM VPN KURAR KULLANIRIM ANCAK KENDİSİNEDE VPN OLMADAN KULLANABİLECEĞİM BİR LİSTE İSTEDİĞİMİ BELİRTTİM BAYRAMDAN HEMEN SONRA HALLEDECEĞİNİ SÖYLEDİ VERDİĞİ M3U LİNKİDE ÇOK KISA SÜRE SONRA PATLADI BAYRAM GEÇTİ YAZDIM CEVAP YOK OKUYOR CEVAP VERMİYOR BENDE BENİDE ALDIĞI VE SADECE ÜCRET ÖDEYENLERİN OLDUĞU VİP GRUP ADMİNLERİNE YAZDIM KISA TUTACAĞIM BİR TANESİ CİNE10 SAHİBİNİN HASTA OLDUĞUNU DİĞERİ İSE BİLGİSAYARININ ANA KARTININ YANDIĞINI O GELENE KADAR BİR ŞEY YAPILAMAYACAĞINI SÖYLEDİM CINE10 SAHİBİ DE BU ADMIN YAZIŞMALARIMDAN SONRA BANA VE GRUPLARA YAZMIŞ ANA KARTIM BOZULDU SİSTEMLER ÇÖKTÜ TAMİR OLUR OLMAZ SORUN GİDERİLECEKTİR KUSURA BAKMAYIN DİYE YAZMIŞ ÜCRET İADESİNİ KENDİNDEN VE ATADIĞI ADMİNLERDEN ONA SÖYLEMESİNİ İSTEDİĞİM HALDE YAPMADI GRUPTAN YAZDIĞIM BİR KAÇ KİŞİ DOLANDIRILDIK GALİBA DİYE MESAJ ATTI TÜM İYİ NİYETİME RAĞMEN NE ÜCRET İADEM YAPILDI NEDE İPTV YAYINLARINI İZLEYEBİLDİM CINE10 SAHİİNDEN BİR ŞEY ALIRKEN 1 KERE DEĞİL 1000 KERE DÜŞÜNÜN VE SAKIN ALMAYIN BİZLER GİBİ MAĞDUR OLMAYIN VIP GRUPTA 70 KİŞİ VARDI VE TOPLANAN ÜCRET 52500 EDİYORDU 70 KİŞİYİ MAĞDUR ETMEK GERÇEKTEN BÜYÜK BAŞARI YAPAMADIĞIN BİR ŞEYİN ÜCRET İADESİNİ YAPMAMAK NE KADAR AHLAKA VE VİCDANA SIĞAR TAKDİRİ SİZLERE BIRAKIYORUM ELİMDEN GELDİĞİNCE KISALTARAK YAZDIM UZUN OLDUYSA KUSURA BAKMAYIN HERKESE MUTLU SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM
Dostum sana selamlar.IPTV yi kendi sağlayıcısından alın aracı satıcılardan almayın mesela sunx panel aldı geçen bı tanıdığım sitesinden hiç bı mağduriyet yaşamadı ama yazdığınız metine göre cine10 admini burda size bedavaya paylaştığımız linkleri parayla satmış galiba link patladığına göre eğer satılan iptvde relax TV ise bilin ki bedava m3uları parayla kakalamış IPTV alımlarında dikkatli olmak lazım istersen linki özelden at bı inceliyim
Sonunda biri arkadaş cevabını vermiş ( 2 dk dolandırıc olduk) 4 Yıldır bedava veriken sorun yok ( bazı sorunlar yaşadık ) Laflara bak Gülüyoum sadeceÜcretli iptv ne gerek var 3 yıl önceye kdar bir kaç kez almıştım hep donuyordu şu an gayet yeterli apklar ve içerikleri.
Cine 10 heyecanlı daha toy bir arkadaş öyle dolandırıcı va olduğunu düşünmüyorum. Zaman verin gereğini yapar zaten rakamlar komik fakat maneviyat daha önemli.
Dostum Toplu mesaj attım 3 gün önce ... her şey kaldığı yerden dem edicek diye.Anlayışız isanlardan Hiç Hoşlanmam.Bende aynı mağdurlardan biriyim yapılcak bi şey yok dolandırıldık haram zıkkım olsun
Yani toplama listelerden hazırlanmış liste satıyosunuz. Satabilirsiniz tabi ticaret bu ama alan arkadaş daha büyük kabahatli burdaDostum sana selamlar.
