Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
bana verilen bir iptv yok herkese verilmiştir deme istersen konuyu kendine göre kapanmış sayabilirsin ama bana göre kapanmadı ne zaman ki ödediğim ücret geri ödenir ya da ücret ödenen hizmet sorunsuz karşılanır o zaman konu benim içinde kapanırHerkezin İPTv Verildimiştir...
Konu Kapanmıştır.
Anlayış gösteren herkeze Teşekkür ederim
GUEK TV İLETİŞİM BİLGİLERİNİ BANA GÖNDEREBİLİR MİSİN KARDEŞİM. BEN DE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.Kardeşim geçmiş olsun, bir iki defa ben de kandırıldım. Ama yeğenimin sayesinde GUEK İPTV aldım çok memnunum. Tavsiye ederim.
Evet herkeze verildi... bekleyen anlayışlı sağlıklı konuşan art niyet aramayan kişiler.bana verilen bir iptv yok herkese verilmiştir deme istersen konuyu kendine göre kapanmış sayabilirsin ama bana göre kapanmadı ne zaman ki ödediğim ücret geri ödenir ya da ücret ödenen hizmet sorunsuz karşılanır o zaman konu benim içinde kapanır
aga sen yazilanlari okumuyormusun en azindan ilk mesaja bi bak niye konu acilmisbedava mı bu iptv bende isterim açıkçası