Biz iptv gibi satış varmıyoruz.
Biz bunu verirkende özellik ile belirtiyorum .
Biz İPTV SATICI sı değiliz.
Biz kenimiz hazırladıgımız iptv toplarız düzenleriz.
ve br sorun oldugunda yenileriz.
bunu herkez biliyor.
Yani Onların yerine biz Topluyoruz iptvleri.
Onların yerine biz düzenliyoruz.
Onlara sadece sabit ink veriyoruzki ugraşmasınlar.
Bizde bunun karşılı bir üçret alıyoruz.
olay budur.
Buuda vermeden önce her kullanıcıya bilgi amaçlı söylüyoruz.
mantıkğımız bu dostum ok
Keşke bi world repositorynin linkini falan koysanız aradığımız da bulamıyoruz çünkünormalde illegal iptv yayini satmakta almakta dünyanin cogu ülkesinde suctur. bir bilgi sayariniz varsa önce android tv ve ya box cihaziniza bir kodi kurun ve intette wold repostory den vavoo iptv zip dosyalari mevcut tüm dünya kanallari bu eklentilerde m3u uzantilari otomatik kendisi güncelleme yapmakta kurun uzun vadeli takilmadan cökmeden sorun yasamadan ve en önemlisi güncel m3u uzantlari aramassiniz. ücretli iptv satisi yapanlarin tümünün garantisi yoktur bunlar bu gün vardirlar yarin kimseyi bulamassin verdigin paraya bir bardak su icin
iyi günlerde kullanınsevgilili dostlar 5ay kadar önce bende aldımcine10vip bir15gun kadar sorunvardı ama paralı panellerde sıkıntı yaşamadım admin bugunlinkleri tekrardan yeniliyor ben memnunum
geçmiş olsunvpn bile açamıyo artık
Tüm mesajları okuyunca bende aynı tepkiyi verdim. Toplama linki satana mı şaşırayım, yoksa bu linke para verip alana mı şaşırayım bilemedim. Telegramda takip ettiğim bi sayfa var. Her gün en az 30 tane m3u linki paylaşıyor. Tabi çoğu link ertesi günü görmüyor ki paylaşıma düşmüş link uzun ömürlü değildir patlar. Bende o yüzden güncel apk ları kullanıyorum.Yani toplama listelerden hazırlanmış liste satıyosunuz. Satabilirsiniz tabi ticaret bu ama alan arkadaş daha büyük kabahatli burda![]()
Arkadaş satarken toplama demiyor.Biz bayilik aldık uyguna veriyoruz diyorTüm mesajları okuyunca bende aynı tepkiyi verdim. Toplama linki satana mı şaşırayım, yoksa bu linke para verip alana mı şaşırayım bilemedim. Telegramda takip ettiğim bi sayfa var. Her gün en az 30 tane m3u linki paylaşıyor. Tabi çoğu link ertesi günü görmüyor ki paylaşıma düşmüş link uzun ömürlü değildir patlar. Bende o yüzden güncel apk ları kullanıyorum.
Bana satış yaparken bu şekilde söylemedin bilseydik almazdık aldığımın ertesi gün yazdım.ücretsizle aynı donuyo takılıyo diye ama umursamadınızDostum sana selamlar.
Biz iptv gibi satış varmıyoruz.
Biz bunu verirkende özellik ile belirtiyorum .
Biz İPTV SATICI sı değiliz.
Biz kenimiz hazırladıgımız iptv toplarız düzenleriz.
ve br sorun oldugunda yenileriz.
bunu herkez biliyor.
Yani Onların yerine biz Topluyoruz iptvleri.
Onların yerine biz düzenliyoruz.
Onlara sadece sabit ink veriyoruzki ugraşmasınlar.
Bizde bunun karşılı bir üçret alıyoruz.
olay budur.
Buuda vermeden önce her kullanıcıya bilgi amaçlı söylüyoruz.
mantıkğımız bu dostum ok
Ücret ne süreye ne ödedin sorması ayıpArkadaş satarken toplama demiyor.Biz bayilik aldık uyguna veriyoruz diyor